Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(oliushka @ 2010 11 19, 16:31)
Išbandžiau ir aš šį kokteiliuką. Tikrai padeda thumbup.gif
Tikrai kažkoks stebuklas, tikiuos čia ne laikinai nustojo slinkt g.gif

kokiom proporcijom dejote? o pries tai ilgai slinko ?
Atsakyti
QUOTE(oliushka @ 2010 11 19, 17:31)
Išbandžiau ir aš šį kokteiliuką. Tikrai padeda thumbup.gif
Tikrai kažkoks stebuklas, tikiuos čia ne laikinai nustojo slinkt g.gif

kvailai paklausiu bet i blush2.gif s kur gauti to vit a, cia kazkokiu skystu pavidalu ji pirkti reikia ar kokia tablete sutrinti? blush2.gif
Atsakyti
Vit. A galima vaistinej nusipirkt, skystas 10 ml (as toki pirkau).
Tris kartus dejau si "'kokteiliuka'' poveikis yra, perpus maziau isslenka plauku smile.gif
Atsakyti
as dar tik savaite naudoju dzintars balzama, o sian dar ir aliejaus kauke uzsidejau, jau lyg ir buvo apmazejes keliais plaukais slinkimas, o sian vel pavare kuoksta galinga doh.gif uzsisakiau b grupes vitaminu ax.gif bet siuo metu geriu silici, folio rugsti ir kazkokius vitaminus plaukams/nagams (dar tik savaite kazkur) ai, dar plantur 39 tepu, bet nereguliariai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(klajojanti @ 2010 11 20, 15:41)
Vit. A galima vaistinej nusipirkt, skystas 10 ml (as toki  pirkau).
Tris kartus dejau si "'kokteiliuka'' poveikis yra, perpus maziau isslenka plauku  smile.gif

o varnalesu alieju taip pat vaistinese galima gauti, taip?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nikė* @ 2010 11 20, 11:26)
Tik puksti negalima toms kurios dažosi plaukus, nes kitą kartą dažant išeis ne tokia spalva kurios norit, o žalia. Na bent jau vienai mano draugių taip buvo.. blush2.gif

KAIP KARTAS DAZIAUSI PLAUKUS I RYZA SPALVA , NA VISKA LABAI GERAI NUEME IR ZALIOS NEISVISRTO g.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2010 11 20, 18:26)
o varnalesu alieju taip pat vaistinese galima gauti, taip?smile.gif

Galima tikrai. Vaistineje man ji siule nuo plauku slinkimo 4u.gif
Atsakyti
Man per pusmeti isslinko puse plauku, gerai, kad pries pora savaiciu nustojo ir nauji kosminiu greiciu auga. Šįryt besišukuodama galvoju reikia įamžinti šitą vaizdą (čia plaukai į uodegą suimti, dar netepta jokio žele, kad juos suguldyt biggrin.gif ). Va koks pas mane ežys užaugęs lotuliukas.gif
user posted image

Atsakyti
Galingas ezys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RainyDay @ 2010 11 21, 16:46)

ale tikrai, kad neblogas biggrin.gif
Atsakyti
Neblogas bigsmile.gif , gerai kad auga, nes jau tiek ašarų išliejau kai nuo balandžio intensyviai slinko
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 10 20, 20:45)
Pantogar, šampūnas nuo slinkimo, kapsulės su placenta - po mėnėsio vartojimo sumažėjo, rezultatas akivaizdus, įvertinus, kad slinko iki šiol 2 metus.

kokia kaina sio sampuno? as susiduriu su ta pacia problema schmoll.gif
Atsakyti