QUOTE(stora meska @ 2011 01 06, 14:11)
Tai va butent del tos priezasties ir pirkau perfokortine masina, nes pabijojau gedimo, o masinos nenaujos ebay pardavinejamos ir dar nezinai ka nupirksi. Tiesiog kai dirbi labai mazai laiko lieka mezgimui tai ir norisi ji skirti megimui o ne kortom. Tai as is rulono ir darausi perfokortas ir kaiuriarasciai gavosi puikiai.
tai jei dareisi savo masinos kiaurarascius viskas o.k. as kalbejau apie skirtingu modeliu kiaurarascio kortas
QUOTE(stora meska @ 2011 01 06, 17:36)
Gal kas zinote kaip mezgasi su mezgimo masina Teksrenos bei Vernito vilna ir pusvilne. Nes net nebezinau is kur pirkti siulus o perkant internetu nepaciupinesi ir nepabandysi. Nes siuliu kainos, jei turi nors kiek vilnos tai kosmosas. Tai idomu gal lietuviska produkcija tinka, nes kaina tai kosmiskai mazesne. Ir aplamai nebezinau is kur siulus pirkt. ko velnias mane nese ....
teksrenos nebandziau Vernitas eina 10 tankumu bet tik severianka. jos mezgimo storis attinka brotheri bet man jo gaila nes kaip Olaiva ir minejo kazkaip graudziai karieta linguoja. beto tik sukuotiniai verpalai ir akrilanas. va vernitine sukuotine pusvilne
http://3.bp.blogspot...20/IMG_0598.jpg bet didesnio jau nemezgiau pagailo karietos
Vernito babinos buna keistai susuktos kartais babina is vieno siulo kartais is dvieju.... mano bordine suknele megzta is 4 siuliuku babinoje buvusiu tai pasizejau storis atitikopagal matkelio siuliukus. matkelyje 6.
Une genialus paprastumas