Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo

QUOTE(*Liūtė* @ 2010 10 24, 19:24)
Gi buna variantu ir grazi, ir protinga. Nebutinai barbe, bet daili,simpatiska wink.gif

Nu cia as pvz lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi.. vynas veikia 4u.gif atsikrapstau
Atsakyti
QUOTE(birbire @ 2010 10 24, 18:54)
jei jau baigiau, vadinas, gal idomus buvo. negi taip sunku suprast, kad ne visiems vienodai pasiseka taip, kaip jums pasiseke, nors jei galima noreciau paklaust Jusu, koks jusu darbas ir alga, kokiam mieste.

Nepykit ir nepriimkit taip... 4u.gif Tiesiog norėjau sukelti Jūsų jausmus wink.gif Manau, kad visos turėtumė labiau tikėti savimi, savo išsilavinimu ir sugebėjimais.
Darbas mano susijęs su pardavimais ir organizavimu, įmonė užsiima mokymais. Miestas - Vilnius. Atlyginimo tikrai nepasakysiu, nes tai ne tas dalykas, kurio klausčiau kito žmogaus smile.gif Už vidutinį didesnis.
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2010 10 24, 19:25)
Nu cia as pvz lotuliukas.gif  lotuliukas.gif oi.. vynas veikia 4u.gif atsikrapstau

Visai nėra už ką "atsikrapštyti" wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 10 24, 19:31)
Darbas mano susijęs su pardavimais ir organizavimu, įmonė užsiima mokymais. Miestas - Vilnius. Atlyginimo tikrai nepasakysiu, nes tai ne tas dalykas, kurio klausčiau kito žmogaus smile.gif Už vidutinį didesnis.

Sitoj sriti geras dalykas yra tas, kad savo darbu gali ta atlyginima labai pasididint.. nes dazniausia jis priklauso nuo rezultatu.. pastovus+% ta prasme thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 24, 19:33)
Sitoj sriti geras dalykas yra tas, kad savo darbu gali ta atlyginima labai pasididint.. nes dazniausia jis priklauso nuo rezultatu.. pastovus+% ta prasme thumbup.gif

Ne, mano atlyginimas šiuo metu yra visiškai fiksuotas smile.gif Nelabai įsivaizduoju procentinį atlygį šiuo metu - nebūtų kaip tai išmatuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 24 spalio 2010 - 18:36
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 10 24, 19:35)
Ne, mano atlyginimas šiuo metu yra visiškai fiksuotas smile.gif Nelabai įsivaizduoju procentinį atlygį šiuo metu - nebūtų kaip tai išmatuoti.

Ta prasme.. kodel neisivaizduojat? Pastovus atlyginimas+ gaunat nustatyta % nuo parduotu mokymu.. smile.gif arba pas jus kitaip ten viskas..
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 24, 19:25)
Nu cia as pvz lotuliukas.gif  lotuliukas.gif oi.. vynas veikia 4u.gif atsikrapstau

Tai matot kokia jus, vieni pliusai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liūtė* @ 2010 10 24, 20:17)
Tai matot kokia jus, vieni pliusai biggrin.gif

Ui ne ne.. schmoll.gif 4u.gif lyg tai nenorejau, kad taip pasirodytu.. cia juoko forma buvo 4u.gif turiu ir pliusu ir minusu, kaip ir visi normalus zmones.. tik tiek, kad kadangi esu avinas, tai biski gal labiau uzsispyrus esu nei kiti..bet tas daznai buna tik i nauda.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 24, 19:37)
Ta prasme.. kodel neisivaizduojat? Pastovus atlyginimas+ gaunat nustatyta % nuo parduotu mokymu.. smile.gif arba pas jus kitaip ten viskas..

Jei taip būtų, tai įsivaizduočiau wink.gif
Šiek tiek kitaip pas mus, todėl šitas variantas netinka smile.gif Ir naujų klientų paieška man šiuo metu nelabai priklauso. Aišku, jei tik yra galimybė, naudingų kontaktų ieškau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 10 24, 20:41)
Jei taip būtų, tai įsivaizduočiau wink.gif
Šiek tiek kitaip pas mus, todėl šitas variantas netinka smile.gif Ir naujų klientų paieška man šiuo metu nelabai priklauso. Aišku, jei tik yra galimybė, naudingų kontaktų ieškau smile.gif

A.. supratau 4u.gif man siandien kaip zirafai viskas daeina kol.. doh.gif gerai, kad nereik nauju klientu ieskot, nes man tas nlb prie sirdies, kiek teko senuose darbuose susidurt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 10 24, 15:29)
Pereiti į kitą kavinę, kur reikia vadovo  4u.gif  Toj pačioj įmonei kilti karjeros laiptais paprasčiau sunkiau, o jei įmonė maža, dažnai išvis neįmanoma.
Kitas variantras - atidaryti savo kavinę

lb daug pavyzdžių žinau, kai gerai vadovavę, dirbę kitose įmonėse, išėję lauk ir atsidarę savo įmones visiškai nesugeba vadovauti schmoll.gif jos bankrutuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2010 10 24, 22:07)
lb daug pavyzdžių žinau, kai gerai vadovavę, dirbę kitose įmonėse, išėję lauk ir atsidarę savo įmones visiškai nesugeba vadovauti schmoll.gif jos bankrutuoja doh.gif

Bankrotą gali lemti daugybė priežasčių. Vadovavimas - tik viena jo dalelė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 10 25, 06:07)
Bankrotą gali lemti daugybė priežasčių. Vadovavimas - tik viena jo dalelė smile.gif

sakyčiau didelė dalis rolleyes.gif
Atsakyti