Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Deissy @ 2010 11 23, 23:23)
o kokiomis proporcijomis pasidaryti si kokteiliuka?
aciukas  4u.gif

Aš iš akies dariau tą kokteiliuką, tik vaistininkė įspėjo, kad nepadauginčiau vitamino A, nežinau kodėl g.gif , nu tai jo porą lašiukų įlašinau. Plaukų išslenka tikrai daaaug mažiau thumbup.gif
Atsakyti
Gal is jusu kas bandet Dora Pharmacia sildoma losjona galvos odai? Viena mano pazistama sakiusi, kad naudojo daug ka (tuo tarpu ir fitoval), bet vienintelis dalykas, kuris padejo nuo slinkimo buvo butent dora losjonas, kuris sildo ir stimuliuoja galvos oda. Ji panaudojo tik dvi savaites ir jai staigiai uzaugo eziukas. Pati maciau - atrodo kaip kirpciukai bigsmile.gif

Paziurejau, kad yra Dora pharmacia losjonas vaistineje - kainuoja virs 50 Lt. Sudetis tikrai nebloga: zensenis, imbieras, pantenolis, biotinas, kamparas, B6 ir tt.

Parasyta, kad stiprina ir apsaugo plaukus nuo slinkimo, skirtas retejantiems plaukams.
Atsakyti
QUOTE(sonya87 @ 2010 11 29, 12:25)
Man slinko plaukai gerus 4 metus, išbandžiau,ko gero, viską.
Ir galiu drąsiai pasigirt, kad dabar absoliučiai neslenka plaukai, plaunant galvą vos keletas plaukų iškrenta - pradėjus naudoti sviestmedžio (arba kitaip taukmedžio) aliejų, nerafinuotą. Tiesiog iš vakaro išsitepu juo galvos odą ir plaukus, prieš tai truputį pasišildžius, o ryte plaunu galvą. Gan sunkokai atsiplauna, bet tikrai veiksminga. Vienintelis dalykas, nuo kurio TIKRAI pajutau poveikį.
Naudoju būtent šitą:
http://www.rudugys.l...s?product_id=89
ir kaina prieinama. Jau trečią indelį baiginėju. Beje, mano mamai taip pat VISIŠKAI nustojo slinkt plaukai, tai ir bendradarbėm užrodė, sakė irgi patenkintos. Dar iš čia perkuosi ir kokosų aliejų, taip pat nuostabus  wub.gif

cia reklama cool.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Aprille @ 2010 11 30, 12:38)
cia reklama  cool.gif ?

gal ir ne g.gif reikia pagooglint kuo tas aliejus naudingas plaukuciams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruzele @ 2010 11 29, 21:07)

Paziurejau, kad yra Dora pharmacia losjonas vaistineje - kainuoja virs 50 Lt. Sudetis tikrai nebloga: zensenis, imbieras, pantenolis, biotinas, kamparas, B6 ir tt.

O kokioje vaistinėje jo yra?
Atsakyti
QUOTE(mangule @ 2010 11 30, 13:39)

esu macius kazkada anksciau didziosiose eurovaistinese
Atsakyti
Sveiki, noreciau ir as pasidalinti savo patirtimi del plauku slinkimo smile.gif man gal puse metu slinko, niekas nepadejo. tumet vaistineje rekomendavo Silicea geli. ji reikia gerti puse metu, bet as jau po 3 men. pajutau poveiki. Ši grynai mineralinė maistingoji medžiaga neturi jokiu cheminiu priedu smile.gif patariu visoms smile.gif
Atsakyti
As jau pora dienu pantagora geriu, del poveikio dar nzn, siek tiek isslinko plovimo metu, bet pora spuogu ant smakro ir smilkiniu jau turiu doh.gif siaip mano oda linkus i spuogus, bet daugmaz apsitvarius turejau, cia nuo mieliu matyt... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(oliushka @ 2010 11 29, 17:17)
Aš iš akies dariau tą kokteiliuką, tik vaistininkė įspėjo, kad nepadauginčiau vitamino A, nežinau kodėl g.gif , nu tai jo porą lašiukų įlašinau. Plaukų išslenka tikrai daaaug mažiau thumbup.gif

sakykit, o kaip ilgai reiktu laikyti si kokteiliuka? 4u.gif

QUOTE(RainyDay @ 2010 11 30, 14:03)
As jau pora dienu pantagora geriu, del poveikio dar nzn, siek tiek isslinko plovimo metu, bet pora spuogu ant smakro ir smilkiniu jau turiu doh.gif siaip mano oda linkus i spuogus, bet daugmaz apsitvarius turejau, cia nuo mieliu matyt... doh.gif

pamenu anksciau kai geriau tai issokavo tokie giluminiai spuogai skausmngi doh.gif dabar geriu kazkur 2 savaites, kolkas nieko rolleyes.gif bet zinau kad Pantogar turi toki salutini poveiki doh.gif
Atsakyti
ar niekas nebandet svoguno itrinti i saknis? esu girdejus, kad labai padeda sutarkuota svoguna reikia itrinti i saknis palaikyti koki pusvalandi ir isplauti. viena drauge taip susitvarke su plauku slinkimu. jai uzteko pora kartu tokios kaukes.beje, ir nuo pleiskanu padeda. bet yra didziule beda su tuo, nes svoguno kvapas islieka pora dienu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RainyDay @ 2010 11 30, 15:03)

As geriau du menesius, bet deja jokio poveikio nesulaukiau. Dabar pradejo berti oda, ne spuogais, bet tokiom smulkiom mazom raudonom demelem, panasiai kaip dilgeline, del to padariau pertrauka, paziuresiu ar praeis. Siaip per siuos du menesius slinkimas nepraejo ir nepasakyciau, kad sumazejo.

O del silicio gelio - geriau viena menesi ir labai pastebejau poveiki nagams - jie sustiprejau ir labai greitai augti pradejo, taip pat ir plaukai labai greitai auga.
Papildyta:
QUOTE(mangule @ 2010 11 30, 14:39)

Maciau Dora Pharmacia Ozo prekybos centro vaistineje, bet tuo metu jie dar neturejo sio losjono, o vakar maciau Eurovaistineje prie Zaros Gedimino pr.
Atsakyti
nu ka pagaliau galiu pasigirti mielosios issukuoju 5 plaukus plaukai nebeslenka!!!!!!!!!!!!! Nezinau kas padejo nes jau ilgokai viska naudoju vienu metu alpecin sampuna ir losjona fitoval geriamas tabletes ir susileidau b grupes vitaminus 5 ampules viskas plaukai nebeslenka nors dar net nesulaukiau plauko tyrimo atsakymo smile.gif Esme tame kad net plika vieta pakausyje ataugo buvo pirsto dydzio isplikusi vieta liko tik magucio dydzio po biskiuka ataugineja tai va tiek norejau pasidalinti dziaugsmu smile.gif Net nuotaika geresne nesukuoju plauku dvi dienas o kaip issukuoju iskrenta tik keli plaukiukai rezultatas stulbinamas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jukciaastapati: 30 lapkričio 2010 - 17:57