Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės: pasigaminkim pačios 3tema

QUOTE(juraciuxzx @ 2010 12 10, 14:59)

merginos kas zinote, kur kaune nusipirkti trikotazo su paveiksliukais ir tokiossiauresnes kantavimo gumos spalvotos? man reikia vienspalves zydros, is niekur siustis nenoriu nes jau kaledu laikotarpis siuntinys prapult gali ilgam...

dėl trikotažo nežinau, nesidomėjau, bet dėl tos gumos Kaune tai aš pirkausi hyper maximoje yra tokia siuvimo reikmenų pardė, tai ten yra spalvotų plonų gumų, nu bet jos tokios kaip kad viršui aš papasakojau ir kur tu pasakojai, man rodos yra ir žydros
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2010 12 10, 16:46)
dėl trikotažo nežinau, nesidomėjau, bet dėl tos gumos Kaune tai aš pirkausi hyper maximoje yra tokia siuvimo reikmenų pardė, tai ten yra spalvotų plonų gumų, nu bet jos tokios kaip kad viršui aš papasakojau ir kur tu pasakojai, man rodos yra ir žydros

aciu aciu aciu bigsmile.gif akys blizga dabar jau, kad kisenines staigiai uzbaigt galesiu, man butent tos plonesnes reikia, as pirkdavau laisves al. pabaigoje esancioje siuvimo reimenu parduotuveje saliai Tauro batu parduotuves, ten tik baltos juodos ir kakavos spalvos turi:)
Atsakyti
na šimtu procentų neduodu, kad būtent žydrą mačiau, aš ėmiau žalsvą, buvo dar rausva tikrai tikrai, dėl žydros, man rodos buvo, bet negarantuoju smile.gif

juraciux, o tu medžiagas tokias kaip bambuką pirkaisi iš kur nors? pvz. spaudes? ar ebay?
neskaitant to pleduko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2010 12 10, 17:09)
na šimtu procentų neduodu, kad būtent žydrą mačiau, aš ėmiau žalsvą, buvo dar rausva tikrai tikrai, dėl žydros, man rodos buvo, bet negarantuoju  smile.gif

juraciux, o tu medžiagas tokias kaip bambuką pirkaisi iš kur nors? pvz. spaudes? ar ebay?
neskaitant to pleduko  biggrin.gif

jo buvau kazkada seniai labai pigiai nusipirkus bambuko veliuro per ebay, bet dar tada nebuvo nei viena bandziusi su juo siuti, tai nutarem tada kad netinkamas...man ten 28 gal tik lt uz metra isejo, o seip jo is Spaudes pirkau ir bambuko ir dabar kanapes imsiu:)
ebay kiek brangiau iseina, tai jeigu gali laukti tada per spaudes perkam:)
na ir zinoma maximos ranksluosti per jamam viena nuciupau:)
Atsakyti
mmm, maniau, kad per ebay pirkt pigiau nei iš spaudžių g.gif
Atsakyti
Ačiū NAJA 4u.gif
Juraciux bandysiu ieškoti kažkur Vilniuje arba paprašysiu pažįstamos patarpininkauti mirksiukas.gif

Atsakyti
aš irgi buvau nusipirkusi tokios kantavimo gumos, kaip Kvaki smile.gif lyginant su spaudes.ten guma, tai labai labai plona ir man nelabai ką tesutraukė... kažkaip nusivyliau ja ir daugiau nebandžiau siūti smile.gif Na, jei aprišamiems vystyklams ar šiaip kokiam kitam tikslui naudoti, tai gal ir nieko, tik dar reikia gražiai su ja elgtis mokėt, nes ardyt tai siaubas kaip sunku doh.gif
Atsakyti
Sveikos siuvejeles!

gi sauni ideja su visu darbeliu albumeliu smile.gif aciu Lowetears .

