Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Jukciaastapati @ 2010 11 30, 18:56)
nu ka pagaliau galiu pasigirti mielosios issukuoju 5 plaukus plaukai nebeslenka!!!!!!!!!!!!! Nezinau kas padejo nes jau ilgokai viska naudoju vienu metu alpecin sampuna ir losjona fitoval geriamas tabletes ir susileidau b grupes vitaminus 5 ampules viskas plaukai nebeslenka nors dar net nesulaukiau plauko tyrimo atsakymo smile.gif Esme tame kad net plika vieta pakausyje ataugo buvo pirsto dydzio isplikusi vieta liko tik magucio dydzio po biskiuka ataugineja tai va tiek norejau pasidalinti dziaugsmu smile.gif Net nuotaika geresne nesukuoju plauku dvi dienas o kaip issukuoju iskrenta tik keli plaukiukai rezultatas stulbinamas smile.gif

Dziaugiuosi!!! smile.gif Ir sveikinu pagaliau sulaukus rezultato smile.gif
Atsakyti
Nuosirdziai sveikinu!!
Papildyta:
QUOTE(Lu Lu @ 2010 11 30, 16:16)
sakykit, o kaip ilgai reiktu laikyti si kokteiliuka?  4u.gif
pamenu anksciau kai geriau tai issokavo tokie giluminiai spuogai skausmngi  doh.gif dabar geriu kazkur 2 savaites, kolkas nieko  rolleyes.gif bet zinau kad Pantogar turi toki salutini poveiki  doh.gif

Spuogai= riebi seboreja. Ji gali paumeti nuo B grupes vitaminu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikutuk: 30 lapkričio 2010 - 20:10
QUOTE(vikutuk @ 2010 11 30, 20:12)
Nuosirdziai sveikinu!!
Papildyta:
Spuogai= riebi seboreja. Ji gali paumeti nuo B grupes vitaminu

man rodos ta kokteiliuka ant plauku reik tepti o ne i vidu vartoti g.gif tai gal neatsiras nuo to spuogu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lu Lu: 30 lapkričio 2010 - 21:43
QUOTE(Jukciaastapati @ 2010 11 30, 18:56)
nu ka pagaliau galiu pasigirti mielosios issukuoju 5 plaukus plaukai nebeslenka!!!!!!!!!!!!! Nezinau kas padejo nes jau ilgokai viska naudoju vienu metu alpecin sampuna ir losjona fitoval geriamas tabletes ir susileidau b grupes vitaminus 5 ampules viskas plaukai nebeslenka nors dar net nesulaukiau plauko tyrimo atsakymo smile.gif Esme tame kad net plika vieta pakausyje ataugo buvo pirsto dydzio isplikusi vieta liko tik magucio dydzio po biskiuka ataugineja tai va tiek norejau pasidalinti dziaugsmu smile.gif Net nuotaika geresne nesukuoju plauku dvi dienas o kaip issukuoju iskrenta tik keli plaukiukai rezultatas stulbinamas smile.gif

as ir jau cia kazkur rasiau, kad susileidau 5 ampules b grupes vitaminu, daugiau nieko kaip ir nenaudojau irgi plaukai nustojo slinkti, neslinko man itin stipriai bet vistiek, o db beveik nieko smile.gif ai tiesa ir dar himalay krema nuo plauku slinkimo panaudojau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jauniute: 30 lapkričio 2010 - 21:45
QUOTE(jauniute @ 2010 11 30, 21:44)
as ir jau cia kazkur rasiau, kad susileidau 5 ampules b grupes vitaminu, daugiau nieko kaip ir nenaudojau irgi plaukai nustojo slinkti, neslinko man itin stipriai bet vistiek, o db beveik nieko smile.gif ai tiesa ir dar himalay krema nuo plauku slinkimo panaudojau smile.gif

Vadinasi organizmui tik to ir tetruko, o as leidausi menesi B ir man nieko... Siaip ir kai tyrimus dariausi, nustate kad B grupes yra norma. bet vat man kazkaip vis nuojauta nenurimsta, kad pas mane viskas nuo nerviuku, tai jokie ir vitaminai nepadetu, nebent raminami.. Aisku saknis reikia stiprinti, o pas mane jos matau labai mazytes, tai reiskia kad silpnos. tai ir toliau plaukus per isore maitinu ir darausi kaukes. Vat dabar noriu pasidaryti ta kokteiliuka, gal kazkuom i nauda bus...
Atsakyti
QUOTE(RainyDay @ 2010 11 27, 18:09)
nusipirkau juodaji ridika, gal kas zadu tarkuot ir spaust sultim, trint plauku saknis, gal kas zinot kiek ilgai galima laikyt ant galvos, kad pasiekt kuo geresni rezultata  blush2.gif  4u.gif
ir idomu ar kas bandet ir ar padejo  blush2.gif

