Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės: pasigaminkim pačios 3tema

QUOTE(xena @ 2010 11 20, 00:58)
mamos, pasidalinkit, kas turit "krutesnę" mašiną - kaip overlokiniu dygsniu apmėtyt kraštus? nes jei apmėtau palei pat kraštą, tai kažkaip gaunasi neoverlokinė, tie dygsniai kurie pataiko ne ant medžiagos, pasimeta.. tai beliaka apmėtyt atstumu nuo krašto ir kirpti.
kaži gal yra pėdelių kokių, kurios pačios ir nupjauna medžiaga iškart? arba kad ir ant tuščios vietos visą raštą išpintų?  doh.gif

turiu pedele overlokinam dygsniui, bet mano tik zigzagui tinka, graziau krasta apipina, o paskui dar tiesia siule apacioje nusiuvu atrodo visai neblogai, kitiems dygsniukams reikia kitos pedeles...as paprasciausia pirkausi
Atsakyti
Meduolia ačiū
Crazy woman su tokia siuvau pradžioje bigsmile.gif Pasiteirausiu močiutės meistro numerio, sutvarkė jos senutę, tai eina kaip iš pypkės.
Xena gaila neturiu overloko tik zigzagu mėtau, nustatu adatą per viduriuką ir stengiuosi audinį „palesti“, kad jo krasčiukas būtų sulig tuo viduriuku, gražiai apsimėto. Dėl pėdelės, ji tikrai yra http://www.siuvimost...t...d=27&id=133 tik kainuoja 50 Lt. Turiu ją, bet man ji dar kolkas aukštoji matematika blush2.gif
Atsakyti
Pas mane janome su ta ale overlokine siule yra ir spec. pedele. Tai visai normaliai apmeto (aisku ne overlokas smile.gif ). Gal tau ka nors pareguliuot reiktu, jei per laisvai siulai eina g.gif Gal turi instrukcija, ten buvo surasyta, ka ant ko nusistatyti reik, kad normaliai siule gautusi. O gal tu per daug is masinos tikiesi biggrin.gif ta siule nesigauna tokia grazi kaip su overloku.
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2010 11 20, 00:23)
turiu pedele overlokinam dygsniui, bet mano tik zigzagui tinka, graziau krasta apipina, o paskui dar tiesia siule apacioje nusiuvu atrodo visai neblogai, kitiems dygsniukams reikia kitos pedeles...as paprasciausia pirkausi

ir netrupa po to? tarkim jei frotą apmėtai?

QUOTE(lowetears @ 2010 11 20, 08:49)
Xena gaila neturiu overloko tik zigzagu mėtau, nustatu adatą per viduriuką ir stengiuosi audinį „palesti“, kad jo krasčiukas būtų sulig tuo viduriuku, gražiai apsimėto. Dėl pėdelės, ji tikrai yra http://www.siuvimost...t...d=27&id=133 tik kainuoja 50 Lt. Turiu ją, bet man ji dar kolkas aukštoji matematika  blush2.gif

na, man jei zigzagu, frotinė medžiaga paskui trupa ir trupa, kad ir kiek kartų skalbtum vistiek po siuliuką išlenda. čia aš sumasčiau kelis vystyklus pardavimui pasiuti, tai nelygis tokius pardavinėt blush2.gif
pėdelė gerulė, bet ir kaina g.gif

QUOTE(gitulia @ 2010 11 20, 10:07)
Pas mane janome su ta ale overlokine siule yra ir spec. pedele. Tai visai normaliai apmeto (aisku ne overlokas smile.gif ). Gal tau ka nors pareguliuot reiktu, jei per laisvai siulai eina  g.gif  Gal turi instrukcija, ten buvo surasyta, ka ant ko nusistatyti reik, kad normaliai siule gautusi. O gal tu per daug is masinos tikiesi  biggrin.gif  ta siule nesigauna tokia grazi kaip su overloku.

