Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės: pasigaminkim pačios 3tema

Gitulia, kokios linksmuolės kelnytės biggrin.gif super, tik gaila, kad kitas kleckas nešios, juk taip faina savo vaikučius taip puošti smile.gif

Naja, aš siūnu pagal spaudžių trumpaklešnių iškarpą. Siūnu pagal antrą nuo didžiausio dydžio. Mano mergytė smulki, dabar 8 mėnesiai ir sveria 7600 g. Nešiojam tokį dydį jau keletą mėnesių ir dar manau, kad ilgam jų užteks. Kai siūnu, tai kerpu lygiai pagal tą iškarpą, nepalieku papildomai medžiagos siūlėms.
Atsakyti
QUOTE(gruodinuke @ 2011 01 11, 13:58)
Gitulia, kokios linksmuolės kelnytės biggrin.gif super, tik gaila, kad kitas kleckas nešios, juk taip faina savo vaikučius taip puošti smile.gif

Naja, aš siūnu pagal spaudžių trumpaklešnių iškarpą. Siūnu pagal antrą nuo didžiausio dydžio. Mano mergytė smulki, dabar 8 mėnesiai ir sveria 7600 g. Nešiojam tokį dydį jau keletą mėnesių ir dar manau, kad ilgam jų užteks. Kai siūnu, tai kerpu lygiai pagal tą iškarpą, nepalieku papildomai medžiagos siūlėms.

Ačiū labai labai smile.gif maniškė turėtų būti panašaus svorio tai ir aš bandysiu tada pagal tavo minėtą dydį pasiūti .
Atsakyti
sveikos,
dėl pėdkelnių nupirkau smile.gif neblogos, plonos bet tokios vilnos labai fainos, kandžiulnikės tokios, bet gana gražios na ir pigios po petaką biggrin.gif
kvaki, tau neprisikambinau unsure.gif telefonas išjungtas ar nepasiekiamas, kažkas tokios, visom kitom kas prašė nuspirkau, vėliau kai vaikas užmigs idėsiu foto ir susirašysim, nes daba jau baigsiu kompintis, bo vaikas taso mane jau blush2.gif

mama kažkuri man rašė dėl tos pardės, tai daug išpirkau aš, bet dar kažkas liko, šiaip yra yra, žiūrint kokio dydžio reikia ax.gif bet 80-86 86-92 ir 74-80 daug i6pirkau
Atsakyti
Meduolia, ačiū už vargus aciuks.gif telefonas numiręs buvo, tai ir neprisiskambinai. Uf, kaip gaila. Būč žinojus, tai ant laido būč kabojus. Na bet nieko, bus dar tų pėdkelnių. Gal kadum pavyks ligi Kauno net nusigaut rolleyes.gif

Mergiukai, ar galėtumėt kuri man į paštą persiųst tą įdėtą kampuotų PUL'inių sauskelnių iškarpą. Niekaip man nepavyksta parsisiųst. niekotokio.tiekjauto@gmail.com

Bobaužiuko kelnytės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
meduolia, ačiū už info 4u.gif

kvaki-ir fb panašiai prisireginus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamalora: 11 sausio 2011 - 23:35
Gruodinuke, o gal galėtum man nufotografuoti siūtų trumpaklešnių išvirkščiąją pusę? Arba gal kuri kita tai galėtumėte padaryti. Domina siūlės mane.
kalbu vis dar apie tas pačias iš spaudės.lt
Atsakyti
QUOTE(mamalora @ 2011 01 11, 23:34)
kvaki-ir fb panašiai prisireginus?

aha flirt.gif
Atsakyti
kvaki, jeigu nori galiu vienas perleist, dėl viso pikto prigriebiau daugiau sau, mums tiek daug nereikia blush2.gif biggrin.gif iš gobšumo lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

violetines išpakavau, bet yra violetines ir vienspalvės, visos kitos irgi vienspalvės, su pastorintais pėdukais, po 5lt + 5lt siuntimas į AŽ man kas ten prašėt, nes visus laiškus pratryniau smile.gif jeigu norit vilnietė kooperuokitės bus pigiau mirksiukas.gif dydžiai atrodo matosi
Atsakyti
Vilnietės, kurios užsisakinėjot pėdkelnytes - vienykimės biggrin.gif
Kad būtų greičiau susitarti kaip , kur ir kada - gal susirašom per skype (jei naudojatės).
Mano skype kontaktai ajancauskiene Pakvieskit mane į savo kontaktus - padarysiu bendrą grupę ir greitai susirašysim.
Jei kuri nesinaudojate skype - rašykit per až.

Atsakyti
Meduolia, ačiū TAU už gerą širdį oro_buckis.gif
Ale vienai mano panai jau mažos, o kitai coliukei dar daaaauuuug iki jų augt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NAJA @ 2011 01 12, 02:19)
Gruodinuke, o gal galėtum man nufotografuoti siūtų trumpaklešnių išvirkščiąją pusę? Arba gal kuri kita tai galėtumėte padaryti.  Domina siūlės mane.
kalbu vis dar apie tas pačias iš spaudės.lt

na va, rodau, jei kas nors matosi smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ačiū labai notworthy.gif
Atsakyti