tai kazi kas parduos tau ta riberi... mano ne elektroninis visteik nesiruosiu isporceliuot jei parduot tai visa masina o ne detalem. ebay bandyk ieskotis arba pas ta vyruka kur prekiauja
tai kazi kas parduos tau ta riberi... mano ne elektroninis visteik nesiruosiu isporceliuot jei parduot tai visa masina o ne detalem. ebay bandyk ieskotis arba pas ta vyruka kur prekiauja
mano siu metu pirmam ketvirty planuose yra isbandyti kazkoki prieda prie mano mezgimo masinos,kur rastus papildomus galima isikelti...kazin kaip man ten seksis,bet jei kablys bus,manau ir poreikis atsiras
Niekada neabejok savo išvaizda. Svarstyklės - visada meluoja, žmonės - pavydi, o veidrodis...jis tiesiog kreivas.
Raštas visiems darbams turi būti tas pats ir spalvos tos pačios. Jei kas apsiimtų laukčiau pasiūlymų su kainomis i AZ.
Žinau, kad yra skelbimų lenta, tik ten jokio suskirstymo ir radau tik kelias mezgančias, kurios nespėtų iki man reikalingos datos. Tad nepykit, kad ieškau pagalbos čia.
dabar kai ziurejau tai radau tik pirkt is kart tai 29.99 zali... ir amazonej buvo 25 zali aisku kai aukscionas tada buna fainiau gali ir papigiam papirkti
Sveikutes norejau jusu mielosios paklausti, ar cia normalu ar ne , kad pas mane blogoji mezginio puse ( ta kuri mezgant matosi) gaunasi siek tiek pasiausta, kaip suprantu nuo tu sepeteliu? Mano masiniukas brother 836.