http://www.plaukai.net/?page_id=200
Jeigu vartojate ampoles, tai jas reikia vartoti kasdien po viena, menesi laiko, tai vadinama soko terapija, tikrai pajusite skirtuma, o reciau neduos jokiu rezultatu.
as vakar nusipirkau LAkme sampuna nuo plauku slinkimo, man tai patinka jis labai, Eurovaistinej kaip tik akcija
ir isigijau vitaminus plaukams Fitoval, ant pakuotes raso gerti po 1 kapsule, bet vaistininke pasake gerti po dvi tabletes 3 kartus dienoje, gaunasi 6 tabletes :/ bijau kad nenusinuodyciau
Taip pat vaistininke sake kad sitie fitoval vitaminai yra panasus i pantogar
tikiuosi geru rezultatu 
Papildyta:
Kasnors gal issiaiskinot, tiesa cia ar melas apie sita akcija?
man kaskaip nesitiki kad 50% nuolaida...
Papildyta:
QUOTE(KRISTELA @ 2010 11 02, 21:38)
Siandien girdejau reklama, kad prekybos centro OZAS vaistineje preparatui PANTOGAR 50% nuolaida ! Manau bus naudinga informacija, pati galvoju gal isbandyti, nes plaukai slenka nesusodami 
QUOTE(Delicious @ 2010 11 03, 14:24)
naudoju ir šampūną, ir losjoną-ampules. ploviau galvą su šiom priemonėm dar tik du kartus, tai dar sunku, ką kalbėti. be to, geriu Pantogar'ą, naudojų kokosų aliejų plaukų kaukėms. po naudojimo jei ką ir pastebėjau, tai tik kolkas, kad plaukai labai lengvi būna, net nemoku paaiškint to lengvumo jausmo (o gal lengvi atrodo, kad vis dar tebeslenka plaukai ir jų kiekis mažėja
). parašysiu atsiliepimą po viso kurso, dar 10 ampulių liko 
Na ir as isigijau sita sampuna su losjonu
QUOTE(Solveigutee @ 2010 11 03, 15:29)
as vakar nusipirkau LAkme sampuna nuo plauku slinkimo, man tai patinka jis labai, Eurovaistinej kaip tik akcija
ir isigijau vitaminus plaukams Fitoval, ant pakuotes raso gerti po 1 kapsule, bet vaistininke pasake gerti po dvi tabletes 3 kartus dienoje, gaunasi 6 tabletes :/ bijau kad nenusinuodyciau
Taip pat vaistininke sake kad sitie fitoval vitaminai yra panasus i pantogar
tikiuosi geru rezultatu 
Papildyta:
man kaskaip nesitiki kad 50% nuolaida... 
Papildyta:
man lakme ir patiko
QUOTE(Diamond'e @ 2010 11 03, 15:50)
dabar vietoj 37 litu kainuoja 22
QUOTE(Revera @ 2010 11 02, 23:53)
Ale ziuriu visiems aplinkui tie plaukai slenka
man irgi tas pats
ir dar labiau nervas ima, kai matai kiek isslenka kol plauni, po to kol dziovini
o jie kai pas mane ilgi, tai atrodo ju visur pilna...Pasitrumpinau plaukus, seip man visada tai padedavo, bet dabar nepadejo ...
Siandien pradejau nuo naminiu budu: sedziu issitepus svoguno sultim. Labai tikiuosi kad pades bent kazkiek
Siandien pradejau nuo naminiu budu: sedziu issitepus svoguno sultim. Labai tikiuosi kad pades bent kazkiek
As bandysiu kol kas ir svoguna,manau ,kad teks ir Regaine bandyti.Gal kas jau naudojate?
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 11 03, 13:30)
http://www.plaukai.net/?page_id=200
Jeigu vartojate ampoles, tai jas reikia vartoti kasdien po viena, menesi laiko, tai vadinama soko terapija, tikrai pajusite skirtuma, o reciau neduos jokiu rezultatu.
šito nežinojau, ant ampulių pakuotės rašo vartoti bent du tris kartus per savaitę, bet tai nesinori kasdien plaut galvos, kai tie plaukai taip slenka kuokštais. žodž, dilema
QUOTE(austeja11 @ 2010 11 03, 14:31)
As naudoju Himalaya krema nuo plauku slinkimo, kartais paskalauju plaukus dilgeliu nuoviru, ir kas trecia diena naudoju Biotraitment ampules nuo slinkimo. Slinkimas tikrai sumazejo. Bet lb jau praretejo plaukai..
QUOTE(pumpuška @ 2010 11 03, 17:38)
As naudoju Himalaya krema nuo plauku slinkimo, kartais paskalauju plaukus dilgeliu nuoviru, ir kas trecia diena naudoju Biotraitment ampules nuo slinkimo. Slinkimas tikrai sumazejo. Bet lb jau praretejo plaukai..
kiek laiko naudojate Himalaya kremą? Aš tai vakar nusipirkau, kasdien tepsiuos, žiūrėsiu ar padės..
Svaikos,
nuo plaukų slinkimo naudoju BULBOTON ampules. Labai veiksmingos. Visiškai nustojo slinkti po 1 mėn. naudojimo
nuo plaukų slinkimo naudoju BULBOTON ampules. Labai veiksmingos. Visiškai nustojo slinkti po 1 mėn. naudojimo
QUOTE(biziukas @ 2010 11 03, 04:34)
Sveikos,
Galiu pasidalinti savo patirtim. Po pusmečio bandymų, įvairiausių naminių procedūrų ir pan. atradau tai, kas man padėjo.
Kaskart skyriau daugiau laiko galvos plovimui, į šampūną lašinau rozmarino ea ir masažuodavau kelias minutes. Pradėjau naudoti tik švelnų šampūną, kad galvos oda būtų visiškai sveika ir nedirginama. Sukandus dantis stengiausi nedžiovinti plaukų džiovintuvu (tik ypatingom progom), po kiekvieno plovimo purkšdavau šaknis rusiškais vitaminais (nepamenu pavadinimo, bet man tai buvo stebuklingas atradimas, padaręs didžiausią darbą ir kaip dabar tą paadinimą atsimint
) ir 2 kartus per savaitę plaukus maitindavau aliejaus kaukėm (iš visų aliejukų labiausiai slinkimą stabdė laurų ir garstyčių aliejai).
Sėkmės visoms saugant plaukučius!
Galiu pasidalinti savo patirtim. Po pusmečio bandymų, įvairiausių naminių procedūrų ir pan. atradau tai, kas man padėjo.
Kaskart skyriau daugiau laiko galvos plovimui, į šampūną lašinau rozmarino ea ir masažuodavau kelias minutes. Pradėjau naudoti tik švelnų šampūną, kad galvos oda būtų visiškai sveika ir nedirginama. Sukandus dantis stengiausi nedžiovinti plaukų džiovintuvu (tik ypatingom progom), po kiekvieno plovimo purkšdavau šaknis rusiškais vitaminais (nepamenu pavadinimo, bet man tai buvo stebuklingas atradimas, padaręs didžiausią darbą ir kaip dabar tą paadinimą atsimint
Sėkmės visoms saugant plaukučius!
O kur jus tuos rusiskus vitaminus pirkote, gal pamenate?