Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės: pasigaminkim pačios 3tema

QUOTE(Magira @ 2010 12 28, 01:18)
Su praejusiom sventem!!
Sekiau sia tema nestumo metu,net ir sauskelniu buvau uzsisakius ir iklotu prisisiuvus,bet gimus vaikus tikrai nepasiteisino.Pati maitinu ,tai tie skystaliukai labai jau daznai pas mus pasirodo.Dabar esam penkiu menesiu ,tai tikrai laikas atejo daugkartinems.Pirmaias siusiu is flaneles ir is rankluosciu frotiniu.Jusu norejau paklausti is kur perkat bambukine ar kanapine  ar frotine medziaga sauskelnem.Toje parduotuveje kur yra pradzioje temos nera kainu o ir nesuprantu kaip ten uzsakyti.Nusiunciau uzklausima ,bet taip ir negavau atsakymo.Na jus patarkit del medziagu ir aciu visoms uz tiek daug informacijos.
iki malonaus

Sveika, labai labai malonu, kad prisijungi 4u.gif
Iš savo patirties galiu pasakyti, kad frotas man buvo tinkamas tik iklotukams i kisenine arba ant jos virsaus uzsiuvus flaneles sluoskni, nes jis kazkaip nemaloniai sukieteja ir po to nugrauzia dupsiuka mirksiukas.gif
Na bent kiek as zinau bambukiniais ir kanapiniais audinukais prekiauja tavo minetoje parduotuveje, jau cia pliurpsejom del ko nerasomos kainytes mirksiukas.gif
Zodziu, pasisemk kantrybes, po kurio laiko tikrai atsakys ir gali tekti palaukti kol gausi medziagytes, nes jas ten siuncia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lowetears @ 2010 12 28, 11:11)
Sveika, labai labai malonu, kad prisijungi  4u.gif
Iš savo patirties galiu pasakyti, kad frotas man buvo tinkamas tik iklotukams  i kisenine arba ant jos virsaus uzsiuvus flaneles sluoskni, nes jis kazkaip nemaloniai sukieteja ir po to nugrauzia dupsiuka  mirksiukas.gif
Na bent kiek as zinau bambukiniais ir kanapiniais audinukais prekiauja tavo minetoje parduotuveje, jau cia pliurpsejom del ko nerasomos kainytes  mirksiukas.gif
Zodziu, pasisemk kantrybes, po kurio laiko tikrai atsakys ir gali tekti palaukti kol gausi medziagytes, nes jas ten siuncia  smile.gif

Aciu uz greita atsakyma.Na lauksiu atsakymo is parduotuves tik kad neuzdelstu vaikas tai auga.Gal man eit i parduotuve ir nusipirkti faneles ir siuti. uzsisakiau snapiu tai bus kaip ir to siuvimo nedaug.dar pasiskaitysiu as jusu foruma apie medziagas kokios kitos tiktu o gal parasykit ax.gif nes laiko neturiu vaikui dantys auga ,tai visa diena verkia ...
Iki malonaus
Bandysiu pradzioj sioj parduotuvej apsipirkti .Ar esat kuri pirkusi man kainos cia patiko
www.mazyliui.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magira: 28 gruodžio 2010 - 10:55
Magira, gali drasiai eit pirkt flaneles (i vidu frotas). Flanele svelni, ji tikrai uzpakaliuko negrauzia ir siuti lengva mirksiukas.gif . Pasisiusi bent keleta bandomuju kelnyciu ir ziuresi tinka, netinka (dydis, modelis ir pan.) jums. O kai gausi brangesnes medziagos jau tiksliai zinosi kaip siuti, kas jum labiausia patiko biggrin.gif Dar matei, kad mes cia visos pirkom maximoj bambukinius adjaliukus, irgi variantas nebrangus, gali paieskoti.
Tiesa flanele su snapiu nelabai lengvai segasi, geriau tada lipuku nusipirk bus patogiau sauskelnes naudot.
Atsakyti
O gal kuri esat išbandžiusi pirktis medžiagėles užsieniuos? Nepykit, neskaitysiu visų temų dabar ieškodama blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Magira @ 2010 12 28, 10:40)
Aciu uz greita atsakyma.Na lauksiu atsakymo is parduotuves tik kad neuzdelstu vaikas tai auga.Gal man eit i parduotuve ir nusipirkti faneles ir siuti. uzsisakiau snapiu tai bus kaip ir to siuvimo nedaug.dar pasiskaitysiu as jusu foruma apie medziagas kokios kitos tiktu o gal parasykit  ax.gif nes laiko neturiu vaikui dantys auga ,tai visa diena verkia ...
Iki malonaus
Bandysiu pradzioj sioj parduotuvej apsipirkti .Ar esat kuri pirkusi man kainos cia patiko
www.mazyliui.com

sveika,
šitoj parduotuvėj kainos irgi nuostabios http://pupkis.lt/

o siūti bandyk iš flanelės, jos rasi avikos tekstilėj arba dar ją vadina žalia stotelė, audinių išparduotuvė prie kalvarijų turgaus. ten rasi ir froto, bet šiaip jei būna maximoj nuolaidos rankšluosčiams - geriau iš maximos pirktis.
dar toj pačioj parduotuvėj yra tokios nuostabios trikotažinės flanelės, antrame aukšte. na iš vienos pusės trikotažinis audinis, iš kitos - pukelis, ansčiau močiučių pantalonai tokie būdavo. kaina tai ta pati.

