Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės: pasigaminkim pačios 3tema

QUOTE(gruodinuke @ 2010 11 08, 16:42)
xena, gražiai gavosi vilnones kelnytes pasiūti - ir geras tas dizainas, nieko nespaudžia, viskas laisvai vėdinasi  biggrin.gif Man irgi labai knieti sau įklotų rinkinuką pasisiūti. Kadangi jau mmm sugrįžo, tai labai aktualu pasidarė biggrin.gif Gal turi kokių nors iškarpų?

ačiū blush2.gif

iškarpa yra čia http://www.diapersew...s/template1.htm
, tik aš galvoju pabandyt siuti vą tokį variantą (su gumytėmis, ne su kyšenę):
http://lunapads.com/

apatinis bus vilnonis, o vidinius įklotukus iš iškarpų pasiusiu.
Atsakyti
ačiū, xena, už nuorodas 4u.gif aš tai galvojau su PUL sluoksniu siūtis, kad nieko nepraleistų smile.gif Na žiūrėsim, kai turėsiu laisvą minutėlę, tai pamąstysiu daugiau apie tai biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū už mano vilnonyčių įvertinimą 4u.gif

Atsiprašau už temos teršimą, bet gal kur ir SM užmatėte apie įklotukų mamytėms siuvimą?
Atsakyti
nu va, pasirodom, mama biški persistengė su dydžiu blush2.gif maniau, kad didesnis tas mano vaikas, taip jau būna kai iš galvos darai viską doh.gif
bandysiu gal paplaut su karštesniu vandeniu, kad kiek pasitrauktų g.gif
blogiausiu atveju priaugs iki tinkamų biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Meduolia, pamatysi, kad nespesi pajusti, o tos kelnytes jau bus trumpos smile.gif beje, labai fainutes thumbup.gif

einu skaityti, ka cia priraset ir prisiuvot per savaite biggrin.gif
Atsakyti
meduolia, labai gražios kelnytės 4u.gif aš irgi nesistengčiau jų mažinti, nes greit gi tie užpakaliukai auga biggrin.gif o dabar gerai, laisva, niekur neveržia, manau vaikui tai tikrai turi patikti wink.gif

Eling, aš tai iš viso SP mažai gaudausi, tik šitoje temoje bendrauju, tai nežinau ar yra kur tema apie įklotų siuvimą g.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2010 11 09, 14:26)
Atsiprašau už temos teršimą, bet gal kur ir SM užmatėte apie įklotukų mamytėms siuvimą?

aš kažkada irgi ieškojau SM tokios temos, bet neradau verysad.gif
turbut reikia kažkam imtis iniciatyvos ir sukurti mirksiukas.gif jei kas nors ras arba sukurs, parasykit cia arba i a.ž.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Felisė: 14 lapkričio 2010 - 11:36
veitina jau sukure iklociukus mamukams mirksiukas.gif
jos psl. pupkio yra
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2010 11 14, 12:57)
veitina jau sukure iklociukus mamukams  mirksiukas.gif
jos psl. pupkio yra

taip, ir kikilis jau seniai juos siulo thumbup.gif , bet smagu butu paplepeti apie siuvima, apie skirtingus modelius, iskarpomis pasidalinti ir t.t.
Atsakyti
Tikrai, gal kuri apsiimtumet tokia tema sukurti? ax.gif Manau rastume daug apie ka papaliurpti tongue.gif
Atsakyti
sveiki smile.gif mes norime pereiti prie daugkartiniu sauskelniu, bet pirma norim koki komplektuka nusipirkt, o paskui bandytis siuti. kur patartute nusipirkt bandomaji komplektuka? ir kas jusu nuomone turetu i eiti? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

aš vis svajoju pereiti prie daugkartinių sauskelnių, ale lėtokai tas reikaliukas juda blush2.gif

Gavau 100 x 220 cm bambukinės kilpinės medžiagos, gal galėtumėt pasakyti, kiek čia vienetų sauskelnyčių gautųsi? unsure.gif Kadangi siųsiu ne pati, tai turiu daugmaš vis tiek paskaičiuoti, pamatuoti, gal sukarpyti viską ir duoti tik susiųti unsure.gif

Tik norėjau paklausti, ar būtina tas kišenes daryti ir kaišioti tuos įklotus, koks skirtumas nuo to? Ar greičiau džiūna gal? unsure.gif Ar būna tokių sauskelnių, kur uždėjai ir tiek, be tų visų įklotų? Bet kuom tada "įdaryti" pačią sauskelnę? Ir kelių sluoksnių ją daryti? unsure.gif

Būčiau labai, laaaabai dėkinga už atsakymus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti