Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 35 namučiai

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 10 21, 17:30)
Persiprašau iš karto visų kam labai patiko filmas, bet man jis buvo nu totalus košmaras ir sapalionių viršūnė, o jau tas vyras pagrindinis nu jau mėmių mėmė (ne dėl išvaizdos, dėl savo neryžtingumo), myli nežmoniškai vieną moterį, būt su ja negali, bet nė pirštelio nepajudina, kad tai pakeistų, nekovoja dėl savo meilės nė lašelio, vietoj to dulkina visas iš eilės, kad pamirštų mat savo didžiąją meilę doh.gif O ir pabaiga filmo nu doh.gif Manęs iš viso ta jų meilė iš pirmo žvilgsnio, pirmo laiško, neįtikino, absoliučiai...
[

Man irgi filmas nelabai patiko. Kai kurios vietos buvo labai geros, bet pati meilės istorija absoliučiai nepatiko. Užtat ir knygos niekaip neprisiruošiu paimt skaityt.
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 21, 17:34)
Nors, jei jau rimtai, man lyg šiol daugiau mažiau patiko turbūt visos apie Indiją skaitytos knygos. Nors, tiesą sakant,  ne tiek daug jų ir skaičiau. Noriu dar smile.gif

Aš iš karto norėjau pasiūlyt tau "Cirko sūnų", bet Meskutė aplenkė. smile.gif Man labai patiko. Nors charakterių gausa ir pasakojimo stiliumi tipiškai irvingiška knyga, bet tas indiškas prieskonis suteikia kažkokio išskirtinumo. O ir persiskaitė greit (aš skaičiau senesnį leidimą, kuris neatrodė toks storas kaip naujasis).
QUOTE(adžani @ 2010 10 21, 18:41)
Seses dvynes lotuliukas.gif Tik,kad mano labiau rudi nei juodi. biggrin.gif

Ir mano. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 21, 18:56)
ji kuklinasi ir slepiasi už kampo  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif kokia drovi..
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 21, 17:38)
Kad KETVIRTOJI RANKA - viena is prasciausiu jo knygu..  blush2.gif

bet ir sugebet issirinkt pacia prasciausia doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Jauciu kokias tris temas pratylejau, bet viska perskaiciau. Tik knyga skaityt noro nebera doh.gif Pradejau Jodi Picoult "Devyniolika minuciu". Idomi labai, bet perskaitau tik po kelis puslapius, kazkaip nesusikaupiu blush2.gif

Amber, gavai jau knyga apie MJ? Stai tau dar viena naujiena mirksiukas.gif
http://www.facebook.com/home.php?#!/ph...110237549011980
Atsakyti
QUOTE(Jovituteee @ 2010 10 21, 19:27)
Pradejau Jodi Picoult "Devyniolika minuciu". Idomi labai, bet perskaitau tik po kelis puslapius, kazkaip nesusikaupiu blush2.gif
Amber, gavai jau knyga apie MJ? Stai tau dar viena naujiena mirksiukas.gif
http://www.facebook.com/home.php?#!/ph...110237549011980

man irgi taip buvo su sita knyga zinok.. unsure.gif
eik tu svilpt doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif uztenka jau .. doh.gif biggrin.gif dar 10 knygu prileis su JO zodziais ir tik JO.. lotuliukas.gif jo, gavau... bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 21, 18:48)
Oi, gal zmogus neturi fotkiu.. gal senienos kokios nenori det. O nauju neturi. Ka as dabar galeciau idet? Pilvas i ekrana netelpa, o kur veidas tilptu?  lotuliukas.gif Bet reikia idet kokia is pernai, visos po kelias deda. Kad butu i ka ziuret  tongue.gif

Visiskai teisingai,keliu metu senumo nedesiu,nebijokit idesiu as ta foto,tik nezinau kada,va siandien fotkinaus,o savo tokio raudono snukio tikrai nedesiu. schmoll.gif
Papildyta:
Pristumet mane i kampa,idejau as ta foto,kurioje atrodau kaip vaikas,bet ka darysi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 21, 13:27)
Aistulia, tavo az pilnas.. noreciau 5lt nuolaidos sau jei dar yra laisva 4u.gif velnias, bet jau tu issiuntei katilinai trb.. jai turetum ir mano siust

Aha, uzsipilde az, tik dabar prisijungti galiu.. Ryte katilinai isiunciau.. Galiu ryt dar viena issiusti, jei tu su ja susitarei, kad tau nupirks ta knyga smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Papugele @ 2010 10 21, 13:36)
Amber, ir visoms kitoms, uzsukit i bet kuria Gintarine vaistine Kaune (del kitu miestu nezinau) ir pasiimkit nuo stalo kiek tik norit tu kuponu.  thumbup.gif

Taip lengvai padeti ir imk? Drauge dirba, tiesa, Vilniuje, nedalina sitaip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 10 21, 19:50)

Pristumet mane i kampa,idejau as ta foto,kurioje atrodau kaip vaikas,bet ka darysi. doh.gif

Pasislepus uz akiniu ir prie to priesistorinio gyvunelio nelabai ir mataisi tongue.gif bet visks normaliai - gera ta nuotrauka, nori kaip sene atrodyt - dziaukis kad kaip vaikas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 21, 21:03)
Pasislepus uz akiniu ir prie to priesistorinio gyvunelio nelabai ir mataisi  tongue.gif  bet visks normaliai - gera ta nuotrauka, nori kaip sene atrodyt - dziaukis kad kaip vaikas  drinks_cheers.gif

group.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2010 10 21, 15:45)
Sveikos,užtikau šitą temą,ar galima jungtis prie jūsų?Ar čia jūs skaitot kas ką norit, nesu dar išnagrinėjus jūsų temos.. smile.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
Atsiprasau, kad isiterpiu i jusu temele. Norejau paklausti, gal yra skaitanciu knygas anglu kalba? (jei taip, gal galit parekomenduoti, kokia knyga??) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 10 21, 17:33)
Laaaaaabas,šiandien aš laiminga  cool.gif

Dalinkis laime, kodel? cool.gif
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2010 10 21, 18:53)
biggrin.gif mhm gudra.. i mus ziuri, o saves nenori parodyt tongue.gif

Man tai negaila, tegu ziuri, galiu dar foto ideti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(reeva @ 2010 10 20, 18:17)
Registras su Ivanauskaitės "Pakalnučių metais" ir vis dar "Metais Provanse"  doh.gif

Ivanauskaite savo malonumui skaitai ar universitete reikia?
Atsakyti