Naja, aš siūnu pagal spaudžių trumpaklešnių iškarpą. Siūnu pagal antrą nuo didžiausio dydžio. Mano mergytė smulki, dabar 8 mėnesiai ir sveria 7600 g. Nešiojam tokį dydį jau keletą mėnesių ir dar manau, kad ilgam jų užteks. Kai siūnu, tai kerpu lygiai pagal tą iškarpą, nepalieku papildomai medžiagos siūlėms.
Gitulia, kokios linksmuolės kelnytės
super, tik gaila, kad kitas kleckas nešios, juk taip faina savo vaikučius taip puošti 
Naja, aš siūnu pagal spaudžių trumpaklešnių iškarpą. Siūnu pagal antrą nuo didžiausio dydžio. Mano mergytė smulki, dabar 8 mėnesiai ir sveria 7600 g. Nešiojam tokį dydį jau keletą mėnesių ir dar manau, kad ilgam jų užteks. Kai siūnu, tai kerpu lygiai pagal tą iškarpą, nepalieku papildomai medžiagos siūlėms.
QUOTE(gruodinuke @ 2011 01 11, 13:58)
Gitulia, kokios linksmuolės kelnytės
super, tik gaila, kad kitas kleckas nešios, juk taip faina savo vaikučius taip puošti 
Ačiū labai labai
sveikos,
dėl pėdkelnių nupirkau
neblogos, plonos bet tokios vilnos labai fainos, kandžiulnikės tokios, bet gana gražios na ir pigios po petaką
kvaki, tau neprisikambinau
telefonas išjungtas ar nepasiekiamas, kažkas tokios, visom kitom kas prašė nuspirkau, vėliau kai vaikas užmigs idėsiu foto ir susirašysim, nes daba jau baigsiu kompintis, bo vaikas taso mane jau
mama kažkuri man rašė dėl tos pardės, tai daug išpirkau aš, bet dar kažkas liko, šiaip yra yra, žiūrint kokio dydžio reikia
bet 80-86 86-92 ir 74-80 daug i6pirkau
dėl pėdkelnių nupirkau
kvaki, tau neprisikambinau
mama kažkuri man rašė dėl tos pardės, tai daug išpirkau aš, bet dar kažkas liko, šiaip yra yra, žiūrint kokio dydžio reikia
Meduolia, ačiū už vargus
telefonas numiręs buvo, tai ir neprisiskambinai. Uf, kaip gaila. Būč žinojus, tai ant laido būč kabojus. Na bet nieko, bus dar tų pėdkelnių. Gal kadum pavyks ligi Kauno net nusigaut
Mergiukai, ar galėtumėt kuri man į paštą persiųst tą įdėtą kampuotų PUL'inių sauskelnių iškarpą. Niekaip man nepavyksta parsisiųst. niekotokio.tiekjauto@gmail.com
Bobaužiuko kelnytės
Mergiukai, ar galėtumėt kuri man į paštą persiųst tą įdėtą kampuotų PUL'inių sauskelnių iškarpą. Niekaip man nepavyksta parsisiųst. niekotokio.tiekjauto@gmail.com
Bobaužiuko kelnytės
Gruodinuke, o gal galėtum man nufotografuoti siūtų trumpaklešnių išvirkščiąją pusę? Arba gal kuri kita tai galėtumėte padaryti. Domina siūlės mane.
kalbu vis dar apie tas pačias iš spaudės.lt
kvaki, jeigu nori galiu vienas perleist, dėl viso pikto prigriebiau daugiau sau, mums tiek daug nereikia
iš gobšumo

violetines išpakavau, bet yra violetines ir vienspalvės, visos kitos irgi vienspalvės, su pastorintais pėdukais, po 5lt + 5lt siuntimas į AŽ man kas ten prašėt, nes visus laiškus pratryniau
jeigu norit vilnietė kooperuokitės bus pigiau
dydžiai atrodo matosi

violetines išpakavau, bet yra violetines ir vienspalvės, visos kitos irgi vienspalvės, su pastorintais pėdukais, po 5lt + 5lt siuntimas į AŽ man kas ten prašėt, nes visus laiškus pratryniau
Vilnietės, kurios užsisakinėjot pėdkelnytes - vienykimės
Kad būtų greičiau susitarti kaip , kur ir kada - gal susirašom per skype (jei naudojatės).
Mano skype kontaktai ajancauskiene Pakvieskit mane į savo kontaktus - padarysiu bendrą grupę ir greitai susirašysim.
Jei kuri nesinaudojate skype - rašykit per až.
Kad būtų greičiau susitarti kaip , kur ir kada - gal susirašom per skype (jei naudojatės).
Mano skype kontaktai ajancauskiene Pakvieskit mane į savo kontaktus - padarysiu bendrą grupę ir greitai susirašysim.
Jei kuri nesinaudojate skype - rašykit per až.
Meduolia, ačiū TAU už gerą širdį
Ale vienai mano panai jau mažos, o kitai coliukei dar daaaauuuug iki jų augt
Ale vienai mano panai jau mažos, o kitai coliukei dar daaaauuuug iki jų augt
QUOTE(NAJA @ 2011 01 12, 02:19)
Gruodinuke, o gal galėtum man nufotografuoti siūtų trumpaklešnių išvirkščiąją pusę? Arba gal kuri kita tai galėtumėte padaryti. Domina siūlės mane.
na va, rodau, jei kas nors matosi

Ačiū labai