as dabar keiciau darba, nusileidau kartele, visi sako, o dieve, argi tai svajoniu tavo darbas, o kam, turejai taip gerai ir t.t. o as mintyse galvoju, palaukim, paziuresim kas juoksis paskutinis, naujoj srityje as pasirengus pabuti ant zemos karteles, o bet paziuresim, kur as stovesiu po poros metu

QUOTE(*Liūtė* @ 2010 10 24, 14:30)
Man tiesiog liudna klausytis, kai zmones atsimoke, turintys ziniu, eina i pardavejas..bet aisku, cia uzdararas ratas. Taip yra, ir dar ilgai bus..
Net nesigincysiu.. man irgi liudna

QUOTE(*Liūtė* @ 2010 10 24, 14:30)
Gal.Negaliu atsakyti uz visus.
Tai taip,,senai diplomas nevertinamas Lietuvoj, i vadoves niekas nesako.Bet tada visi is eiles ir eina i tuos universitetus, nes bile tureti diploma, kaip popieriuka, gali buti ir be jokiu ziniu.
Man tiesiog liudna klausytis, kai zmones atsimoke, turintys ziniu, eina i pardavejas..bet aisku, cia uzdararas ratas. Taip yra, ir dar ilgai bus..
Tai taip,,senai diplomas nevertinamas Lietuvoj, i vadoves niekas nesako.Bet tada visi is eiles ir eina i tuos universitetus, nes bile tureti diploma, kaip popieriuka, gali buti ir be jokiu ziniu.
na kodel, kitas, kuris mokesi jau nuejo i padavejus, o kai baige, jis jau turejo patirti, gal dar besimokydamas pakilo iki kokius administratoriu. svarbu asmenine motyvacija ir tikslo siekimas, o ne vien tik suvokimas, as baigiau, dabar jau laukiu, kol mane prades graibstyti.
QUOTE(birbire @ 2010 10 24, 14:32)
as dabar keiciau darba, nusileidau kartele, visi sako, o dieve, argi tai svajoniu tavo darbas, o kam, turejai taip gerai ir t.t. o as mintyse galvoju, palaukim, paziuresim kas juoksis paskutinis, naujoj srityje as pasirengus pabuti ant zemos karteles, o bet paziuresim, kur as stovesiu po poros metu 

Tai taip, as pati taip dariau. Su ideja kilti auksciau..
Tiesiog retai pardavejos tampa direktoremis, zinau ir as pvz. Tai daugiau kaip laikina stotele, kol ieskaisi geresnio darbo, ar reikai pinigu, per ta laika tobulini kalbas ar pan. Na tiesiog kai tikrai labai reikia darbo.
QUOTE(amber123 @ 2010 10 24, 14:33)
Net nesigincysiu.. man irgi liudna
kai tik baigiau, ir kai man kas pasakydavo, kad Lietuvoj diplomas yra nevertinamas buvau gatava sudraskyt ta zmogu.. bet realybe pramerke akis kaip sknt
po geru 3-4men darbo paiesku dabar galvoju visai kitaip.. aisku nera taip, kad jis visai nieko nereiskia, bet as galvojau, kad uzteks Cv irasyt, kad turiu diploma ir telefonas uzkais nuo skambuciu.. bet deja 

