QUOTE(*Liūtė* @ 2010 10 24, 17:49)
Man tiesiog irgi idomu, kokios tos visos savybes, ypac jei zmones yra su tuo susidure,ir gali papasakoti kazka placiau ir issmaiau. Dar tolerancija ir suprantingumas, irgi reikalingos savybes

Nes tas bendras savybes mes zinom visi.
genialumas paprastume

vadovas nera kazkas tokio mistinio ir neimanomo, is esmes, as manau, kad tokia pozicija imanoma kiekvienam ambicingam, tikslo siekianciam zmogui, kuriam gyvenimo svajone nera tik gauti 3000 alga ir jaustis saugiai bei ramiai...as placiaja prasme kalbu apie vadova, kuris sugeba laikytis vientisos politikos, o nesokineja nuo vieno darbo prie kito, kuris sugeba aiskiai isdestyti savo mintis, o ne keliu zodi kratini isivaizduojant, kad tu turi ne tik suprasti, bet dar ir ispletoti, kai zmogus nemeluoja tau, nes ta labai lengva matyt "ne algos kelti negaliu, krize", o matai, kad perka nauja masina, kad yra pagarbus, nelaido slaia taves vulgariu juoku, gerbia tave ir tavo sugebejimus ir nebando taves sumenkinti siekdamas save pasikelti, nes gi jis VADOVAS, kai suklysta vadovas, kad pripazintu, jog suklydo jis, o ne TU ir t.t. su viskuo susiduriau, todel keiciau darba, kad ir su mazesne alga, nes jau neistveriau, dar yra be galo daug savybiu...
Papildyta:
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 10 24, 17:54)
Papildyta:
Aš irgi kalbu apie dabartinę situaciją
kai dalyvavau pokalbiuose, tai nei vienoje vietoje niekam nebuvo idomus mano diplomas, visiems buvo idomi tik PATIRTIS.
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2010 10 24, 17:58)
Bet kaip galvojat, jei gyventumet ne Vilniuj irgi butu taip paprasta?

man atrodo ten didziausia darbu pasiula..
Taip, ir siuo metu situacija tokia, kad jei turi patirties, jau gali rinktis, kur eiti ir kur ne, pries metus nebuvo tokios galimybes.