Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės: pasigaminkim pačios 3tema

QUOTE(gitulia @ 2010 11 17, 16:55)
crazy woman, eik i sita psl. http://imageshack.us/ . Per browse isikelk i ji nuotrauka, tada nukopink apacioje nuotraukos esancia nuoroda "Forum Thumbnail" ir stai kas gaunasi

gražiai meškis ant dubcės įsitaisęs thumbup.gif

QUOTE(crazy woman @ 2010 11 17, 19:26)
aciu, bandau dar karta smile.gif

prilaikantys triusikeliai, su sagutem, pagalvojau gal bus universalesnio dydzio  blush2.gif

pavyko  thumbup.gif

viskas labai gražu, man labai patiko triusikėliai thumbup.gif turėtų neišpūst užpakaliuko

QUOTE(Kvaki @ 2010 11 17, 20:31)
Aha pagaliau prisiruošiau ir ant pampių spaudes išbandyt. Ant patalynės jau senokai jos puikuojasi  rolleyes.gif

wub.gif kaip gražiai spalvos suderintos bigsmile.gif pasaka
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2010 11 18, 08:17)
gražiai meškis ant dubcės įsitaisęs  thumbup.gif

Senas meskis, mes jau ir isaugt baigiam. Tik jis zymus tuo, kad yra pats tikriausias ekologijos pavyzdys lotuliukas.gif Jis kazkada buvo mano pirmojo vaiko kostiumeliu, po to antrasis nesiojo, o kai ir tas isaugo, transformavosi i sauskelnes biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Maivausi blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Šlapkelnytė jau n-ta smile.gif Prilaikančios kelnytės - pirmas bandymas.
Dėl melsvų nesu tikra, įtariu, kad peršlaps, o rožinių vilna ganėtinai stora ir tanki ypač priekyje kur ornamentai mirksiukas.gif
Pabandysim ir parašysim kaip seksis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lowetears: 18 lapkričio 2010 - 22:59
Labai grazios kelnytes, taip dailiai pasiutos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lowetears @ 2010 11 18, 22:55)
Sveikutės 4u.gif
Maivausi  blush2.gif

prilaikančios tai labai-labai gražios thumbup.gif
sauskelnytė irgi graži.
Atsakyti
QUOTE(lowetears @ 2010 11 19, 00:55)
Sveikutės 4u.gif
Maivausi  blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Šlapkelnytė jau n-ta smile.gif Prilaikančios kelnytės - pirmas bandymas.
Dėl melsvų nesu tikra, įtariu, kad peršlaps, o rožinių vilna ganėtinai stora ir tanki ypač priekyje kur ornamentai  mirksiukas.gif
Pabandysim ir parašysim kaip seksis  ax.gif

labai grazios prilaikancios.. Idomu ar as kada tokias pasiusiu.. blush2.gif o cia gal is megstuku siuta ar pirkta tokai medziaga?.. man apskritai patinka kvadrateliai ir rombai ax.gif
Atsakyti
gitulia, xena, crazy woman ačiū 4u.gif
Čia "susidorojau" su megztukais. Nebloga išeitis, nes nereikia siūti juosmenėlio ax.gif
crazy woman svarbiausia prisiruošti, mano supratimu, tai didžioji dalis darbo, o jau kai pradedi, tai viskas kaip iš pypkės. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lowetears: 19 lapkričio 2010 - 13:58
QUOTE(lowetears @ 2010 11 19, 15:56)
gitulia, xena, crazy woman ačiū  4u.gif
Čia "susidorojau" su megztukais. Nebloga išeitis, nes nereikia siūti juosmenėlio  ax.gif
crazy woman svarbiausia prisiruošti, mano supratimu, tai didžioji dalis darbo, o jau kai pradedi, tai viskas kaip iš pypkės.  thumbup.gif

na taip, pritariu, bet dar reikia ir geros siuvimo masinos.. mano tokio audinio nesiutu blush2.gif
arba reiks siuti rankomis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo crazy woman: 19 lapkričio 2010 - 14:10
QUOTE(crazy woman @ 2010 11 19, 15:09)
na taip, pritariu, bet dar reikia ir geros siuvimo masinos.. mano tokio audinio nesiutu  blush2.gif
arba reiks siuti rankomis  ax.gif

Iš vyro gavau dovanų Singer 4210, Singer Meistras išdėjo į šuns dienas ją, bet va, ėmėm ir susidraugavom, kol esu tik kaip pradedančioji man ji puiki thumbup.gif
Kokia pas tavy mašinytė? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lowetears @ 2010 11 19, 13:56)
gitulia, xena, crazy woman ačiū  4u.gif
Čia "susidorojau" su megztukais. Nebloga išeitis, nes nereikia siūti juosmenėlio  ax.gif
crazy woman svarbiausia prisiruošti, mano supratimu, tai didžioji dalis darbo, o jau kai pradedi, tai viskas kaip iš pypkės.  thumbup.gif

tikrai, kad labai grazios prilaikancios, sauskelne taip pat thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lowetears @ 2010 11 19, 16:31)
Iš vyro gavau dovanų Singer 4210, Singer Meistras išdėjo į šuns dienas ją, bet va, ėmėm ir susidraugavom, kol esu tik kaip pradedančioji man ji puiki  thumbup.gif
Kokia pas tavy mašinytė?  ax.gif

pas mane tarybine, buna siule traukia, audini raukia, siuva tik tiesia linija...
visai nieko buciau pakeisti.. smile.gif

user posted image
Atsakyti
mamos, pasidalinkit, kas turit "krutesnę" mašiną - kaip overlokiniu dygsniu apmėtyt kraštus? nes jei apmėtau palei pat kraštą, tai kažkaip gaunasi neoverlokinė, tie dygsniai kurie pataiko ne ant medžiagos, pasimeta.. tai beliaka apmėtyt atstumu nuo krašto ir kirpti.
kaži gal yra pėdelių kokių, kurios pačios ir nupjauna medžiaga iškart? arba kad ir ant tuščios vietos visą raštą išpintų? doh.gif
Atsakyti