jaučiu reik man tokios pėdelės paieškoti.
va parodau kas man nepatinka: čia matosi vidury overlokinė siulė, ir šone, bet šone galai lieka kaip po zigzago palaidi:
user posted image user posted image

pasigirsiu savo pusfabrikačiu, dar liko spaudes įmušti blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xena: 20 lapkričio 2010 - 15:17
QUOTE(xena @ 2010 11 19, 23:58)
mamos, pasidalinkit, kas turit "krutesnę" mašiną - kaip overlokiniu dygsniu apmėtyt kraštus? nes jei apmėtau palei pat kraštą, tai kažkaip gaunasi neoverlokinė, tie dygsniai kurie pataiko ne ant medžiagos, pasimeta.. tai beliaka apmėtyt atstumu nuo krašto ir kirpti.
kaži gal yra pėdelių kokių, kurios pačios ir nupjauna medžiaga iškart? arba kad ir ant tuščios vietos visą raštą išpintų?  doh.gif

taip aš ir darau, apmėtau, o poto apkerpu blush2.gif

QUOTE(gitulia @ 2010 11 20, 10:07)
Pas mane janome su ta ale overlokine siule yra ir spec. pedele. Tai visai normaliai apmeto (aisku ne overlokas smile.gif ). Gal tau ka nors pareguliuot reiktu, jei per laisvai siulai eina  g.gif  Gal turi instrukcija, ten buvo surasyta, ka ant ko nusistatyti reik, kad normaliai siule gautusi. O gal tu per daug is masinos tikiesi  biggrin.gif  ta siule nesigauna tokia grazi kaip su overloku.

pas mane irgi janome thumbup.gif
man tai tinka tos tipo ale overlokinės siūlės, nėr ką norėt, ne overlokas gi
mirksiukas.gif

xena, puikios kelnytės thumbup.gif
Atsakyti
xena aš irgi tokių norių ax.gif Bandysiu ir aš kažką panašaus drinks_cheers.gif
O aš žinokit susipyyyykau su savo prilaikančiomis kelnytėmis doh.gif
Aišku atsilyginau joms lotuliukas.gif Įsiuviau įklotuką, kolkas tik į žydras ir išmirkiau 2 v.š. lanolino cool.gif Dabar bandom mirksiukas.gif
Niu pabandėm, viskas puiku 3 val. ir sudrėko lygiai tiek pat kiek Rasakilos thumbup.gif Tik manau, kad mirkant nepakenktų po kokio pusvalanduko išversti į kitą pusę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lowetears: 21 lapkričio 2010 - 19:31
jo, man super tokios kaip xenos, dvieju spalvu thumbup.gif
pagaliau ir as gyvai pamaciau, kaip jos suvamos smile.gif gal reiks jau susikaupt normaliai lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lowetears @ 2010 11 21, 19:03)
xena aš irgi tokių norių  ax.gif Bandysiu ir aš kažką panašaus  drinks_cheers.gif
O aš žinokit susipyyyykau su savo prilaikančiomis kelnytėmis  doh.gif
Aišku atsilyginau joms  lotuliukas.gif Įsiuviau įklotuką, kolkas tik į žydras ir išmirkiau 2 v.š. lanolino  cool.gif Dabar bandom  mirksiukas.gif
Niu pabandėm, viskas puiku 3 val. ir sudrėko lygiai tiek pat kiek Rasakilos  thumbup.gif Tik manau, kad mirkant nepakenktų po kokio pusvalanduko išversti į kitą pusę.

