Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės: pasigaminkim pačios 3tema

QUOTE(meduolia @ 2010 12 22, 20:24)
Kaune, konkrečiau Vilijampolėj, jeigu dar konkrečiau reik pasižiūrėt man adresą
aš toj skinijos išparduotuvėj buvau porą sykių, pigiai kojinytės, pėdkelnės, vyriškos kojinės, moteriškos, yra visokio ir apatinio, bet pigiausia ten pėdkelnės  smile.gif
jeigu paprastos pėdkelnės, medvilninės tai po 2 lt
jeigu vilnonės tai 5-7lt berods

na va, prameciau tema ir radau ax.gif Gal galetum parasyti tikslu isparduotuves adresa?.. Mums nemazai reiks pedkelnyciu: neisnesiotukams broliukui ir sesutei, tada 2 metuku mergytei ir mano laukiamam leliukui. Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Rodomes su nauju modeliu prilaikanciu kelnyciu biggrin.gif Tik beda, kad norejom platesniu, o gavosi praktiskai kaip timpes, tai eisim i skelbimu skyreli ieskoti gal mazesnio seimininko savo kelnytem g.gif

user posted image

Atsakyti
gitulia labai linksmos kelnytės biggrin.gif O kaip tą šypseną išmezgalioti? Anksčiau buvau radusi rusišką bei anglų paaiškinimus. Nelabai įkirtau blush2.gif Nupasakok, prašau 4u.gif
Atsakyti
As pagal tuos aprasymus nieko nesupratau, o bandziau is galvos tai isejo taip kaip isejo biggrin.gif Cia vidury ruros mezgasi nebaigtos eiles kelis kartus, o po to tesiamas mezgimas ratu.
Atsakyti
Gitulia, fainulkos kelnytės thumbup.gif Vasarop, kai maniškis bent ropos padoriai,- vogsim idėją biggrin.gif

Paklaust norėjau, kaip tu klynuką šitoms mezgei? Tiesiog tiesiai ir paskui per vidurį padalinai į 2 dalis ar vis tik platinai klyne ir tada siuvai?
Mezgu, ir kadangi pirmas kartas, tai nežinau kaip čia daryt. Su klynu gi patogiau turėtų būt, bet nuo kada čia platint... ar per aukštos kelnytės niekad nebūna? nu, bandau... ryt susitiksim rezultatų aptart rolleyes.gif
Atsakyti
Neplatinau. Sumezgiau per viduri kelias akis, o po to ratu klesnes varau. Bet dabar ant kitu bandau kitaip klyna padaryt, kad kristu kliosas, bet kaip gausis dar neaisku, nes viska bandau is galvos daryt.
O liemuo buna man ir per aukstas. Maziukams gal nieko, o vakstanciam jau norisi, kad liemuo baigtusi virs sauskelnes kaip ir normalios kelnes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 10 sausio 2011 - 22:03
Aš einu pagal šitą klyną bandyt, rašo, maniškiui numezgus 17cm reik pradėt platint, matysim kas gausis g.gif
Aš aukštesnio šiek tiek noriu, nes jei nevilkt bodžiuko, tai nelabai noris, kad pusplike nugara ištisai būtų unsure.gif
Atsakyti
Jei blogai stoves tai ka dabar mezgu, reiks eit ir man studijuot to anglisko aprasymo, nes atrodo neblogai toks klyniuko mezgimo budas g.gif
Atsakyti
Nu fainos kelnytės išėjo thumbup.gif

Mėginsiu siūti sauskelnytes pagal spaudės.lt iškrapą (trumpaklešnes), gal kurios siuvotės - pasakysit koks dydis kokiam leliukui ten tinkamas? Pagal amžių ir svorį.

Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 01 10, 22:09)
Jei blogai stoves tai ka dabar mezgu, reiks eit ir man studijuot to anglisko aprasymo, nes atrodo neblogai toks klyniuko mezgimo budas  g.gif

na, aš nemezgiau visiškai pagal aprašymą, nemoku blush2.gif pasižiūrėjau kaip daryt, kad pradėtas klynas platint ir iš akies numezgiau. Atrodo tikrai neblogai, tik tą klyną aš ne siuvau, o sumezgiau nuo 2 virbalų..
Atsakyti
d4l tos pardės adreso negaliu pasakyt, nes tiksliai nežinau, felisė buvo įdėjus adresą kelis puslapius praversk smile.gif

Gitulia, kokios gražios kelnytės ir taip neblogai atiduodi blush2.gif biggrin.gif man tai mezgasi labai lėtai ir sunkiai, tode aš kažkaip nemėgstu megzti blush2.gif o dar parduot schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2011 01 11, 10:12)
Gitulia, kokios gražios kelnytės ir taip neblogai atiduodi  blush2.gif  biggrin.gif man tai mezgasi labai lėtai ir sunkiai, tode aš kažkaip nemėgstu megzti  blush2.gif o dar parduot  schmoll.gif

Na man irgi negreitai mezgasi ir daugiausia tik naktim, tai specialiai pardavimui kol kas nesiryzciau megzt. Bet sitas ardyt buvo gaila, tai galvoju nors uz siulus atsiimsiu, o saviskiui tai didesnes dabar varau mirksiukas.gif
Atsakyti