As tai klausimeli turiu - kur jus laikote sauskelenes iki skalbimo? as isigijau tokia kaip siuksliadeze su uzsidaranciu dangciu, kad kvapo nebutu, tai tiesiog sumetu i ja nieko dazniausiai nei skalauju, nei kitaip ka darau su jom, nebent dideli reikala ispalaunu, jei gausus. Bet va kazkuria diena ilgiau jos pastovejo, ir kazkoks pelesio kvapas atsirado, ir praskalbus standartiskai, ant 50 laipsniu su ekoskalbikliu, nenyksta. galvoju siandien dar praplausiu ant 90 laipsniu...ziuresiu gal isnyks.

ir dar vienas pamastymas lino sauskelnems tema - maciau Guceviciaus gatveje Vilniuje parduotuveje "Linas" senai jau lininio frotinio, tokio kilpinio audinio. atsimenu kaina buvo nemaza, bet tiksliai niekaip neatgaminu. pagalvojau toks audinukas sauskelnems butu idealus tiketinai, gal kaip kokia kanape "veiktu". Gal kas bandet ka nors panasaus?
Atsakyti
etan, aš irgi tokiam kaip šiukšlių kibire laikau su dangčiu, nieko nei lašinu ten, nei pilu, tik kai skalbiu įlašinu arbatmedžio aliejaus arba nappy fresh tokie kaip milteliai dezinfekuojantys, jokio pelėsio nepasidaro, didelį reikalą išplaunu su ūkišku muilu, beja mano tas kibiras stovi, tokiam kaip tamburiuke, ten šaltoka (čia kai nuosavam name toks kaip rūsiukas) biggrin.gif tai gal dėl to pas mane gerai ten išsilaiko, nes vėsu? g.gif na nzn, jokių nepatogumų man su sauskelnių pridarytų stovėjimu nėr ax.gif
o šiaip jeigu kažkoks pelesiukas atsirado tai būtinai ant tos aukštos tempos perskalbk, dar geriau pavirint ant šimtuko, katile biggrin.gif na jeigu neišnyks ant 90praskalbus tai vat

dėl lino, nzn ar verta mokėt daug blush2.gif aš turiu dvi kanapines sauskelnes už vienas plojau 60lt, na čia dar kai buvau neatradus siūvimo blush2.gif biggrin.gif kai tik viską pirkau blush2.gif tai vat, nu man jos nuostabios, tiesa, kietokos, bet aš džiovinų džiovyklėj, tai man minkštutės jos būna, šiknos neišpučia vaikui, na visos gerosios savybės

http://naturebums.co...tted-Diaper.htm
nu va tokios pas mane
audinukas toks panašus yra ir spaudėse parduodamas įdomu kokia kaina? reiks paklaust. o gal kas jau domėjotes?
Atsakyti
Meduolia, aciu uz operatyvu atsakyma smile.gif ziuresiu ar issiskalbs, nakties laukiu, naktiniu tarifu praskalbt ...
O spaudese kanape man rodos 40 lt kainuoja. kazkiek panasiai ir toj pardej linas kainavo. tik manes labai neikvepia tie terminai spaudes. ten...vaikas uzaugs kol audinukai atvaziuos...gal ir perdedu, bet as megstu padaryt iskarto kai ikvepimas uzeina. nors pul'o vis vien tik pas juos matau pirkt.
O beje kaip jums atrodo patogiau tos sauskelniu "ausys" uzsegimo. man kazkaip patinka labiau wee wekos iskarpa, tokia http://www.thenappyn.....SM Pocket.pdf
, kur tos ausys ilgos ir siauros, bet matau daug kur placias tokias daro. o jos patogu tos placios, ar geriau sulaiko? nes man kazkaip lyg spaudzia kojytes vakui labiau. pasidalinti patirtimi prasau smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etan: 14 gruodžio 2010 - 13:30
nu jo, ten tenka laukt ilgai blush2.gif
nu kažką reiks sumąstyt, kaip čia greičiau gaut ir gal pigiau blush2.gif biggrin.gif

PUL'as joo, nerealus, ypač tie piešinėliai, bet irgi brangus gyvatė cool.gif
Atsakyti
sveikos,

Lowetears , super albumiukas thumbup.gif

etan, dėl lininio froto - jis gi baisiai šiurkštus g.gif nebent kur į vidinį sluoksnį paslėpt.
dėl kvapo - aš laikau atviram kibiriuke, skalbiu kas diena ant 30, o kam jus taip išlaidaujata ant 50 skalbiant? g.gif

budavo ir pas mane tas kvapas, tai po kelių skalbimų dingo, bet jau reik gerai išdžiovint.

o PULas sauskelnės man kažkaip nepasiteisino g.gif

beje, spaudėse akcija kantavimo gumoms - Akcija iki 12.26 d. - po 3.5 lt, imant 10 jardu ar daugiau - po 3 lt/jardas smile.gif
vienai sauskelnei man išeina apie 1,5 metro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xena: 14 gruodžio 2010 - 13:39