o diplomas pas mus kodel nieko nereiskia, o gi todel, kad paruosia teoretika, bet ne praktika. ne karta stambios kompanijos sake musu valdziai, mes garantuosim jauniems zmonems darbo vietas, tik duokit galimybe pasirengti rinkai tinkanti ir atitinkanti zmogu. diplomas duoda tik sausas zinias, kurios be praktikos yra niekines.
Papildyta:
QUOTE(*Liūtė* @ 2010 10 24, 14:35)
Tai taip, as pati taip dariau. Su ideja kilti auksciau..
Tiesiog retai pardavejos tampa direktoremis, zinau ir as pvz. Tai daugiau kaip laikina stotele, kol ieskaisi geresnio darbo, ar reikai pinigu, per ta laika tobulini kalbas ar pan. Na tiesiog kai tikrai labai reikia darbo.
kaip as sakau, gimes vaiksciot, niekada neskraidys. ne kiekvienas net turedamas puikias zinias ir praktika sugebes kada nors tapti vadovu ar pasiekti kazko daugiau nei stattistinis vadybininkas.
QUOTE(birbire @ 2010 10 24, 14:38)
o diplomas pas mus kodel nieko nereiskia, o gi todel, kad paruosia teoretika, bet ne praktika. ne karta stambios kompanijos sake musu valdziai, mes garantuosim jauniems zmonems darbo vietas, tik duokit galimybe pasirengti rinkai tinkanti ir atitinkanti zmogu. diplomas duoda tik sausas zinias, kurios be praktikos yra niekines.
Papildyta:
kaip as sakau, gimes vaiksciot, niekada neskraidys. ne kiekvienas net turedamas puikias zinias ir praktika sugebes kada nors tapti vadovu ar pasiekti kazko daugiau nei stattistinis vadybininkas.
Papildyta:
Baikit baikit, gi statistinis vadybininkas irgi geras darbas, negali buti visi direktoriais , svarbu, kad darbas butu megiamas

QUOTE(birbire @ 2010 10 24, 14:38)
Nu cia sitoj vietoj drysciau abejoti.. gal keli toki imoniu vadovai ir butu, o visi kiti sugalvotu nauju priezasciu del ko netinka ir t.t

Papildyta:
QUOTE(*Liūtė* @ 2010 10 24, 14:40)

QUOTE(*Liūtė* @ 2010 10 24, 14:40)
Baikit baikit, gi statistinis vadybininkas irgi geras darbas, negali buti visi direktoriais , svarbu, kad darbas butu megiamas 

as ir nesakau, kad darbas blogas, tik sakau, vienas eis ir nueis iki vadovo, o kitas liks vadybininku, nes ne kiekvienam duotas visas tas gebejimu komplektas buti vadovu. esu macius, kurie nueina iki vadovu, bet jie absoliuciai netinkami tokiais buti.
QUOTE(birbire @ 2010 10 24, 14:56)
kurie nueina iki vadovu, bet jie absoliuciai netinkami tokiais buti.
Butu labai idomu suzinoti jusu nuomone kokias savybes turi turet zmogus, norintis buti geru vadovu

QUOTE(amber123 @ 2010 10 24, 15:00)
Butu labai idomu suzinoti jusu nuomone kokias savybes turi turet zmogus, norintis buti geru vadovu
?

oi, tai yra komplektas savybiu...net nebutinas aukstasis, mano manymu, bet pageidaujamas, vien del solidumo, o esme zengimas visada viena koja i prieki nei konkurentai, numatyt, kas bus pelninga, kokia ideja nepasiteisins, o ne idejos, kuria jau pritaike kiti, igyvendinimas... toliau nuolatinis tikslo siekimas, ambicijos eiti i prieki ir tobuleti....geriausia, kai vadovas, kuris pakiles nuo zemiausios grandies, o ne vienos vietos laizymo principu papuoles link vadovaujanciu postu, nes toks zmogus nuo apacios kiles tures ir autoriteta tarp pavaldiniu...pavaldinio motyvavimas ne tik atlyginimu, bet ir priedais, nes geras pavaldiniu motyvavimas-puse kompanijos sekmes...ir dar daug kitu, tiesa sakant, as esu macius tik blogu vaduku pavyzdzius...todel labiau nurodziau savybes, kurias noreciau matyti vadove.
QUOTE(birbire @ 2010 10 24, 15:08)
ir dar daug kitu, tiesa sakant, as esu macius tik blogu vaduku pavyzdzius...todel labiau nurodziau savybes, kurias noreciau matyti vadove.
Supratau

QUOTE(amber123 @ 2010 10 24, 15:14)
Supratau
as dar galeciau prideti nuo saves, kad man asmeniskai svarbu, kad vadovas butu tas zmogus, kuriuo pavaldiniai pasitiketu, nebijotu paklaust patarimo ar tiesiog nebijotu kalbetis su juo.. kad vadovas butu toks zmogus, kuri gerbia, bet nebijo jo.. nes daznai tenka susidurt, kad vadovas kaip baubas.. to neturetu but manau. Turi islikt pagarba, kaip vadovui, bet ne baime jam