Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės: pasigaminkim pačios 3tema

Mum per ilgaklesnes nebega, nes viskas susigeria i sauskelne, nera kam begt. Tik pacios gal daugiau sudregsta, nes ten i viduri ner kaip isiuti iklotuko, bet mum gerai ir taip, kadangi daznai keiciam.
O del tamprumo tai tinka, tik as i juosmeni iveriau guma, nes jos ne taip gerai laiko, kaip sapaudese pirktas tamprus interlokas, o daugiau viskas normaliai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(crazy woman @ 2010 12 20, 14:41)
Viskas, reik ir man ismokt per per ebay  blush2.gif  gal pameni is kokio pardavejo pirkai tas reples su spaudemis?.. Ir kaip ankgiskai jos vadinasi?.  blush2.gif

"Snap press" bandyk vest. PVZ. sitas
http://cgi.ebay.com/...=item33617ae28c
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2010 12 20, 14:13)
*Bet jei daryti vienguba, tada reikia pirkt kantavimo gumos, laukti kas is kur kada atsius. Kitaip neisiusi nei gumeliu, nei graziai krastus apdirbsi ?  g.gif

**O dar galvojau jei imust spaudes i kelnyciu prieki, nugara ir taiup pat i iklotukus, kad galetu isegt juos, tai gal dar patogiau butu, laikytusi vietoj  g.gif
***V.z. kai gausiu kelnytes ir isdzius pledas reiks eksperimentuot  biggrin.gif

*aš su guma apkantavau, bet ta lieva, čia kur pasakojau, ta plonytė blush2.gif nu kaip, kolkas tenkina, bet brizga ne dienom o valandom, gal per daug sutempiau, nu bet kitaip visai nesirauktų, nu žodžiu šiaip man gražiau viskas kas apkantuota blush2.gif biggrin.gif

**jo, gerai sugalvojai, mes irgi popolini turim, niekada nieks nenuspaudė, labai tvarkoj, jei nenori gali aplamai nieko nesegt, super thumbup.gif

***iš kur ir kokias kelnytes pirkaisi? g.gif
Atsakyti
Nėr didelio mokslo per ebėjų pirkt. Tik paypalą turėt reik.
Va čia pardavėjų daug http://shop.ebay.com...d=p3286.c0.m359
Kartais aukcionai būna, tai galima bandyt laukti ir pigiau bandyt. Tik būtnai paprašykit, kad kaip dovaną apiformintų, o tai mokesčius prisieis mokėt rolleyes.gif

Apie prilaikančias. Tai man pačios pačiausios vis tik yra iš susivėlusių senų megztinių rolleyes.gif Nors iš naujų medžiagų ir nebandžiau siūt. Vis kaina atgrąso pabandyt. Nes aš visad dviratį išdarinėju ir prigadinų daug...
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2010 12 20, 14:57)
***iš kur ir kokias kelnytes pirkaisi?  g.gif

Norejau imt is Little lamb, jie dabar graziu spalvotu turi, bet pabijojau, kad gali buti jau i mazaja puse antras dydis, nes turimos antro dydzio mikropluosto dar dar tinka, bet jau nebeilgai ko gero. Tai pasiemiau is assorti alviva baby 12-15 kg. gal tiks. Kai lelius dar maziukas buvo, tai vienas jas turejom, visai nieko pasirode, ziuresim kaip dabar g.gif
Atsakyti
teisingai kvaki sako, nes štatai beveik kaip kinija biggrin.gif uždės dar muitus, nu žodžiu, jei kas susigundysit pirkt reples aš prisijungsiu ir pirksiu spaudes, paypala mano tetuks turi tai paprašysiu kad nupirktų, poto atsiskaitysim kaip nors smile.gif

Gitulia, aš irgi žadėjau pirkt iš little lamb, gražios spalvikės, bet pasiemiau va tokias
http://www.nuogimimo...sauskelnes.html
tai visai patenkinta, mano vaikas 11 kg sveria tai dar tos kelnytės ant išaugimo mirksiukas.gif
daba parašei tą idėja, audžiu mintį ir aš blush2.gif biggrin.gif bet dar nespausiu, pirma bandysiu iš savo turimo PUL'o pasisiūt apsikantuot, matysim kas gausis ar apsimoka, gal geriau iš kart tokias tipo atprastukes siūtis g.gif vienas turim tas kur su bembiais, tai visai patenkinta
Atsakyti
Na jei alviva netiks, dabar zinosiu kur dar galima nusipirkt. Aciu uz nuoroda mirksiukas.gif
Atprastukiu tipo irgi butu patogu, bet reik itariu tampresnio audinio, kad lengva butu apmaut, bet vel reik kantavimo gumos, leskytem apkantuot, nes i juosmenuka gali gumyte ivert, o kojytem vel nelabai yra kaip graziai padaryt ir kad nieks kiaurai nebegtu-nebyretu g.gif
Nu gal kada ir atprastukem subresiu biggrin.gif O jei dar kas isbandys ir pamokys cia, tai visai bus liuks biggrin.gif
Atsakyti
nu tos atprastukės tai menkas mokslas blush2.gif biggrin.gif nu bent jau aš dariau jas su spaudėm, bet lengvai nusiema kaip triusikėliai, nesagstau jei ant puodo sodinu, o jei netyčia rimtas reikalas tie kur be spaudžių atpratukai lievai nusimautų blyn, gali nevaikiškai ištept biggrin.gif
galima aišku ir apkantuot, bet aš dariau su paprasta guma išvirkščias siūles, man taip gražiau smile.gif

gal ne atpratukai pas mane, bet neperšlampamos sauskelnės, bet šiknos neišpučia, sluoksnį tik vieną frotuką arba bambuką įsiuvau ax.gif
Atsakyti
O jas su PUL darei? Is spaudziu ar is ebay pirkai? Pagal kuria iskarpa gaunasi patogiausios?
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2010 12 20, 16:18)
O jas su PUL darei? Is spaudziu ar is ebay pirkai? Pagal kuria iskarpa gaunasi patogiausios?

