Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės: pasigaminkim pačios 3tema

Na meduolia labi aciu uz info, ejau i ta siuvimo reikmenu krautuvele Hypermaximoje, deja neradau zydros gumos tik zalios sviesiai, bet vistiek pirkau...
ei kas kaune dar kokia siuvimo reikmenu parduotuvele zinot ka?
O zinokit trikotazo radau su meskuciais, jau fainutis, plonokas, bet labai grazus aprisami vystyklai turi iseiti...tik velniava noriu graziu.....nenoriu balta guma kantuoti...kur rasti zydros kantavimo gumytes bet siauresnes ir plonesnes nei spaudese? butent tokios man raikia, apie kuria kalbejom anksciau, kad nelabai sutraukia...dviguba trikotazo arba flaneles sluoksni tikrai sutraukia ir neverzia slaunyciu, taigi aprisamiems vystyklams ir kiseninems sauskelnems tinkama yra smile.gif
Atsakyti
labas,

aš sšauskelnes laikau kibire su dangčiu. Įpilu vandens maždaug iki pusės ir keletą lašiukų arbatmedžio eterinio aliejaus. Kuo puikiausiai kokias tris dienas mirksta viskas. Tiesa, sauskelnes metu praskalautas. Jei rimtesniu reikalu išteptos būna, tai dar ir ūkiniu muilu šiek tiek įtrinu. Visada skalbiu 60 laipsnių temperatūroj ir dar su dvigubu skalavimu. Temperatūros mažesnės nenustatau, nes bijau visokių ten vystyklų dermatitų bei grybelių. Kol mažoji dar visai leliusiukas buvo, tai karts nuo karto 90 laipsnių tempoj praskalbdavau.

Sauskelnyčių turiu ir su plačiom ausim, ir su siaurom. Kol kas su siaurom labiau patinka, bet manau tik dėl to, kad su plačiom nelabai nusisekė pasiūti. Sakiau bandysiu vėl patobulinti plačiaauses biggrin.gif
Atsakyti
juračiuk, imesk, parodyk ta trikotažinį audinį ax.gif niekad nesu bandžius aprišamų vystyklų, ką jau kalbėt apie siuvima blush2.gif bet gal trikotažas būtų nieko sauskelnėms? g.gif
a palikai man kiek nors gumos? biggrin.gif

dėl ausų sauskelnių, aš kol kas tokia "siuvejėlė" ... blush2.gif biggrin.gif tai otobre tik siuvu blush2.gif bet esu ir tas weka atsispauzdinsu, sakiau bandysiu ir tas ir tas, man tos ausys netrukdo, jeigu sauskelnės yra su spaudėm, tada viskas čiki, bet jei su lipūčkom tai tada gali patrint odelę užsirietusi ta ausis, reik labai atsakingai segt unsure.gif
Atsakyti
Aš sauskelnes laikau dubenyje, tiesiog. Nemerkiu. Skalbiu kas antrą dieną tai jokių papildomų kvapų neatsiranda per tą laiką. Skalbiu 40 laipsnių temperatūroje.

O į temą dėl to kas geriau spaudės ar "lepūššškos" biggrin.gif tai manau kam kaip išeina.
Mano sauskelnės su lipukais, jau 4 mėn intensyviai naudojam - nei nepanašu, kad kada nors jos išvis apsivels ar dar kaip nors nusidėvės, greičiau flanelė suirs nuo skalbimo biggrin.gif Ir tikrai ne stebuklingus lipukus nusipirkau, paprastus. "Audinių imperija" kokius turėjo tokius ir paėmiau. Man atrodo jų pranašumas prieš spaudes vienintelis: didesnis užsegimo atstumų pasirinkimas augant pilvuko apimčiai.

