Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(*Nikė* @ 2010 11 03, 16:01)
kiek laiko naudojate Himalaya kremą? Aš tai vakar nusipirkau, kasdien tepsiuos, žiūrėsiu ar padės.. smile.gif  ax.gif

Naudoju daugiau nei savaite, beveik kasnakt. As ir anksciau naudojau si kremuka. Man viena is veiksmingesniu priemoniu, nei ampules, tuo labiau sampunai.
Atsakyti
QUOTE(pimcute @ 2010 11 03, 17:15)
Svaikos,
nuo plaukų slinkimo naudoju BULBOTON ampules. Labai veiksmingos. Visiškai nustojo slinkti po 1 mėn. naudojimo smile.gif

kokia kaina ? smile.gif
Atsakyti
ar jau buvot kuri tam Oze Pantogar ieškot su 50 proc. nuolaida? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitukas75 @ 2010 11 03, 17:29)
O kur jus tuos rusiskus vitaminus pirkote, gal pamenate? blush2.gif

itariu is eurokoso ar drogo 4u.gif eurokose tikrai yra, iki 15 lt kainuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2010 11 03, 19:03)
itariu is eurokoso ar drogo  4u.gif eurokose tikrai yra, iki 15 lt kainuoja  g.gif

itariu reik rytoj vaziuot ieskot, nes rusiskos priemones plaukams man patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pimcute @ 2010 11 03, 17:15)
Svaikos,
nuo plaukų slinkimo naudoju BULBOTON ampules. Labai veiksmingos. Visiškai nustojo slinkti po 1 mėn. naudojimo smile.gif

kur gaut ir kiek kainuoja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2010 11 02, 19:49)
as irgi maciau , pilna pristatyta tikrai joks deficitas  biggrin.gif
o kosmetinio zibalo pirkau kauno urmo bazei 14sandeli kazkokios svaros prekes ar kazkas panasaus , didelis skyrius pilna visokiu dzintars , sulsenu , zibalu ir t.t.

As cemerycias kai pirkau Kauno akropolio vaistinej, tai irgi ju pilna buvo, bet va kad iki akropolio spec. nelekt, 5-kiose vaistinese ju neradau schmoll.gif O i baze lekiu penktadieni bigsmile.gif aciu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2010 11 02, 14:21)
Sveikos  bigsmile.gif 
jungiuosi prie tu, kurioms per viena plovima iskrenta daugiau nei 200 plauku  doh.gif  slenka man jie jau seniai, keli metai, tik paskutini pusmeti ypac stipriai. kazkada turejau labai storus ir tvirtus plaukus, kas pasikeite dabar-nezinau. gal tai, kad dziovinu su fenu, tiesinu su tiesintuvu ir plaunu kas antra diena  doh.gif  bet eit susigarbanojus kreivai ir nevienodai ar eiti riebaluota ar slapia galva- irgi negaliu  schmoll.gif  prisiskaiciau daugybe forumu ir nusipirkau cemeryciu vandens. 2 buteliuku uzteko 3 savaitem. nakciai itindavau i saknis, ryte plaudavau. po triju sav. plauku isslinkdavo  tikrai maziau  thumbup.gif  dabar jos baigesi ir 3 plovimus ju nenaudojau, atrodo, kad slinkimas stipresnis nei buvo  blink.gif  tai va ir susiduriau su beda, cemeryciu pirkt neberandu, o kosmetinio zibalo isbandyt irgi neteko, nes visam Kaune rast neimanoma  unsure.gif  zodziu radus planuoju uzsipirkt daug daug ir naudot kad ir visa gyvenima, nes tikrai gresia nuplikimas, slenka ilgi ilgi plaukai....

Yra tik viena iseitis, nusikirpti trupmai, pas mane iki juosmens buvo, tai nusikirpau iki peciu, gaila labai, bet bent jau geriau su trumpais vaiksciot nei su plika galva. Esu per 6metus isbandzius viska, kruvos ismestu pinigu i bala, ypac tie sampunai nieko verti, o kainos kosmines. Tai va, nusikirpau, trinu dilgeliu ekstraktu vos uz 10lt ir akyse plauku daugeja thumbup.gif
Atsakyti
Man plaukų kirpimas nepadėjo... Vis vien slenka... doh.gif
Teko gerti silicio tabletes-truputį mažiau slinko, bet nuo jų sutriko mėnesinių ciklas.... doh.gif Kol gėriau, nesupratau kas darosi ir tik -mečiau-viskas susitvarkė.... bet ne plaukai..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitukas75 @ 2010 11 03, 16:29)
O kur jus tuos rusiskus vitaminus pirkote, gal pamenate? blush2.gif

Droge, bet paskutinius porą kartų ieškojau, neradau. Įtariu, kad dar gali būti parduotuvių komplekse (Šiaurės miestelyje, tame pastate, kur Norfa, yra tik plaukam skirtų priemonių parduotuvė). Man tie vitaminai sustiprino plaukus, pradėjo mažiau slinkti, bet svarbiausia pradėjo daug naujų dygti (labai džiaugiausi, nes jau galvos oda švietėse, suimti nebuvo ką doh.gif ), dabar sparčiai daug plaukučių priaugo, o senieji irgi nenustoja augti (pagaliau svajonę užsiauginti ilgus ilgus plaukus įgyvendinau). Labai patogu su tais vitaminais, nes visai laiko neužima ir jokio vargo. Bet kaip jie ten vadinasi, nu niekaip neatsimenu ir turbūt tik iš buteliuko pažinčiau (beje, kaina nesiekia 10 lt)
Papildyta:
QUOTE(Eveliina @ 2010 11 03, 18:03)
itariu is eurokoso ar drogo  4u.gif eurokose tikrai yra, iki 15 lt kainuoja  g.gif

O kokios firmos, gal pamenat?
Atsakyti
vargas su tais plaukais doh.gif jau karta nugalejau kova su sia beda bigsmile.gif bet va vel po pusantru metu pertraukos slenka plaukai doh.gif tada padejo tik pantogaras, dabar pabandysiu vel juos gerti bet ir kazka ant galvos naudoti. galvoju , gal Fitoval balzama ar koki aliejuka. Beje gal kas zino daugiau informacijos del pantogar nuolaidos oze???
Ps: vakar dariau kauke is svoguno sulciu, kvapas ziaurus doh.gif laikesi iki siandienos, kolkas nepastebejau , kad nuo 1 karto maziau slenktu plaukai bet mano suborejiniui dermatitui biskiuka pagelbejo thumbup.gif pabandysiu dar pora kart pasidaryti, kai neturesiu planu kur lekti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o mano mamai viena kirpeja sake, kad jokiu budu netept plauku svogunu sultim. tipo cia tik bobuciu plepalai. tos sultys tik isdegina plaukus.
nustebau. juk visi tiek giria
Atsakyti