Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės: pasigaminkim pačios 3tema

QUOTE(lowetears @ 2010 12 04, 12:33)
Galima įsigyti Kalvarijų turguje. Parduotuvės "Žalia stotelė" rūsyje  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Apturėjom "malonumą" per tuos mano siuvimus, mažius prarijo smeigtuką, bet ačiū Dievui, viskas gerai, vakar laistėm "išėjimą" thumbup.gif
Rodausi ką šį vakarą pavyko pasiūti
user posted image
Šį kartą iškart įsiuvau papildomą įklotuką.
O čia atsakymas į klausymą kodėl stačiakampiai froto įklotukai spaudė
user posted image
Dariau pagal Ottobre, ale įklotuką niu kaip moterikšų paketų ax.gif
Jie iki pusės šikniuko, o aukščiau, bent mums, įklotuko nereikia, nes viršus stačiakampių būdavo visuomet sausas.
WOW galiu pasakyti į mamyčių prilaikančių kelnyčių šedevrus thumbup.gif Per tą savo tingėjimą nebuvau užbėgus į praėjusias temukes, bet likau tikrai sužavėta blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lowetears @ 2010 12 05, 19:55)
drinks_cheers.gif
Apturėjom "malonumą" per tuos mano siuvimus, mažius prarijo smeigtuką, bet ačiū Dievui, viskas gerai, vakar laistėm "išėjimą"  thumbup.gif
user posted image
Šį kartą iškart įsiuvau papildomą įklotuką.
O čia atsakymas į klausymą kodėl stačiakampiai froto įklotukai spaudė
user posted image
Dariau pagal Ottobre, ale įklotuką niu kaip moterikšų paketų  ax.gif
Jie iki pusės šikniuko, o aukščiau, bent mums, įklotuko nereikia, nes viršus stačiakampių būdavo visuomet sausas.
WOW galiu pasakyti į mamyčių prilaikančių kelnyčių šedevrus  thumbup.gif  Per tą savo tingėjimą nebuvau užbėgus į praėjusias temukes, bet likau tikrai sužavėta  blink.gif

smeigtuką?.. blink.gif siaubelis... ir taip paprastai išėjo su kakiukais? o kaip sužinojot, kad prarijo? Ar tik išėjus lauk paaiškėjo?

na, man tos kelnytės iš megztinio (jei gerai pamenu ir su niekuo nemaišau), tai superinės, tikrai gerai sugalvota su klešnytėm ir liemeniu. Tikriausiai nieko nieko nepraleidžia?
Atsakyti
labai grazios vilnones kelnytes thumbup.gif Super thumbup.gif

O su smeigtuku tikrai siaubingas nutikimas. Vaziavot i pas daktarus? Ka nors daret ar tik liko laukt kada iskakos? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saules zuikis @ 2010 12 03, 20:37)
Siuvėjėlės iš kur medžiagos gauti tokios kaip mikropluošto šluostės gauti (mikroflyso turbūt), na tokios iš kurios parodoje "vaikų šalis" siuvo sauskelnes - melyna ir oranžinė. Ar tik per spaudes jos galima įsigyti?  4u.gif

Saulės zuiki ar apie šitas kalbi?
user posted image

Tai jei apie šitas, tai ten eilinis rankšluostis. Tik kažkaip visi labai klausė kas per medžiaga. ČIa pamokėlėms specialiai pirkau, kad ryškios būtų, maximoj, eilinius prausimosi rankšluosčius. O gavosi labai liux ir laabai gerai geria smile.gif Viena pusė to rankšluosčio yra eilinis frotas, tik kitoje tiesiog klipelės trumpesnės kažkaip (tikslaiu visai trumpos), tai kai siuvau, tai tą froto pusę dėjau žemyn, o tą trumpesnių kilpų į viršų, tai gal ir atrodė kaip miropluošto audinys.
ax.gif

