Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės: pasigaminkim pačios 3tema

Dėkui mergicos už gerus žodžius. Mano meitai visi su kainom, ten tik kelniukai dar kelyje iki galo nepadaryti tai ir atviri tokie, sudėjau kad bent pažiūrėt būtų galima. Jie realiai ten net nebus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2010 12 20, 17:12)
nežinau nežnau, bet man atrodo, kad kainų nerašo dėl tokios kaip sakant šakar makar veiklos  biggrin.gif nenoriu įžeist, nieko pikto, na bet aš tai mąstau, mokesčių nemokėjimas, na įmonės tikriausiai neįregistravę ir pan  smile.gif
o dėl siuvimo "kitiems" tai siūnu ir aš bet tik draugėms  blush2.gif neuždirbsi gi iš to, nebent moki siūt kaip konvejeris, realiai netgi paskaičiavus esu, kad nekažin kas te nukrenta, ypač jeigu geras medžiagas naudoji  blush2.gif  ax.gif na nežinau nebent kaip sakant yra šeimininkių kurios moka iš kirvio išvirt sriubą, gal ir čia taip panašiai  g.gif  biggrin.gif aš knisuosi prie sauskelnių  blush2.gif

nu jo, neuždirbsi tai tikrai. 6 sauskelnes pėr mėnesį pasiuvus doh.gif
aš tai pabandžiau, nes labai norisi kažko gražaus pasiūt, o jau mano pupai tiek nereikia. jau ir krikšto suknelę tokią turiu - jau pusę metų neparduota, ir net draugės neima biggrin.gif
draugėms irgi siuvu, bet netas malonumas, nes gaunasi kad kažkieno idėjas realizuoji, esi tik siuvėja. nebent paima va ką pasiuvau.
Atsakyti
šakar makar hihihi.gif geras čia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomy: 20 gruodžio 2010 - 19:53
O man atrodo, kad tas sakar makar paprasciausiai del to, kad nezino tiksliu kainu, kokios bus gaunamu prekiu. Viena karta is ten nupirko, kita karta pristatymas kainavo tiek, trecia karta muitus ikale, ir pan. kaina vis svyruoja, uztai ir nenurodo. Gal .. g.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2010 12 20, 19:58)
O man atrodo, kad tas sakar makar paprasciausiai del to, kad nezino tiksliu kainu, kokios bus gaunamu prekiu. Viena karta is ten nupirko, kita karta pristatymas kainavo tiek, trecia karta muitus ikale, ir pan. kaina vis svyruoja, uztai ir nenurodo. Gal ..  g.gif

taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
na ka.. Baigiau pirmaja leliaus sauskelnyciu kolekcija (tik aisku uzsegimu ner blush2.gif ) tad ryt nufotkinsiu ir ikelsiu pasirodyti ax.gif

Beje, ta parduotuve vilniuje audiniu, kur zemelapi dejau, vadinasi: Danesa, siandien buvau nuvaziavusi.. Tai kaip tik uzmeciau aki kiek kainuoja ta medziaga (celofanu dengta- neperslampanti), tai metras 19 LT su centais, o plotis 1.5m smile.gif ten jie ir urmu prekiauja.. Siandien nusipirjau gumos 100 metru uz 16 Lt su centais doh.gif (didmena), mazmenos kaina butu 1.5 Lt/m
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo crazy woman: 21 gruodžio 2010 - 23:20
sveikos,
nu va rodau Juliaus uzpakaliuka, su Tomy pasiutom kelnem wub.gif
user posted image
Atsakyti
Nu fainas tas uzpakaliukas (tik gal galejo klyniukas buti zemiau, nu madingiau taip biggrin.gif ) smile.gif ypac faina ta karsoniska viena sleika )
Atsakyti
aha man ta karlsoniška šleika irgi superiškai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2010 12 22, 08:29)
sveikos,
nu va rodau Juliaus uzpakaliuka, su Tomy pasiutom kelnem  wub.gif
user posted image

nu super kelnytes thumbup.gif reiks ir man pereit prie kazko rimtesnio siut kai jau geriau pramoksiu ax.gif
Atsakyti
Julieta per aukstai užmovė smile.gif Ten tas juosmenėlis su guma turi būti po pilvuku ir viskas gražiai kabo wink.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomy: 22 gruodžio 2010 - 10:48

QUOTE(gitulia @ 2010 12 19, 13:22)
Ant ottobre chemos raso cm tikrai, ten yra keli dydziai  62-74 ir 80-86 cm. Ta mazoji man visai gerai tiko nekoreguota, bet gal iki kokiu 6 men. tiksliai nepamenu. Dabar pagal dydi jau tiktu ta didzioji, bet as ja siaurinciau ties uzpakaliuku siek tiek, nes labai placiai gaunas. pabandykit pasiut viena taip, kita pasiaurinta ir matysit kas jums patinka labiau.
Anksciau cia minejau, kad man patiko kitokia forumieciu ideta schema, bet dabar nebepamenu kaip ji vadinas, perversk temute, tikrai rasi. Ji ten raso, kad yra vieno dydzio visiems, bet tas dydis man dabar kaip tik ant metinuko 12.5 kg.
JulieTa, lauksim pasidemonstruojant su naujom kelnytem ant issiputusio uzpakaliuko  biggrin.gif

sita schemute gal?

QUOTE(xena @ 2010 10 25, 18:23)
man šita visai patiko http://www.thenappyn.....SM Pocket.pdf
išėjo panašiai į popolini one size (jei esi mačius). priekį galima ne tokį platų daryt jei naujagimiui naudosit, mes metinukei vistiek ant paskutinių knopkių nesegam.

O kalbant apie ottobre - 80-86 cm tai cia juk ugis turima galvoj, ar ne? g.gif Atsispausdinus ta schema ant paprastu A4 formatu lapu, po kiek cm reikia prideti, ar tiesiog mazdaug ant 50*50 cm medziagos gabalo nusibraizyti? Ar uztenka siuti is flaneles dvieju sluoksniu? Ir dar man visada labai norejosi paklausti - ar imanoma be vilnoniu kelnyciu? Jei sias sauskelnes naudociau tik dienai, nakciai vienkartines? 4u.gif
Atsakyti