Atsakyti
sveikos, senokai cia buvau ax.gif ideja su albumeliu super thumbup.gif net ir as ten esu.. blush2.gif O PUL medziagos (bent jau man atrode kad ten PUL) toks kaipcelofanas, tai maciau vilniui pirkt vienoj parduotuvej, tik nepamenu kaip ji vadinasi, o kainos neklausiau doh.gif reisk paieskot internete smile.gif
Atsakyti
QUOTE(crazy woman @ 2010 12 15, 11:47)
sveikos, senokai cia buvau  ax.gif  ideja su albumeliu super  thumbup.gif  net ir as ten esu..  blush2.gif  O PUL medziagos (bent jau man atrode kad ten PUL) toks kaipcelofanas, tai maciau vilniui pirkt vienoj parduotuvej, tik nepamenu kaip ji vadinasi, o kainos neklausiau doh.gif  reisk paieskot internete  smile.gif

crazy woman, o gal galetumete nupasakoti, kurioje daug maz Vilniaus vietoje ta parduotuve?
O siaip PUL'as tai neatrodo kaip celofanas. jei juo laminuota medvilne, tai is vienos puses gerosios yra medvilne, o is blogosios toks savotiskas pavirsius, man primena labai labai plona putu sluoksni, jis kiek kibus yra. Turiu paklodziu pul laminuotu, tai labai malonios jos, nesijaucia miegant jokio diskomforto.
kazkaip berasydama atsakyma paziurejau internete paklodziu kainas. tai jei imant didziausia, 2x2 m gautusi 1kvm kaina 28 lt... http://www_jusujauku...om-200x200.html
aisku tik gaila tokia nusipirkus karpyti, bet is vienos tai sauskelniu labai daug gautusi,,,tik audinukas aisku paprastas, baltas...
Atsakyti
QUOTE(etan @ 2010 12 15, 12:23)
aisku tik gaila tokia nusipirkus karpyti, bet is vienos tai sauskelniu labai daug gautusi,,,tik audinukas aisku paprastas, baltas...

Isbandziau jau toki varianta, zinok netinkamas. Paklodes vis tiek yra storesnes uz ta sauskelnems skirta PUL, todel sauskelne kietoka gaunasi ir nepatogi.
Atsakyti
QUOTE(etan @ 2010 12 15, 12:23)
crazy woman, o gal galetumete nupasakoti, kurioje daug maz Vilniaus vietoje ta parduotuve?
O siaip PUL'as tai neatrodo kaip celofanas. jei juo laminuota medvilne, tai is vienos puses gerosios yra medvilne, o is blogosios toks savotiskas pavirsius, man primena labai labai plona putu sluoksni, jis kiek kibus yra. Turiu paklodziu pul laminuotu, tai labai malonios jos, nesijaucia miegant jokio diskomforto.
kazkaip berasydama atsakyma paziurejau internete paklodziu kainas. tai jei imant didziausia, 2x2 m gautusi 1kvm kaina 28 lt... http://www_jusujauku...om-200x200.html

na, kiek ciupinejua tai minkstas audinys atrode, tis vienos puses kaip medziagines, is kitos kaip geltona plevele padengtas taip atodo padengta puse ir padetas prie vaikisku audiniu, visokiu marliu ir flaneliu buvo..

O vieta tai galvoju kaip cia geriau paaiskint... Nuo savanoriu ziedo (bent jau mes ji savanoriu vadinam jei nemaisau) vaziuojant Laisves pr. uz Eiguliu stoteles yra is kart posuksi i desine. Pavaziavus Eiguliu gatve po kairei pusei turi buti dvieju aukstu pastatas, Audiniu parduotuve, yra ir pavadinimas, bet as jo nepamenu. Ten reik ivaziuot i kiema ir tada tikrai matysis.. Tikiuosi gerai paaiskinau, nes buvau vien akart ir ne pati vairavau, tai gali but paklaida.. bet plius minus cia:

user posted image

user posted image dar gali but ta parduotuve auksciau, uz T formos sankryzos, ten yra yvaziavimu, tiksliai nepamernu, bet manua, kad cia kur pazymeta taskas B blush2.gif