Atsakyti
Nu mamukai neiskesiu jau as, visos bus tokios tik viduje kaitaliosis bambuko pledas ir bambukas bei kanape is spaudes ten ir virsutinis sluoksnis, kai kurios bus is skiautiniu serijos, bet graziai atrodo (labai gaila medziageles teko sugalvoti kaip sunaudoti atraizeles), bet mokslai taip spaudzia kad uzbaigsiu turbut tik pries pat naujus metus visa partija taigi parodau pirmasias dvejas:)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciuxzx: 05 gruodžio 2010 - 20:35
QUOTE(juraciuxzx @ 2010 12 05, 21:34)
Nu mamukai neiskesiu jau as, visos bus tokios tik viduje kaitaliosis bambuko pledas ir bambukas bei kanape is spaudes ten ir virsutinis sluoksnis, kai kurios bus is skiautiniu serijos, bet graziai atrodo (labai gaila medziageles teko sugalvoti kaip sunaudoti atraizeles), bet mokslai taip spaudzia kad uzbaigsiu turbut tik pries pat naujus metus visa partija taigi parodau pirmasias dvejas:)

user posted image

o jau kaip spaudės gražiai priderintos thumbup.gif kai tik pamatau naujas sauskelnytes, tai iš karto užeina noras lėkt siūt biggrin.gif

tikrai simpatiškos šlapkelnytės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gruodinuke @ 2010 12 05, 20:48)
o jau kaip spaudės gražiai priderintos  thumbup.gif  kai tik pamatau naujas sauskelnytes, tai iš karto užeina noras lėkt siūt  biggrin.gif

tikrai simpatiškos šlapkelnytės  4u.gif

aga, man irgi smile.gif

TIk man jau nebereik saviškei. Ale draugė laukiasi, tai sakiau visą pundą pasiūsiu jai - bus dovana, o ir man šiokis tokis darbas smile.gif
Atsakyti
gruodinuke gitulia Stresas buvo siaubingas, kai užtikau su adatine rankoj, buvo šokas (pas mus lovytė su ratukais, tai jis įsigudrino su visa lovyte iki mano darbo stalo nukeliaut). Iš burnos ištraukiau gal dar 5. Buvo tikrai didelis šokas, nežinojom ką daryti, atrodo, kad visas ištraukėm, bet kamavo mintis, kad, o gal vis dar kokią prarijom? Pasiskambinau į greitąją nukreipė į Santariškes, ten nuvažiavom, padarė rentgeną, o ta moterytė su šyspena nuo ausies iki ausies: „Šita?“. Apsižliumbiau, kad tokia žiopla motina esu. Aišku, chirurgas nuramino, kad betkokiu atveju reikės laukt arba ligoninėj arba namuose. Aš pasirnkau likimą namuose, vis ramiau. Ir jau antrą dieną po „aukso“ ieškojimo pas vyrą atlėkiau rėkdama, kad va jau radau !!!
gruodinuke dėl kelnyčių esi visiškai teisi, vis dar seną megztuką „kankinu“. Nieko nieko nepraleido tik po 2 v.š. lanolino ir papildomai įsiūto įklotuko mirksiukas.gif
juraciuxzx pasakiškos šlapkelnytės, labai gražus audinys, šaltinis? ax.gif
Atsakyti
Lowetears, vaje kokis kosmaras ir kaip gerai, kad taip paprastai savaime viskas issisprende doh.gif

Juraciuxzx, tikrai labai grazios sauskelnes thumbup.gif Cia pulas ar medvilne?
Atsakyti
QUOTE(lowetears @ 2010 12 06, 00:13)
labai gražus audinys, šaltinis?  ax.gif

medvilne, ir spaudes.ten turi ir ebay:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciuxzx: 06 gruodžio 2010 - 01:09
QUOTE(lowetears @ 2010 12 05, 18:55)
drinks_cheers.gif
Apturėjom "malonumą" per tuos mano siuvimus, mažius prarijo smeigtuką, bet ačiū Dievui, viskas gerai, vakar laistėm "išėjimą"  thumbup.gif

4u.gif 4u.gif dėl tų adatų ir smeigtukų tai unsure.gif
man tos vilnos kelnytės wub.gif pagatava daba eisiu ieškot ir kur gaut kažkokį panašų megztuką blush2.gif

QUOTE(juraciuxzx @ 2010 12 05, 20:34)

user posted image

labai gražu, jau taip viskas priderinta wub.gif

user posted image
čia maniškė tokia tipo "atprastukė" tik spaudžių dar nėr, laukiu aparato ax.gif
siuvau kišeninę ir idėjau papildomą įklotą
Atsakyti