Niugi sveikos siuvejeles

matau dirbat visos labai rimtai, saunumelis

Del kantavimo gumos, tai man spaudes.ten pirkta yra neapsakomai fainute

tikrai sutraukia sauniai pacia sauskelnyte, o dabar dar nuolaida yra, tai isvis super

o jei reikia tos plonos ir siauresnes, tai zinau kur siauliuose yra

pas mus pietiniam yra tokia lobiu paduotuve "pas stanislova", priesais akoropoli, va ten netycia aptikau kantavimo gumytes ji tikrai nera plati ir visai minkstute

nusipirkau kelis pakelius (pirkau pries pora dienu, bet dar net neziurejau kiek tam pakelyje yra, gal metras, gal 1.5) ir net nezinau, kam ja naudosiu, bet pakelio kaina kazkur apie 1 lita buvo ir tikrai buvo zydros, nes pati pirkau

sauskelnei ji tikrai netinkama, nebent vystykliukui

del pulo, tai ta kur as naudoju, jo virsutinis sluoksnis yra sintetinis, bet trikotazinio mezgimo, o vidus dengtas tokia gumine plona plevele, kai gerai patempiu, net matosi poros

is pradziu man nepatiko, vien del to, kad sintetika 100 proc, bet panaudojus, mano nuostata keitesi

Na, o del lipupuku, tai galiu pasakyti tik tiek, kad ju labai skirtingu buna

kazkada buvau pirkusi dickes babyborno drabuzeliams, tai tikrai sudukas, o ne lipukai buvo

bet kazkaip netycia sauskelnytem aptikau, tikrai kokybiskus lipukus (pirkau siauliuose bruklino pc, antram aukste priesais norfa) pirma kart juos prisiuvau, kai mazei buvo 3 men, tai naudojam dar iki siol jau visus metus ir tikrai neatsipo, neapsivele
Lowetears, tu tikrai saunuole