jo iš PUL'o iš spaudžių, iškarpa pagal otobre, kitų nebandžiau
Atsakyti
Sveikos,

na ir prišnekėjot čia, žiūriu reik greit rašyt, o tai paskui nesuspėsiu smile.gif))
Tomy, na net pavydas sukylo, kaip gražu wub.gif ir pats puslapiukas toks dailus wub.gif

man įdomu - o kodėl jus savo puslapiuose kainų nerašot? nei Tomy, nei spaudės.
aš va irgi nutariau komerciją užsiimti, tiesa nelabai surandu laiko siūti doh.gif smile.gif bet nelabai ir reklamuojuos kolkas, tik jums pasirodysiu http://vystykliukai.blogspot.com/ (gal neišvarys manęs iš supermamos už tai, kainą ištryniau blush2.gif )

aš beje tokias kelnes dičkei pasiuvau (nenešioja, negražu jai), o ir sau planuoju. iškarpa labai paprastutė, va nusirašiau nuo dičkės kenlnių, tuoj jei neatsibus - įkelsiu (na, ten daugmaž).

bambukiniu pledu ir aš susigundžiau. kiek pamenu jis traukiasi 10 proc. (iš dviejų metrų iki 180 susitraukė, tik nepamenu kam, bet šitoj temoj rašė) blush2.gif
aš tai jį įklotams leisiu. man pašios sauskelnės dabar fainesnės plonesnės - ir gumytės netaip veržia, ir džiuva greit ypač gumų vietose. o bambuką - įklotams.

spaudžiu aparatą turiu, naudoju jį pagrinde sauskelnėms, na patalynei įvėriau bet kiek gi tos patalynės gali turėt. na bet jis nedidelis, vietos neužima - tai nesigailiu smile.gif

nu va, apytikslė iškarpa
user posted image
čia nesimato, kerpant reik audinį sulenkti pusiau ir AB atkarpą turi būti ant sulenkimo. AB yra priekio vidurys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xena: 20 gruodžio 2010 - 16:48
nežinau nežnau, bet man atrodo, kad kainų nerašo dėl tokios kaip sakant šakar makar veiklos biggrin.gif nenoriu įžeist, nieko pikto, na bet aš tai mąstau, mokesčių nemokėjimas, na įmonės tikriausiai neįregistravę ir pan smile.gif
o dėl siuvimo "kitiems" tai siūnu ir aš bet tik draugėms blush2.gif neuždirbsi gi iš to, nebent moki siūt kaip konvejeris, realiai netgi paskaičiavus esu, kad nekažin kas te nukrenta, ypač jeigu geras medžiagas naudoji blush2.gif ax.gif na nežinau nebent kaip sakant yra šeimininkių kurios moka iš kirvio išvirt sriubą, gal ir čia taip panašiai g.gif biggrin.gif aš knisuosi prie sauskelnių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2010 12 20, 14:51)
Mum per ilgaklesnes nebega, nes viskas susigeria i sauskelne, nera kam begt. Tik pacios gal daugiau sudregsta, nes ten i viduri ner kaip isiuti iklotuko, bet mum gerai ir taip, kadangi daznai keiciam.
O del tamprumo tai tinka, tik as i juosmeni iveriau guma, nes jos ne taip gerai laiko, kaip sapaudese pirktas tamprus interlokas, o daugiau viskas normaliai  mirksiukas.gif
Papildyta:

"Snap press" bandyk vest. PVZ. sitas
http://cgi.ebay.com/...=item33617ae28c

aciu blush2.gif 4u.gif

QUOTE(Kvaki @ 2010 12 20, 15:05)
Nėr didelio mokslo per ebėjų pirkt. Tik paypalą turėt reik.
Va čia pardavėjų daug http://shop.ebay.com...d=p3286.c0.m359
Kartais aukcionai būna, tai galima bandyt laukti ir pigiau bandyt. Tik būtnai paprašykit, kad kaip dovaną apiformintų, o tai mokesčius prisieis mokėt  rolleyes.gif

Apie prilaikančias. Tai man pačios pačiausios vis tik yra iš susivėlusių senų megztinių  rolleyes.gif Nors iš naujų medžiagų ir nebandžiau siūt.  Vis kaina atgrąso pabandyt. Nes aš visad dviratį išdarinėju ir prigadinų daug...

Kad man butent tas paypal daugiausia ir kelia keblumu... KAzkada bandziau naudotis, tai ne labai kas isejo... reij jauciu vel pabandyt.. blush2.gif
Atsakyti