Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės: pasigaminkim pačios 3tema

QUOTE(meduolia @ 2010 11 03, 15:31)
merino vilna yra svelnute, o tos namines kandzios  mirksiukas.gif
bet sheipt va tos visos spalvotos vilnos ner gerai, nes jos labai apdorotos, prispalvintos ir visaip kaip, va ta ruskovilos vilnos siulai ekologishki jie niekaip neapdoroti, kartu ir svelnus ir nedazyti, neprarade savo geruju savybiu, beto net ir plonytes jos gerai sulaiko dregme  mirksiukas.gif

tiesa, bet man svarbu dregme sulaiko, o grozio taip pat norisi blush2.gif
Atsakyti
O man rasakilos vilna visai nepatiko, grauze, net po plovimo liko nemaloni, nedevejom schmoll.gif
Atsakyti
O aš jau numezgiau iš kašmyro vilnos prilaikančias kelniukes. Mano pupa jau beveik metinukė, todėl įvertinusi jos sysiuko kiekį specialiai mezgiau iš dviejų siūliukų

user posted image

plius į vidų įsiuvau įklotuką iš vernito vilnos

user posted image

Jau išbandyta - laukiamas rezultatas pasiteisino - po 4 val lauke, apatiniai baltinukai nė kiek nesudrėko thumbup.gif . Na, aš dar mėgėja į kišenines sauskelnes įmesti dar vieną vilnonį įklotėlį, dėl visa pikta biggrin.gif . Prilaikančių namie nenešiojame, rengiu jas tik į lauką. Bet, manau, gal dar vienas nusimegzti, pravers.... g.gif

Siūliukai tokie:

http://www.siulai.eu...;category_id=26

Na, o čia mūsų naudojamas rinkinukas

user posted image

Draugaujame su puoduku, todėl tiek ir pakanka (dar turime aprišamus vystyklus). Pačius pirmuosius išaugtinius transformavau į "triusikėlius" - nuardžiau lipukus ir susiuvau. Patogu numauti, kai reikia sodinti ant puoduko bigsmile.gif
Atsakyti
fainos vilnones labai labai, tokios matosi kad praktishkos ir man labai patinka kad aukstas liemuo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2010 11 03, 16:17)
fainos vilnones labai labai, tokios matosi kad praktishkos ir man labai patinka kad aukstas liemuo  thumbup.gif

Ir ateinančiai žiemai tai, kas reikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2010 11 03, 17:12)
O aš jau numezgiau iš kašmyro vilnos prilaikančias kelniukes. Mano pupa jau beveik metinukė, todėl įvertinusi jos sysiuko kiekį specialiai mezgiau iš dviejų siūliukų

user posted image

plius į vidų įsiuvau įklotuką iš vernito vilnos

user posted image

Jau išbandyta - laukiamas rezultatas pasiteisino - po 4 val lauke, apatiniai baltinukai nė kiek nesudrėko  thumbup.gif . Na, aš dar mėgėja į kišenines sauskelnes įmesti dar vieną vilnonį įklotėlį, dėl visa pikta  biggrin.gif . Prilaikančių namie nenešiojame, rengiu jas tik į lauką. Bet, manau, gal dar vienas nusimegzti, pravers....  g.gif

Siūliukai tokie:

http://www.siulai.eu...;category_id=26
Na, o čia mūsų naudojamas rinkinukas

user posted image

Draugaujame su puoduku, todėl tiek ir pakanka (dar turime aprišamus vystyklus). Pačius pirmuosius išaugtinius transformavau į "triusikėlius" - nuardžiau lipukus ir susiuvau. Patogu numauti, kai reikia sodinti ant puoduko  bigsmile.gif

kaip fainiai ax.gif o koks cia mezgimas, kad is abieju pusiiu atrodo kaip blogosiom akim megsta butu?. g.gif

o kiek jums siulo sueina ant vienu prilaikanciu kelnyciu ar sortuku?..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo crazy woman: 03 lapkričio 2010 - 15:46
QUOTE(crazy woman @ 2010 11 03, 16:44)
kaip fainiai  ax.gif  o koks cia mezgimas, kad is abieju pusiiu atrodo kaip blogosiom akim megsta butu?. g.gif

o kiek jums siulo sueina ant vienu prilaikanciu kelnyciu ar sortuku?..

