Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Labas rytas smile.gif

Inga654 thumbup.gif eziukas, kad tep ir toliau tik augtu 4u.gif

As plaunu galva Bema sampunu ir itrinu kapsules, na....plaukai slenka tikrai mazai, geriu floradix gelezis nes Hg mazokas, kai baigsiu situs gerti nusipirksiu pantogar vit.

Geros dienos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenuska03 @ 2010 11 22, 08:17)
As plaunu galva Bema sampunu ir itrinu kapsules, na....plaukai slenka tikrai mazai,

aš irgi tuo pačiu, liko 4 ampulės, jau atrodė, kad slenka mažiau, bet deja deja, šiandien ryte priploviau pilną vonią plaukų cray.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Delicious @ 2010 11 22, 10:40)
aš irgi tuo pačiu, liko 4 ampulės, jau atrodė, kad slenka mažiau, bet deja deja, šiandien ryte priploviau pilną vonią plaukų  cray.gif  cry.gif

console.gif gal cia tik sutapimas g.gif be to pas jus matosi kad 2010 m pagimdete, tai gal tas dalykas veikia..man metus slinko doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

nusipirkau Fitoval losjona nuo slinkimo, bet man nuo jo alergija sad.gif gal yra kam taip buve?

Galeciau perleisti uz simboline kaina, nes naudojau tik 1 karta, nezymai labai.
Atsakyti
sveik, gal kas pasakis kada jau skaitosi plauku slinkimas? gal as tik isivaizduoju kad man jie slenka? kiek mazdaug plauku gali iskristi per diena?
Atsakyti
QUOTE(antanina22 @ 2010 11 22, 16:55)
sveik, gal kas pasakis kada jau skaitosi plauku slinkimas? gal as tik isivaizduoju kad man jie slenka? kiek mazdaug plauku gali iskristi per diena?

na, man atrodo, kad iki 100 iskritusiu plauku per diena laikoma norma.. siaip skirtingi saltiniai, skirtingai ir nurodo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinelle @ 2010 11 22, 18:44)
na, man atrodo, kad iki 100 iskritusiu plauku per diena laikoma norma.. siaip skirtingi saltiniai, skirtingai ir nurodo wink.gif

skirtingai, bet dazniausiai visuose butent tiek ir nurodoma, kai kur esu skaicius, kad net ir daugiau smile.gif
Atsakyti
O aš skaičiau, kad per dieną turi iškristi nuo 20 iki 100 plaukų
Atsakyti
Aš skaičiau, kad slinkimas nuo 50 - iki 100...bet kas gi skaičiuoja juos? Ant kiekvieno galvos skirtingas plaukų skaičius ir ta norma individuali..schmoll.gif

kai jau slenka, tai akivaizdžiai matyti - prisišukuoja šepetys, perskalaujant plaukus nusiplauna kuokštas plaukų...galų gale kirpėja galvą išplovus pasako, kad plaukai slenka...kai kriauklės sifonas užsikemša, ir santechnikas stebisi, kad plaukai...galima suprast, kad tikrai labai stipriai slenka - na, ant pagalvės lieka atsikėlus - kai tai tampa akivazdu, prasmės skaičiuot nėra, tiesiog kai plaukai iškrenta normos ribose to net nepastebime..Atsimenu, kol tos problemos nebuvo, plaukų šepečių lyg ir nebuvo reikalo valyt...megztinių palaidi plaukai neapveldavo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 22 lapkričio 2010 - 19:49
o niekas nebandet Himalaya plauku krema? ar padejo?

Bandžiau šampuna Himalaya nuo plauku slinkimo...buvo tikrai bėda po to pradejo dar labiau slinkti ir plaukai pasidare labai sausi ir atsirado pleiskanos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olionka;): 22 lapkričio 2010 - 20:52
QUOTE(Olionka;) @ 2010 11 22, 22:50)
o niekas nebandet Himalaya plauku krema? ar padejo?

Bandžiau šampuna  Himalaya nuo plauku slinkimo...buvo tikrai bėda po to pradejo dar labiau slinkti ir plaukai pasidare labai sausi ir atsirado pleiskanos

Dabar bandau, dar tik berods 3-ia savaitė, tai kažką sakyti negaliu. Be šio kremo dar naudoju ir Rasos serumą nuo plaukų slinkimo. Na žiūrėsiu kaip bus.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2010 11 16, 22:47)
Papildyta:

Aciu visoms atsakiusioms 4u.gif
man iskilo klausimas, o kodel daugelis perka biotina internetu? Nejau nuejus i vaistine neimanoma to biotino papildo nusipirkt? Mano vitaminai kaip tik pasibaige, tai noreciau nueit i vaistine ir nusipirkt kitu doh.gif O dabar turbut reiks prasidet su siuntinejimais g.gif
HELP !!! Labai prasau atsiliepti, ar kas pirkote Biotino papilda Lietuvos vaistinese? Didelis acius 4u.gif

Sveiki...labai geri vitaminai Biocell jau po poros dienų pastebėsite efekta ...pabandikit ir jus...Tikiuosi ir jums pades.
http://www.vaistai.l...mp;kodas=4ffc81 čia galite paskaityti.
Atsakyti