Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 10 24, 18:04)
Taip, šitoj vietoj tai tikrai sutinku...  Vilnius yra Vilnius  unsure.gif

drinks_cheers.gif plius: esi grazi moteris, turi patirties, magistra, iskalba.. ir tau sekas.. viskas cia normalu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 24, 18:05)
drinks_cheers.gif plius: esi grazi moteris, turi patirties, magistra, iskalba.. ir tau sekas.. viskas cia normalu biggrin.gif

Prie ko čia graži moteris? biggrin.gif Šitoj vietoj aš apie save taip gerai negalvoju wink.gif
Patirties turiu labai nedaug, realiai metus tik. Ir visai kitoj srityje.
Savo didesniu minusu laikau ne patirties nebuvimą, o silpnas rusų kalbos žinias. Man atrodo, tada būtų dar lengviau ir daugiau galimybių blush2.gif
O sėkmė... Tfu tfu tfu, kaip sakant. Bet buvo ir man periodas, kai maniau, jog nieko nebus, niekur nepriims, niekas nepaskambins rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 10 24, 18:08)
Prie ko čia graži moteris?  biggrin.gif Šitoj vietoj aš apie save taip gerai negalvoju wink.gif
Patirties turiu labai nedaug, realiai metus tik. Ir visai kitoj srityje.
Savo didesniu minusu laikau ne patirties nebuvimą, o silpnas rusų kalbos žinias. Man atrodo, tada būtų dar lengviau ir daugiau galimybių  blush2.gif
O sėkmė... Tfu tfu tfu, kaip sakant. Bet buvo ir man periodas, kai maniau, jog nieko nebus, niekur nepriims, niekas nepaskambins  rolleyes.gif

Labai prie daug ko.. mirksiukas.gif sutikit, kad tikrai yra daugiau sansu graziam zmogui.. kaip bebutu, bet taip yra.. darbas ne isimtis.. o jei tas zmogus dar ir ne tusciai grazus, bet turi ir koses galvoj, tai kelias i sekme tsknt biggrin.gif
As irgi is tu zmoniu, kuriem sekasi.. tfu tfu tfu.. todel is pradziu buvo laabai sunku psichologiskai, kai ilgus men neradau darbo.. ir po siai dienai as jo neturiu, bet pasikalbejau su savim rimtai pries veidrodi, kad reik susiimt ir kad ne viskas prarasta ir jau ne taip baisu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 24, 18:03)
drinks_cheers.gif vat man irgi keista.. kodel visom taip neiseina to diplomo pateikt.. jei visos sakytu kaip Tekila, tai galvociau, gal cia tik as.. bet kad tikrai daug kam tas diplomas dabar mazai padeda.. aisku, as turiu tik bakalaura.. bet.. nu nzn.. n zmoniu zinau, kurie ir su magistru dirba neipatingus darbus..  smile.gif

turiu as magistra, niekam jis neidomus.
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 24, 18:13)
bet pasikalbejau su savim rimtai pries veidrodi, kad reik susiimt ir kad ne viskas prarasta ir jau ne taip baisu lotuliukas.gif

Tada tiesiog NEGALI nepasisekti thumb_yello.gif
Papildyta:
QUOTE(birbire @ 2010 10 24, 18:23)
turiu as magistra, niekam jis neidomus.

O Jums pačiai įdomus? smile.gif Ar tik šiaip turit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 24 spalio 2010 - 17:26
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 10 24, 18:25)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif as savim pasitikiu.. tik mane nervina, kad kiti manim netiki.. kad ir is aplinkos tik ir girdziu: per daug neisisvajok, per daug neisisvajok.. doh.gif juk as nedurna, bet jei negalvosi optimistiskai tai taip ir bus.. juk mes patys uzprogramuojam save smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 24, 18:34)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif as savim pasitikiu.. tik mane nervina, kad kiti manim netiki.. kad ir is aplinkos tik ir girdziu: per daug neisisvajok, per daug  neisisvajok..  doh.gif juk as nedurna, bet jei negalvosi optimistiskai tai taip ir bus.. juk mes patys uzprogramuojam save smile.gif

As manau per daug neisisvajoti gerai. Bet zemai nuleisti kartele, ir savimi netiketi irgi blogai. Nes as tai galvoju, kad jei pats savim netikesi, tai netikes niekas. Niekas geriau uz mus pacias nezino, kiek mes galim, ir kiek mes mokam. Gi ismokti niekada nevelu.
Neklista tie, kurie nieko nedaro.
Man irgi sake, oj..matai nori balto darbo, eik kur siulo. Bet as tikrai labai sunkiai mokiausi, gerai mokiausi.
O dar buna kaip tycia, jei isidarbini, tai ir skambuciu i kitus pokalbius pasipila.
Atsakyti
QUOTE(*Liūtė* @ 2010 10 24, 18:39)
As manau per daug neisisvajoti gerai. Bet zemai nuleisti kartele, ir savimi netiketi irgi blogai. Nes as tai galvoju, kad jei pats savim netikesi, tai netikes niekas. Niekas geriau uz mus pacias nezino, kiek mes galim, ir kiek mes mokam. Gi ismokti niekada nevelu.

drinks_cheers.gif ne tai aisku.. bet man atrodo jau musu ir ne tas amzius, kad per rozinius akinius ziuretume.. jezau pasakiau lyg butu per 50 jau lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 24, 18:13)
Labai prie daug ko.. mirksiukas.gif sutikit, kad tikrai yra daugiau sansu graziam zmogui..

prisiminiau situaciją: prieš metus darbovietė ieškojo naujos administratorės. Pakvietė dvi kandidates: viena buvo su patirtim, universitetiniu išsilavinimu, tačiau tokio vyriškų bruožų veido, na pusėtinai patraukli, tikrai ne baisi. Kita: su kolegijos išsilavinimu, be patirties ir tikrai graži.
Spėkit, kuri buvo priimta į darbą? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 10 24, 18:25)
Papildyta:
O Jums pačiai įdomus? smile.gif Ar tik šiaip turit?

jei jau baigiau, vadinas, gal idomus buvo. negi taip sunku suprast, kad ne visiems vienodai pasiseka taip, kaip jums pasiseke, nors jei galima noreciau paklaust Jusu, koks jusu darbas ir alga, kokiam mieste.
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2010 10 24, 18:53)
prisiminiau situaciją: prieš metus darbovietė ieškojo naujos administratorės. Pakvietė dvi kandidates: viena buvo su patirtim, universitetiniu išsilavinimu, tačiau tokio vyriškų bruožų veido, na pusėtinai patraukli, tikrai ne baisi. Kita: su kolegijos išsilavinimu, be patirties ir tikrai graži.
Spėkit, kuri buvo priimta į darbą?  biggrin.gif

lotuliukas.gif g.gif nzn.. ziurint kokia istaiga.. jei admine reikalinga tik del grozio palei iejima, tai trb ta grazia ir be patirties.. o jei rimta istaiga ir admine reikalinga ne vien akim paklapset tai trb ta pirma 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 24, 19:04)
lotuliukas.gif  g.gif nzn.. ziurint kokia istaiga.. jei admine reikalinga tik del grozio palei iejima, tai trb ta grazia ir be patirties.. o jei rimta istaiga ir admine reikalinga ne vien akim paklapset tai trb ta pirma 4u.gif  biggrin.gif

Gi buna variantu ir grazi, ir protinga. Nebutinai barbe, bet daili,simpatiska wink.gif
Atsakyti