Čia ripsas - iš abiejų pusių mezgasi vien gerom. O siūliukų išėjo gal apie 85 g nuo kamuoliuko (bet aš jau minėjau, kad mezgiau iš karto abiem kamuoliukais). rolleyes.gif
Atsakyti
na stai reziume ka isejo iskirpti is bambukinio pledo.
Kaip minejau po 2 skalbimu 90 temperaturoje ir dziovinimu dziovykleje karsciauisu rezimu matmenys liko tokie 140x180
padariau 7 sauskelnės iškarpas (2 vnt reikejo sudurti)
5 vnt iklotu (40x40) arba galima naujagimui butu kaip prefold naudoti
7 vnt 12x30 iklotu, kurie isisiuva i sauskelne (3 vnt reikejo sudurti).
Dvieju sluoksniu sauskelne is sio pledo butu pragariskai per stora, todel as siuvau vidini sluoksni bambukini (plius kaip sakaiu tas iklotas prisiutas) ir isorini plonos medvilnes (bet galima ir flaneles jeigu norisi, butu ir pigiau) del grozio, prie jos pritvirtinta gumyte vistik puikiai atliko savo funkcija.
Visai pabaigtas tik vienas vnt, bet spaudes dar nesudetos. Kai uzbaigsiu visa komplekta parodysiu blush2.gif
dabar manau jau eisis greiciau, nes issikirpau viska o tai mano pati nemegstamiausia dalis, beje reikalaujanti ir pastangu kitaip nebus grazu.
Dar atliko kelios atraizeles bet nezinau ir ismest gaila bet nelabai jau is ju ka ir nuveiksiu...ir issimete nemazas pundelis ivairiu siauru ir visiskai mazu atraizeliu jau visai niekam netinkamu.
Taigi, kaip vien uz pleda sumoketa tik 30 lt, sudetis 50% bambukas 50% medvilne, manau visai neblogai.
Savikaina tiesiog begediškai patraukli 2,5 lt uz kiekviena mano issikirpta vnt (tiek sauskelne tiek iklota didesniji.)
Netgi jeigu ne super racionalii isnaudojau plota karpydama - vistiek manau kad labai pigiai man isejo.
Bet del grozio as uz ta medvilne mokejau daugokai doh.gif doh.gif doh.gif 75 litukus 7 vnt
Lt flanele zymiai butu buvusi pigiau...bet negrazu man nors tu ka blush2.gif
na bet nepriskaiciavus gumos, siulo ir elektros kiek siuvamoji paima (na jei jau noriu but labai tiksli lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ) kainyte susidaro apie 13 lt zaliavom, na primeskim dar 2 lt spaudem vienam vnt - manau galutinis rezultatas nevirsytu 16-17 lt, bet grozis uztat bus garantuotas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciuxzx: 04 lapkričio 2010 - 18:50
QUOTE(juraciuxzx @ 2010 11 04, 18:48)
na stai reziume ka isejo iskirpti is bambukinio pledo.

laukiam pasirodant thumbup.gif
as brangiau mokejau ciut uz pleda, bet ir tai patenkinta, nes kad pigiau tai tikra tiesa
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2010 11 04, 18:48)
dabar manau jau eisis greiciau, nes issikirpau viska o tai mano pati nemegstamiausia dalis, beje reikalaujanti ir pastangu kitaip nebus grazu.
Dar atliko kelios atraizeles bet nezinau ir ismest gaila bet nelabai jau is ju ka ir nuveiksiu...ir issimete nemazas pundelis ivairiu siauru ir visiskai mazu atraizeliu jau visai niekam netinkamu.

lauksim pasirodant ax.gif

o man kirpimas patinka, tai vienas iš darbų kurį galiu daryt su vaikais. pas man labai daug prikirptų ir neužbaigtų darbų blush2.gif

aš kaupiu atraižėlies, siusiuos ir sau komplektuką, kai jau ateis mmm blush2.gif
Atsakyti
eling, megztos kelnytės tikrai labai gražiai atrodo thumbup.gif o ir vystyklų rinkinukas labai gražus wub.gif ir kaip jums pavyksta tiek daug vienodų vystyklų turėt smile.gif

pasigirsiu ir aš - čia prefoldas ir vilnonės klenės su dvigubu klynuku. tik kad kelnes siuvau su vaikais, tai aišku priekį su galu supainiojau, dabar va priekyje toks "savotiškas dizainas" doh.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(xena @ 2010 11 05, 16:59)
eling, megztos kelnytės tikrai labai gražiai atrodo  thumbup.gif o ir vystyklų rinkinukas labai gražus  wub.gif ir kaip jums pavyksta tiek daug vienodų vystyklų turėt smile.gif

pasigirsiu ir aš - čia prefoldas ir vilnonės klenės su dvigubu klynuku. tik kad kelnes siuvau su vaikais, tai aišku priekį su galu supainiojau, dabar va priekyje toks "savotiškas dizainas"  doh.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

nu jau kad prajuokino tas savotiskas dizainas lotuliukas.gif bet siaip tai labai grazu.. kaip jums tai pavyksta.. ax.gif

beje, as dar del vilnos.. kaip jus ja priziurit: skalbiat su vilnai skirta priemone, tada mirot lonaline?.. ar praskalaujat po tekanciu vandeniu ir tada i lonalina?.. beje, Akropolio maksimoj maciau priemoniu vilnai... Litras impregnanto eologisko kainuoja 36 - 37 Lt, nepamenu tiksliai.. o keik tas kur jus perkat?
Atsakyti