Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

http://www.plaukai.net/?page_id=200

Jeigu vartojate ampoles, tai jas reikia vartoti kasdien po viena, menesi laiko, tai vadinama soko terapija, tikrai pajusite skirtuma, o reciau neduos jokiu rezultatu.
Atsakyti
as vakar nusipirkau LAkme sampuna nuo plauku slinkimo, man tai patinka jis labai, Eurovaistinej kaip tik akcija smile.gif ir isigijau vitaminus plaukams Fitoval, ant pakuotes raso gerti po 1 kapsule, bet vaistininke pasake gerti po dvi tabletes 3 kartus dienoje, gaunasi 6 tabletes :/ bijau kad nenusinuodyciau biggrin.gif Taip pat vaistininke sake kad sitie fitoval vitaminai yra panasus i pantogar smile.gif tikiuosi geru rezultatu 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(KRISTELA @ 2010 11 02, 21:38)
Siandien girdejau reklama, kad prekybos centro OZAS vaistineje preparatui PANTOGAR 50% nuolaida ! Manau bus naudinga informacija, pati galvoju gal isbandyti, nes plaukai slenka nesusodami doh.gif

Kasnors gal issiaiskinot, tiesa cia ar melas apie sita akcija? smile.gif man kaskaip nesitiki kad 50% nuolaida... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solveigutee: 03 lapkričio 2010 - 14:29
o kaip jus mergaites, gal bandet Himalaya produktus, ar esat patenkintos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Delicious @ 2010 11 03, 14:24)
naudoju ir šampūną, ir losjoną-ampules. ploviau galvą su šiom priemonėm dar tik du kartus, tai dar sunku, ką kalbėti. be to, geriu Pantogar'ą, naudojų kokosų aliejų plaukų kaukėms. po naudojimo jei ką ir pastebėjau, tai tik kolkas, kad plaukai labai lengvi būna, net nemoku paaiškint to lengvumo jausmo (o gal lengvi atrodo, kad vis dar tebeslenka plaukai ir jų kiekis mažėja  laugh.gif ). parašysiu atsiliepimą po viso kurso, dar 10 ampulių liko  4u.gif

4u.gif

Na ir as isigijau sita sampuna su losjonu bigsmile.gif dar liko issirinkti vitaminus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Solveigutee @ 2010 11 03, 15:29)
as vakar nusipirkau LAkme sampuna nuo plauku slinkimo, man tai patinka jis labai, Eurovaistinej kaip tik akcija  smile.gif  ir isigijau vitaminus plaukams Fitoval, ant pakuotes raso gerti po 1 kapsule, bet vaistininke pasake gerti po dvi tabletes 3 kartus dienoje, gaunasi 6 tabletes :/ bijau kad nenusinuodyciau biggrin.gif Taip pat vaistininke sake kad sitie fitoval vitaminai yra panasus i pantogar smile.gif tikiuosi geru rezultatu  4u.gif
Papildyta:
Kasnors gal issiaiskinot, tiesa cia ar melas apie sita akcija? smile.gif man kaskaip nesitiki kad 50% nuolaida... smile.gif

man lakme ir patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamond'e @ 2010 11 03, 15:50)
man lakme ir patiko thumbup.gif

dabar vietoj 37 litu kainuoja 22 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2010 11 02, 23:53)
Ale ziuriu visiems aplinkui tie plaukai slenka  blink.gif  man irgi tas pats  verysad.gif  ir dar labiau nervas ima, kai matai kiek isslenka kol plauni, po to kol dziovini  doh.gif o jie kai pas mane ilgi, tai atrodo ju visur pilna...Pasitrumpinau plaukus, seip man visada tai padedavo, bet dabar nepadejo ...
Siandien pradejau nuo naminiu budu: sedziu issitepus svoguno sultim. Labai tikiuosi kad pades bent kazkiek  blush2.gif

As bandysiu kol kas ir svoguna,manau ,kad teks ir Regaine bandyti.Gal kas jau naudojate?
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 11 03, 13:30)
http://www.plaukai.net/?page_id=200

Jeigu vartojate ampoles, tai jas reikia vartoti kasdien po viena, menesi laiko, tai vadinama soko terapija, tikrai pajusite skirtuma, o reciau neduos jokiu rezultatu.

šito nežinojau, ant ampulių pakuotės rašo vartoti bent du tris kartus per savaitę, bet tai nesinori kasdien plaut galvos, kai tie plaukai taip slenka kuokštais. žodž, dilema 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delicious: 03 lapkričio 2010 - 15:33
QUOTE(austeja11 @ 2010 11 03, 14:31)
o kaip jus mergaites, gal bandet Himalaya produktus, ar esat patenkintos?    ax.gif

As naudoju Himalaya krema nuo plauku slinkimo, kartais paskalauju plaukus dilgeliu nuoviru, ir kas trecia diena naudoju Biotraitment ampules nuo slinkimo. Slinkimas tikrai sumazejo. Bet lb jau praretejo plaukai..
Atsakyti
QUOTE(pumpuška @ 2010 11 03, 17:38)
As naudoju Himalaya krema nuo plauku slinkimo, kartais paskalauju plaukus dilgeliu nuoviru, ir kas trecia diena naudoju Biotraitment ampules nuo slinkimo. Slinkimas tikrai sumazejo. Bet lb jau praretejo plaukai..

kiek laiko naudojate Himalaya kremą? Aš tai vakar nusipirkau, kasdien tepsiuos, žiūrėsiu ar padės.. smile.gif ax.gif
Atsakyti
Svaikos,
nuo plaukų slinkimo naudoju BULBOTON ampules. Labai veiksmingos. Visiškai nustojo slinkti po 1 mėn. naudojimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2010 11 03, 04:34)
Sveikos,
Galiu pasidalinti savo patirtim. Po pusmečio bandymų, įvairiausių naminių procedūrų ir pan. atradau tai, kas man padėjo.
Kaskart skyriau daugiau laiko galvos plovimui, į šampūną lašinau rozmarino ea ir masažuodavau kelias minutes. Pradėjau naudoti tik švelnų šampūną, kad galvos oda būtų visiškai sveika ir nedirginama. Sukandus dantis stengiausi nedžiovinti plaukų džiovintuvu (tik ypatingom progom), po kiekvieno plovimo purkšdavau šaknis rusiškais vitaminais (nepamenu pavadinimo, bet man tai buvo stebuklingas atradimas, padaręs didžiausią darbą ir kaip dabar tą paadinimą atsimint  doh.gif ) ir 2 kartus per savaitę plaukus maitindavau aliejaus kaukėm (iš visų aliejukų labiausiai slinkimą stabdė laurų ir garstyčių aliejai).

Sėkmės visoms saugant plaukučius!

O kur jus tuos rusiskus vitaminus pirkote, gal pamenate? blush2.gif
Atsakyti