Atsakyti
crazy women, aciu!
zinojau kad yra toj vietoj gera parduotuve, bet niekaip neprisiruosiu ten, nes visai kitam miesto gale gaunasi man. dabar jau reiks susiruosti, nes gal ir siaip ko gero uzmatysiu smile.gif ikvepimas uzejes, rankos niezti, reik siut smile.gif
Gitulia, o del paklodziu storumo kazkaip nepagalvojau...gal ju ir skirtingu buna - mano kurias turiu namines, tai jos tokios kaip plonas frotas minkstas, manau tiktu sauskelnei, gal tik isvaizda butu kaip is ranksluoscio pasiuta. nes man kazkaip atrode, kad uz flanele ir dar 4 sluoksniu, plius viduje dar iklotas, kaip skaiciau mamos siuva, jau kieciau nieko nera...Bet gal klystu. zodziu ikvepimas auga audinuku norisi rolleyes.gif
Atsakyti
Niugi sveikos siuvejeles smile.gif

matau dirbat visos labai rimtai, saunumelis smile.gif

Del kantavimo gumos, tai man spaudes.ten pirkta yra neapsakomai fainute smile.gif tikrai sutraukia sauniai pacia sauskelnyte, o dabar dar nuolaida yra, tai isvis super thumbup.gif o jei reikia tos plonos ir siauresnes, tai zinau kur siauliuose yra tongue.gif pas mus pietiniam yra tokia lobiu paduotuve "pas stanislova", priesais akoropoli, va ten netycia aptikau kantavimo gumytes ji tikrai nera plati ir visai minkstute smile.gif nusipirkau kelis pakelius (pirkau pries pora dienu, bet dar net neziurejau kiek tam pakelyje yra, gal metras, gal 1.5) ir net nezinau, kam ja naudosiu, bet pakelio kaina kazkur apie 1 lita buvo ir tikrai buvo zydros, nes pati pirkau tongue.gif sauskelnei ji tikrai netinkama, nebent vystykliukui smile.gif

del pulo, tai ta kur as naudoju, jo virsutinis sluoksnis yra sintetinis, bet trikotazinio mezgimo, o vidus dengtas tokia gumine plona plevele, kai gerai patempiu, net matosi poros smile.gif is pradziu man nepatiko, vien del to, kad sintetika 100 proc, bet panaudojus, mano nuostata keitesi smile.gif

Na, o del lipupuku, tai galiu pasakyti tik tiek, kad ju labai skirtingu buna smile.gif kazkada buvau pirkusi dickes babyborno drabuzeliams, tai tikrai sudukas, o ne lipukai buvo tongue.gif bet kazkaip netycia sauskelnytem aptikau, tikrai kokybiskus lipukus (pirkau siauliuose bruklino pc, antram aukste priesais norfa) pirma kart juos prisiuvau, kai mazei buvo 3 men, tai naudojam dar iki siol jau visus metus ir tikrai neatsipo, neapsivele smile.gif

Lowetears, tu tikrai saunuole thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veitina: 17 gruodžio 2010 - 01:37
Oi šiandien pirkinį gerą apturėjau : du bambukinius/medvilninius (50/50) pledus nuroviau po 49 lt bigsmile.gif kažkuri čia pasakojot tokį pirkusi .

Tai va jei ką tai pirkau šiandien Vilniaus akropolio maximoje, dar likę kokie 6 vnt.
Akcija tai vietoj 79 lt po 49 lt. Spalvos tik švelniai rožinės ir dar vienas liko švelniai pilkšvas. Minkštutėliai, švelnutėliai wub.gif Jei kam aktualu - pirmyn biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NAJA @ 2010 12 17, 17:48)
Oi šiandien pirkinį gerą apturėjau : du bambukinius/medvilninius (50/50) pledus nuroviau po 49 lt  bigsmile.gif  kažkuri čia pasakojot tokį pirkusi .

Tai va jei ką tai pirkau šiandien Vilniaus akropolio maximoje, dar likę kokie 6 vnt.
Akcija tai vietoj 79 lt  po 49 lt. Spalvos tik švelniai rožinės ir dar vienas liko švelniai pilkšvas. Minkštutėliai, švelnutėliai  wub.gif  Jei kam aktualu - pirmyn  biggrin.gif

geri geri jie thumbup.gif vienas mano jau suėjęs biggrin.gif

beja, norėjau dar parašyt atsiliepimą, kadangi mūsų tos sauskelnės jau paskalbtos kokius šešis kaip minimum kartus ir padžiovintos, čia tos kur kalbėjom apie tą ploną kantavio gumutę, tai žinokit, juraciuxai, čia tau gal aktualu, jin labai prastai dėvisi unsure.gif brizga, nzn kaip čia dabar padarius, atitarnavo dar mažai, o jau vaizdelis nikoks unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduolia: 17 gruodžio 2010 - 22:19