thumbup.gif liuks kelnytės, gaila būtų jei nesusitaikytųm biggrin.gif

mamos, o kiek medvilninio froto sluoksnių vystyklus nešiojat? vis galvoju - ar užtenka - vystyklas iš dviejų sluoksnių ir dviejų sluoksnių įklotukas g.gif na aš siuvau dydį 6-10 kg, tai jaučiu tam 6 užtektų, o va mano pupai - nu nežinau g.gif šiaip tai vienam kartui užtektų, bet po miego gal ir ne. kiek jus dedat?
Atsakyti
QUOTE(xena @ 2010 11 23, 21:05)
thumbup.gif liuks kelnytės,  gaila būtų jei nesusitaikytųm  biggrin.gif

mamos, o kiek medvilninio froto sluoksnių vystyklus nešiojat? vis galvoju - ar užtenka - vystyklas iš dviejų sluoksnių ir dviejų sluoksnių įklotukas  g.gif na aš siuvau dydį 6-10 kg, tai jaučiu tam 6 užtektų, o va mano pupai - nu nežinau  g.gif šiaip tai vienam kartui užtektų, bet po miego gal ir ne. kiek jus dedat?

Mano tortukas: 2 sluoksniai flanelės (kišeninė šlapkelnytė) ir du po keturis froto, kartais 2 sluoksniai flanelės (kišeninė šlapkelnytė) 4 dvigubos marlės ir 2 flanelės. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lowetears @ 2010 11 23, 22:31)
Mano tortukas: 2 sluoksniai flanelės (kišeninė šlapkelnytė) ir du po keturis froto,  kartais 2 sluoksniai flanelės (kišeninė šlapkelnytė) 4 dvigubos marlės ir 2 flanelės. mirksiukas.gif

ačiū už pasidalinimą 4u.gif
tai reiks kiba į tas pardavimines dar po vieną įklotą įkomplektuoti g.gif

žiūriu mūsų mažiai beveik bendraamžiai (manoji gimė spalio 8), bet aš kažkaip ploniau vystau g.gif gal išlepau su tuo bambuku, nes dažnai dedu šlapkelnytę iš bambukinio veliuro ir įklotuką dvigubą iš maximos rankšluosčio bambukinio. neatskirsi kad su daugkartine, užpakaliukas visai nedickas. na, aišku aš keičiu po kiekvieno pasisiojimo (aš net vienkartines taip keičiau didelei doh.gif), bet vistiek niekad neperšlapo dieną. (naktį mums atlaiko garantuotai tik pul sauskelnė su vilnonėm kelnėm ant viršaus doh.gif ).
Atsakyti
maniškis spalio 13d gimęs irgi prie jūsų kompanijos biggrin.gif

aš irgi keičiu po kiekvieno systelėjimo ir būna su kišenine sauskelne kartais net be jokio įkloto ax.gif neperšlampa ir vilnos kelnytės nebūna šlapios
Atsakyti
xena, ačiū gerą mintį davei su bambukinėmis thumbup.gif Aš noriu kažkaip pamažinti tą šlapkelnę, nes šiknytė išsipūtusi tai ohoho doh.gif Niu jis pas mane toks konkretus mižniukas, kitaip niekaip man neišeina. Ar nebūtų sunku ją nufotografuoti ar čia toji spalvota g.gif
O kaip faina, žiūriu daug čia mūsų spaliukų drinks_cheers.gif
Aš žinokit skaičiau, kad reikia leisti pajusti tą šlapumo "malonumą". Perdaug dažnai nesistengiu keisti, jei matau, kad parausta leidžiu apmyžiot kiekvieną namų kampą blush2.gif o po to gausiai ištepu anytos darytu šaltalankių aliejuku thumbup.gif
Tiesa dėl Maximinių rankšluosčių, aš jų nespėju nusipirkti jei nuolaida būna, matyt visus mamytės budrios išgraibsto biggrin.gif
Kalbant apie berniukų ir mergyčių sysčiojimo ypatumus, sakykit, kurioje vietoje labiausiai būna sušlapusi kelnytė: viršutiniame krašte, viduriuke ar gale? Siuvu kelnytes dukterėčiai ir norėčiau patobulinti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lowetears: 24 lapkričio 2010 - 09:55