Ačiū
Xena, pagavai mano mintį kuo mažiau šiukšlių

Manau, kad visi per daug dejuojam ir nieko dėl to nedarom, o vat aš ėmiau ir padariau vis apsaugosiu LT žemelę, bent keliom sauskelnėm. Jei ir išmestų, jos gi suirs
Tos baltos su ružavu gavosi visai netyčia. Norėjau parodyti ką siuvu ir iš surinktų medžiagytės likučių pasiuvau. Patiko mintis, tai nupirko mamytė 2 spalvų flanelės
Aš jau žinok išsišniukštinėjau tavo bloguose ir smagiai prisijuokiau iš genealių Tavo dukryčių minčių
Nėra už ką

Kuo daugiau tokių žmonių, kurie bando

Kiek yra tokių, kurie vis delsia ir lieka neatskleistas talentas
Ačiū už knygutę, bandysiu pasikuisti
Būtinai parašysiu dėl spaudžių, kai tik turėsiu ką atsivežti. Nuo Naujų metų persikraustom gyventi į kaimynystę Justiniškes
Meduolia, skubu ir aš rašyti Tau
Xena ačiū. Pas mane jau akys dryžos pasidarė, kad jau nebematau kur iškarpos

Beje, gražutės kokios ir spalvytės suderintos. Aš žiūriu vienu žingsniu už Tavęs.
Gitulia ačiū už pasidalinimus info

Prašyčiau greičiau gausinti paveiksliukais temukę
Taip, visi žino dėl šių lobių ir jau paskutinė partija šiandien keliauja pas savo šeimininką. Gitulia, kartais tikimės per didelio atsako už savo padarytus darbus. Visi išpučia akis kai pasakau, kad už dyką. Vos ne, durna? ! Taip, darbo daug, laiko atima daug, bet darau tai iš širdies ir jau džiaugiuosi rezultatais. Visos skambina ir dar tos kurios nebandžiusios klausia kaip jas naudoti . Oj aš irgi kaip Meduolia išsikalbėjau
Meduolia šaunuolė, kad taip populiarini

o išsikalbėti reikia, išsilieki, nelaikyk kas ant širdelės