QUOTE(birbire @ 2010 10 24, 15:08)
oi, tai yra komplektas savybiu...net nebutinas aukstasis, mano manymu, bet pageidaujamas, vien del solidumo, o esme zengimas visada viena koja i prieki nei konkurentai, numatyt, kas bus pelninga, kokia ideja nepasiteisins, o ne idejos, kuria jau pritaike kiti, igyvendinimas... toliau nuolatinis tikslo siekimas, ambicijos eiti i prieki ir tobuleti....geriausia, kai vadovas, kuris pakiles nuo zemiausios grandies, o ne vienos vietos laizymo principu papuoles link vadovaujanciu postu, nes toks zmogus nuo apacios kiles tures ir autoriteta tarp pavaldiniu...pavaldinio motyvavimas ne tik atlyginimu, bet ir priedais, nes geras pavaldiniu motyvavimas-puse kompanijos sekmes...ir dar daug kitu, tiesa sakant, as esu macius tik blogu vaduku pavyzdzius...todel labiau nurodziau savybes, kurias noreciau matyti vadove.
Mazoka savybiu, net labai. Kur mokejimas bendrauti, vadovauti - nesumenkinant kito?
Nes alga motyvuoja, priedai tai rigi tik pinigai. Bet vat issiugdyti grazu bendravima su darbuotojais ir ju pagarba,cia jau talentas.
As macius tik viena gero vadovo pvz, bet man tai ten talentu talentas. Visi kiti, tai tuo metu, net mano pagarbos buyvo neverti,nors buvau zemiausia grandis.