As bandziau - man labai padejo thumbup.gif Kadangi labai slykstus kvapas, tai sitos priemones griebiuosi jau krastutiniu atveju. Visa rudeni siaubingai slinko plaukai, uodega suplonejo trigubai, plaukai issausejo, prarado gyvybinguma... po plovimo issukavus pabandziau skaiciuoti tai virs 400 plauku issukavus, o kiek dar plaunant iskrite net neskaiciavau doh.gif pradejau pastoviai naudoti juodojo ridiko sultis ir dabar, po daugiau kaip mesesio, jau galiu pasakyti, kad baigesi tas baisusis slinkimas ir pilna galva antenu thumbup.gif
Ridika sutarkuoju su odele (odeleje visas astrumas), tarkuota mase suvynioju i dviguba marle ir spausdama sultis itrinu visa galva, plauku saknis. Plauku pries tai neplaunu, neslapinu, trinu sausus. Itrynus (visos plauku saknys turi buti slapios nuo sulciu) uzsidedu plastikine kepuraite ir apvynioju storu ranksluosciu, po kiek laiko pradeda deginti, kai deginimas baigiasi (viso laikau 20-30min) galima plauti sampunu. Procedura neissausina plauko, kas man labai aktualu thumbup.gif Trukumai - uzima daug laiko, slykstus kvapas (bet issiplovus plaukus dingsta, ne taip, kaip po svoguno ). Kai stipriai slinko plaukai pries kelis metus, tai uzteko vos poros ridiko proceduru, kad susitvarkytu ax.gif

QUOTE(Giedruzele @ 2010 11 27, 23:17)
Mergaites, help. verysad.gif  Geriu pantogar jau du menesius - poveikio jokio. Kaip manot - test toliau ar mest?

Pantogar rekomenduojama minimali vartojimo trukme 3 menesiai mirksiukas.gif Man atrodo dar anksti kazko tiketis.

As taip pat pradejau vartoti Pantogar, jau 3 savaites - plaukai nustojo slinkti, bet esu isitikinusi, kad daugiau padejo juodasis ridikas, nei Pantogar, butu dar peranksti tokiam rezultatui. Pasalinio poveikio jokio nepastebejau - nei spuogu, nei odos riebimo. Nusipirkau iskart 3 menesiams, nes netekau labai daug plauku ir noriu, kad ataugtu kuo greiciau ir sveiki, stiprus. Eisiu dar pasikirpti galus karstomis zirklemis ir auginsiu ax.gif
Atsakyti
Va, pradėjau naudoti žibalą kosmetinį ir alpeciną su losjonu, bei rasos aliejų ir super ax.gif thumbup.gif plaukai auga kaip ant mielių, nebeslenka thumbup.gif ax.gif
Atsakyti
Pasidariau vakar kokteiliuka isgirta plaukams, nu ir suvargau su plovimu, kokius tris kartus ploviau galva ir vistiek likau riebiais plaukais smile.gif. O del poveikio,nieko ypatingo nepastebejau, na tikekimes gal antras kartas labiau pades smile.gif.
Papasakokit, kas darotes su ricinos aliejumi ir varnalesu, kaip plaukus isplaunate? gal kazka papildomo naudojate skalavimui ?
Atsakyti
pamenu jei ricinos alieju laikydavau trumpai, neimanoma buvo isplauti..o kai per nakti palaikydavau, issiplaudavo super 4u.gif tai jei si kokteiliuka palaikyt per nakti gal butu geriau g.gif
Atsakyti
reikes juoda ridika pabandyti ax.gif sudominot labai smile.gif 4u.gif as pantogar jau gerus 4 men vardoju, kol kas labai pagirti negaliu bet plauku siemet per sezonini slinkima isslnko maziau nei pernai smile.gif augimo kl kas nepaskatino, zinau, nes matuoju ataugusias plauku saknis
Atsakyti
Sveikutes,
Mano plauki irgi slinko, ko tik nenaudojau biggrin.gif, sampunus, kaukes, balzamus, ampoles, net svoguno naturalu susitarkavus buvau ir 1val vaiksciojau lotuliukas.gif bet niekas nepadejo...
Naudojau ir pantogar ar kaip ten vadinas, nepdejo, nors kirpeja sake daug kam padeda, dar ji minejo kazkokus vitaminus vinta* ar vanta* tai ske 15 dienu gert, va sito nebndziau biggrin.gif, o praejo slinkt kai nieko nebedariau biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, o jeigu ta "kokteiliuka" per nakti palaikyti? atsilipkit kas bande blush2.gif
Atsakyti