mamos, kas turit džiovilkę - o gal po jos frotiniės sauskelnės minkštesnės būna ? g.gif

coccinela, aš esu pirkus iš čia http://www.naturesfabrics.com/
na bet brangiai gaunasi, pristatymas nežmoniškai brangus.
Atsakyti
QUOTE(xena @ 2010 12 28, 11:41)

mamos, kas turit džiovilkę - o gal po jos frotiniės sauskelnės minkštesnės būna ?  g.gif

mes turime džiovykle. sauskelnės buna minkštutėlės švelnutėlės wub.gif wub.gif wub.gif
ne kiekviena diena džioviname. bet net ir frotines, multino sauskelnes ispurena puikiai...
Atsakyti
QUOTE(Magira @ 2010 12 28, 10:40)
Aciu uz greita atsakyma.Na lauksiu atsakymo is parduotuves tik kad neuzdelstu vaikas tai auga.Gal man eit i parduotuve ir nusipirkti faneles ir siuti. uzsisakiau snapiu tai bus kaip ir to siuvimo nedaug.dar pasiskaitysiu as jusu foruma apie medziagas kokios kitos tiktu o gal parasykit  ax.gif nes laiko neturiu vaikui dantys auga ,tai visa diena verkia ...
Iki malonaus
www.mazyliui.com

Jei esi is Vilniaus dar gali apsilankyti sitoj parduotuvej danesa kainos nedaug skiriasi nuo gariunu, o pasirinkimas ir audiniu ir sagu, uzgrauktuku ar kitu siuvimo reikmenu didelis mirksiukas.gif

Del flaneles minkstumo
, tai as isskalbus perejau is vienos puses su lygintuvu, tai audinys iskart minkstas pasidare ax.gif Cia gerai toms, kurios dziovykles neturi blush2.gif
Atsakyti
Aciu moterys pamirsau pasakyti ,kad as ne Lietuvoj.kaip nors reikes nuejus i parduotuve is akies pirkti tas medziagas.Del snapiu tai nuliudinot as taip ju ieskojau,maniau ,kad tikrai geriau uz lipuckas,o knopkes man nelabai patinka.
Lipucku turiu.
Na po nauju vyra isleisiu i kaima o as bandysiu siut ,jei mergaite bus rami,nes tie dantys tai ne vaika o mus is proto isvarys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magira: 28 gruodžio 2010 - 14:12
Magira, o is kur tu?
Siaip yra dar vienas variantas pirkti medziagas ebay. Ten yra visokiu, tik gal pagal LT kainas jos brangokos, plius siuntimas.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2010 12 28, 15:57)
Magira, o is kur tu?
Siaip yra dar vienas variantas pirkti medziagas ebay. Ten yra visokiu, tik gal pagal LT kainas jos brangokos, plius siuntimas.

As is Atenu.Ir pas mus medziagos brangokos.Per ta ebay as nemoku kol ateis kol pasiusiu man vaiks uzaugs.Dabar uzsisakiau per kelias interpardaskes bus pradziai kol pasisiusiu.
na manau as jusu nenukankinsiu klausimais besiudama,nes is manes tokia siuveja :ax:tiksliau sakant labai kruopsciai siunu o nesiuveja,tai as daugiau ardau nei siunu,mat man reikia kad butu kaip priklauso doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magira: 28 gruodžio 2010 - 15:32
Magira šiaip esu mačiusi nemažai filmukų youtube kaip ir flanelines su Snapiukais sega, kaip sakant, nepabandžiusi - nesužinosi mirksiukas.gif
Jei bijai pirkit pati iš užsienio parduotuvių, pabandyk susirasti tarpininkę, aš jau kartą taip dariau kai lauktuvėm Breastflow buteliukus dukterėčiai užsakinėjau thumbup.gif
Nežinau mamytės, bet man Jūsų nurodytose parduotuvėse kainos kosminės atrodo verysad.gif
Skaičiuoju aš tuos centukus doh.gif
Atsakyti
kokius centukus skaičiuoji? ir kokios kosminės kainos? ta prasme pupkis.lt kosminės? ar audinių kainos užsienio pardėse kosmosas? biggrin.gif
na viskas brangu, nieko nėr pigau biggrin.gif

žodžiu dėl giedrų, nepavyko nė vakar nė šiandien nuvažiuot, ateinančiomis dienomis varys mano podrūžkė, paprašiau, kad apžiūrėtų ar yra ko pigaus, nes sakė buvo prieš kalėdas nuvažiavus tai nieko pigaus jau neberado, tai, kad nesigaišt laiko ir jums ir man palauksiu dar, gal po naujako jau rimtai pradės dirbt ir atvež tų kaip sakant "nekondicinių" pėdkelnių papigiai thumbup.gif

kas liečia džiovinimą džiovyklėje, tai tikrai minkštesni, bet pavyzdžiui, aš turiu tokias bambukines gamyklines sauskelnes, nu kad ir ant pačio karščiausio rėžimo užstatau, nu sunkiai man jas išdžiovina doh.gif visi kiti aprėdai būna sausi sausi, net per sausi, o tos vistiek tokios kaip drėgnos tai aš dar pametu ant radiatoriaus, nes elektros jas vienas džiovindama išvaryčiau doh.gif marias
frotas labai jaučiasi kai džiovinamas džiovyklėj, nepalyginsi kaip ant šniūro ar radiatoriaus, šiaip nemėgstu aš froto blush2.gif man frotinės tik iš bėdos, kietos šiurkščios unsure.gif

šian fisnos labai flanelės prigriebiau bazės pardėj, bandysiu konstruot cool.gif

tiesa, kas bandėt iš spaudžių tą flanelę, tiesą pasakykit, ar ji nusiskalbia labiau, nei tos "alytaus tekstilės"?

biški ne į temą bet vienu postu viską surašysiu biggrin.gif sau įkločiukus gaminausi šiandien, nu iki tokio grožio kokius Veitina pagamina man dar daug prikakot, bet pradžia padaryta, matysim ar teks panaudot blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti