Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės: pasigaminkim pačios 3tema

QUOTE(gruodinuke @ 2010 11 30, 16:14)
labas visoms darbštuolėms  4u.gif

po paskutinio savo pasisakymo tiek daug puslapių praleidau, kad jau kažin ar verta komentuoti, nes komentarais dar kelis prirašyčiau biggrin.gif Bet sąžiningai skaitau, kas ką čia parašo ir labai grožiuosi jūsų darbeliais  wub.gif  Šaunuolės visos  thumbup.gif

pasistengsiu pasitaisyti ir dažniau savo pastebėjimus, nuomonę bei komentarus įterpti  blush2.gif

na, pasirodau, kokiems dar darbeliams mane įkvėpėt. Vos tik pamatau, ką gražaus parodot, tai ir verda galvoj naujos iškarpos ir nauji medžiagų sluoksniavimo variantai biggrin.gif Tai va, čia vienos išorėj iš  PUL bei flyso, o viduj froto keli sluoksniai. O kitos iš medvilnės trikotažo, flyso bei froto viduj.

user posted image

tiesa, jau pradedu pagaut kampą, kaip reik su ta kantavimo guma dirbti  mirksiukas.gif  manau, kad kaskart vis geriau gaunasi  blush2.gif

Grazios sauskelnytes 4u.gif as savasias tai po geros savaites parodysiu, siuo metu darausi iskarpas, atvaziuos anyta atves siuvimo masina, susiusiu tada parodysiu blush2.gif
Atsakyti
gruodinuke, labai gražu thumbup.gif ir spalvos tų salotinių taip suderintos
Atsakyti
ačiū merginos 4u.gif
suintrigavot mane su tuo linu, kažkaip įdomu būtų pabandyti... reikės kada parduotuvėj iščiupinėt jų turimus lininius audinius.
Atsakyti
siuvejeles, sakykit, kiek mazdaug reikia vieno dydzio sauskelniu turet vaikiukiui?.. karpau karpau ir galvoju ar per daug neprikirpsiu.. ir kad truktu nesinori.. smile.gif
Atsakyti
Ziurint kaip naudosit, mes nenaudojam naktim ir laukui medziaginiu, tai vienai dienai reikia kokiu 7*8 (keiciam dabar praktiskai po kiekvieno pasysiojimo). Jei plaut kas antra diena 15 vienetu reiktu. Plius dar keleta kitai dienai, jei po plovimo nespeja per nakti isdziut.
Atsakyti
gruodinuke, labai gražu. ir koks "fasonas" geras tų žalių, juos galima ir kaip triusikus užmauti gal? iš kur iškarpą tokią radai?
Atsakyti
crazy woman, aš pirmaisiais mėnesiais naudojau merlines palutes, o ne sauskelnytes ir labai dažnai keisdavau. Turėjau pasisiuvusi kokių 30, skalbdavau kas 1-3 dienas (diena dienai nelygi, dažnai pliku užpakaliuku gulėdavo), tai man užteko tokio kiekio. Jei turėsiu kitą vaikutį, tai ir antrąjį pirmaisiais mėnesiais tik marlinėm palutėms vystysiu smile.gif Man asmeniškai taip tikrai patogiau kol vaikelis toks mažulytis, tada tikrai mažiau avarijų būna, neprateka skysti kakučiai (o manoji kakojo labai dažnai ir LABAI skystai), kai gerai apmuturiuoji palute pagal vaikelio sudėjimą.

xena, abiejų sauskelnių, esančių toje nuotraukoje, iškarpa ta pati biggrin.gif čia kantavimo guma tokį įspūdį sukelia smile.gif Kažkaip skirtingai sutraukia.
Atsakyti
QUOTE(gruodinuke @ 2010 12 01, 22:34)
crazy woman, aš pirmaisiais mėnesiais naudojau merlines palutes, o ne sauskelnytes ir labai dažnai keisdavau. Turėjau pasisiuvusi kokių 30, skalbdavau kas 1-3 dienas (diena dienai nelygi, dažnai pliku užpakaliuku gulėdavo), tai man užteko tokio kiekio.  Jei turėsiu kitą vaikutį, tai ir antrąjį pirmaisiais mėnesiais tik marlinėm palutėms vystysiu smile.gif Man asmeniškai taip tikrai patogiau kol vaikelis toks mažulytis, tada tikrai mažiau avarijų būna, neprateka skysti kakučiai (o manoji kakojo labai dažnai ir LABAI skystai), kai gerai apmuturiuoji palute pagal vaikelio sudėjimą.

xena, abiejų sauskelnių, esančių toje nuotraukoje, iškarpa ta pati biggrin.gif čia kantavimo guma tokį įspūdį sukelia smile.gif Kažkaip skirtingai sutraukia.

o kokio dydzio marlines palutes naudojai ir viengubos marles ar dvigubos?.. Nes turiu tankios marles, tik vis nesugalvoju kaip ja sukarpyt ar kaipiklotukam is sauskelnes ar i vystyklus ir kokio dydzio?. g.gif
Atsakyti
naudojau tą taip vadinamą vystyklinę marlę, viengubą. Karpiau maždaug 80/70, 80/80 dydžio palutes, bet išskalbus jos gerokai susitraukė. Pirkau keturių skirtingų paveiksliukų marlę ir visos skirtingai susitraukė. Tos, kurios lyg ir atrodė storesnės, mažiausiai ir susitraukė (pvz su šuniukais nuotraukoj).

Va, rodau kaip skirtingai susitraukė
user posted image

Susilankstydavau trikampiuku ir dar įdėdavau iš flanelės pasiūtą įklotuką (tiksliai nebepamenu, kiek ten sluoksnių).
user posted image

ir uždėjus ant užpakaliuku susegdavau snapiuku (jei naudodavau vilnones prilaikančias kelnytes) arba niekuo nesegdavau (jei naudodavau PUL apsaugines kelnytes).
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gruodinuke: 01 gruodžio 2010 - 23:31
oho, na jūs čia ir sudominot. Matyt ir aš kibsiu į darbą smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gruodinuke @ 2010 12 01, 23:30)
naudojau tą taip vadinamą vystyklinę marlę, viengubą. Karpiau maždaug 80/70, 80/80  dydžio palutes, bet išskalbus jos gerokai susitraukė. Pirkau keturių skirtingų paveiksliukų marlę ir visos skirtingai susitraukė. Tos, kurios lyg ir atrodė storesnės, mažiausiai ir susitraukė (pvz su šuniukais nuotraukoj).

Va, rodau kaip skirtingai susitraukė
user posted image
Susilankstydavau trikampiuku ir dar įdėdavau iš flanelės pasiūtą įklotuką (tiksliai nebepamenu, kiek ten sluoksnių).
user posted image
ir uždėjus ant užpakaliuku susegdavau snapiuku (jei naudodavau vilnones prilaikančias kelnytes) arba niekuo nesegdavau (jei naudodavau PUL apsaugines kelnytes).
user posted image

LAbai aciu, issamiai labai ir aiskiai, einu karpyti marles 4u.gif
Atsakyti
gruodinuke kaip išsamu thumbup.gif
Man merliukai iš tos su paveiksliukais marlės nepasiteisino verysad.gif labai šiurkšti buvo, trindavo. Turėjau kelis iš tokios medicininės, va tie tai liuks, bet labai daug vargo juos siūnant ax.gif
Gal kas turit minčių kaip marlę padaryti švelnesne g.gif
Atsakyti