eiktusau vince0405! nu tu cia ir papylei groziu su tuo adresiuku! man net galva susisuko i tuos rastus beziurint, jau priplanavau kruvas mezginiu! aciu!
QUOTE(exDaiva @ 2011 01 05, 16:20)
As irgi buvau uzsikepusi elekronine prikt, bet kazkaip pabijojau tiek investuoti, pagalvojau o jei nepatiks, o jei nesigaus.....o sita manau tikrai atidirbs savo kaina jau vien seima apmezgus. o paskui bus matyt
Nebaisiai ir yra tam ebejuj gatavu perfokortu, puse velnio butu ta kaina, jei galetum normaliai susikomplektuoti. Na matyt bandysiu pirma viska issiaiskinti, o anksciau ar veliau teks uzsiimti perfokortu gamyba, nes pavyzdziu internete ziauriai daug

Nebaisiai ir yra tam ebejuj gatavu perfokortu, puse velnio butu ta kaina, jei galetum normaliai susikomplektuoti. Na matyt bandysiu pirma viska issiaiskinti, o anksciau ar veliau teks uzsiimti perfokortu gamyba, nes pavyzdziu internete ziauriai daug

Na zinai kai ebay perki gatavas perfokortas kiaurarascio pvz. tai nezinai ka gausi, o galvoji kad nusiperki daug nors tau gal patinka tik viena. As geriau jas darausi pati. Parsisiunciau rastu gana stora knyga vol.4 su perfokortom dar kol kas rastu uztenka

vince tai tu turbut tuos nerimui siulus imi kur plonesni tokie
sita knyga turiu ir dar viena turiu
reiks dar per zurnalus prasinesti
diinna o gal gali nufotkint knygos virseli?
Papildyta:
as zakardu turiu tokiu
cia 390rastu http://picasaweb.goo...CO7h7pOc_PuVOw#
cia 500 http://picasaweb.goo...IXY18TQsvjO-gE# kaip tik siems metams kai skandinaviski motyvai ant bangos

diinna o gal gali nufotkint knygos virseli?
Papildyta:
as zakardu turiu tokiu
cia 390rastu http://picasaweb.goo...CO7h7pOc_PuVOw#
cia 500 http://picasaweb.goo...IXY18TQsvjO-gE# kaip tik siems metams kai skandinaviski motyvai ant bangos

Freke, dabar pažiūrėjau, kas ant matkelio parašyta, ''Vernito verpalai'', 50%pan 50% vilna, virbalai 3-3,5, tik kai perku žiūriu, kad metrų būtų apie 350m, taip kad jie ne nerimui, o mezgimui,ir mano mašinytė juos mezga...bet mano mašina paprasta- Neva 5. Gal tos brangesnės mašinos jautresnės...
Rusiškuose forumuose skaičiau, kad mezgimo mašinoms kaip tik ir tinka siūlai nuo 350m šimte gr., tai taip ir darau, jie tokie vidutinio storumo.
Ir už nuorodas ačiū, ir dėkim jų kuo daugiau
Tiesa, esu mėginusi ir laaabai storus siūlus, ant kasantros adatos ir mezgė ...
Rusiškuose forumuose skaičiau, kad mezgimo mašinoms kaip tik ir tinka siūlai nuo 350m šimte gr., tai taip ir darau, jie tokie vidutinio storumo.
Ir už nuorodas ačiū, ir dėkim jų kuo daugiau

Tiesa, esu mėginusi ir laaabai storus siūlus, ant kasantros adatos ir mezgė ...
neva5 savo mezgimo amplitude atitinka brotheri.
kiek pirkau vernito siulu tai visi buvo 234m sake ten standarta klijuoja
ir dar pastebejau sukimas svarbu vieni buna putlesni kiti kieciau susukti... bet visteik is matkeliu mezgu tik su severianka. o brotheriu jau plonesniais siulais. is babinu daugiausia

Dinna, jau uzsisakiau ebay perforatoriu su tusciu rulonu, bandysiu, kai rankos prieis, pati darytis, isivaizduoju, kad kokias kortas betureciau vistiek anksciau ir veliau butinai uzsimanysiu rastelio, kurio neturiu gatavos perfokortos
As ziauriai daug jau visko prisivilkau is interneto (turiu omeny rastu, knygu, zurnalu), net nezinau jei kas ko ieskosit, sakykit, gal rasiu savo "bibliotekoj"
Is katalogu tai tureciau ant dienu tureti 5 brotherio kataloga, nes uzsisakiau irgi is ebay dvd su originalia masinos instrukcija (nebuvo jos prideta) ir begale kitokios medziagos, ten ir tas katalogas turi buti.

QUOTE(exDaiva @ 2011 01 07, 14:51)
Dinna, jau uzsisakiau ebay perforatoriu su tusciu rulonu, bandysiu, kai rankos prieis, pati darytis, isivaizduoju, kad kokias kortas betureciau vistiek anksciau ir veliau butinai uzsimanysiu rastelio, kurio neturiu gatavos perfokortos
As ziauriai daug jau visko prisivilkau is interneto (turiu omeny rastu, knygu, zurnalu), net nezinau jei kas ko ieskosit, sakykit, gal rasiu savo "bibliotekoj"
Is katalogu tai tureciau ant dienu tureti 5 brotherio kataloga, nes uzsisakiau irgi is ebay dvd su originalia masinos instrukcija (nebuvo jos prideta) ir begale kitokios medziagos, ten ir tas katalogas turi buti.

Na nezinau mano brotheriukas visai normaliai mezga tuos vernito siulus matkeliauose, ant ju parasyta 234m
Labai grazus darbeliai!

QUOTE(Varinija @ 2011 01 08, 07:10)
kodel niekas neatsiliepiat kas turit Brotheri elektronini

QUOTE(ozis @ 2011 01 08, 09:38)
nu aš turiu, bet nieko parduoti neplanuoju, tai ir tyliu tuo klausimu

QUOTE(357 @ 2011 01 08, 10:40)