Sveikos, visai nebuvo kada skaityt, nes vakar visą naktį ūliavojom, o dieną miegojau... draugą be galo gerą išlydėjau į UK dirbti... tai nesveikai liūdna
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 21, 11:35)
Aš pati negaliu patikėt, akd taip padarė. Praėjo daug metų, bet prieš akis matau kaip dieną viską, manau niekada ir nepamiršiu. Gal todėl pati ir labai myliu kates ir niekad taip nepasielgčiau

Aš tik tada pasijutau labai kalta, kam mes ištraukėm tuos kačiukus, juk jie galėjo ten ir augti šiene, dar būti su mama. Paskui ilgai dar kaltinau save dėl to
Aš pvz. tikrai nesu gyvūnų gerbėja, tačiau kažkada centre, kur yra ta bažnytėle prie Gucevičiaus paminklo, tai prieš gal kokius 10 metų, kai dar buvo medinė tokia ale skelbimų lenta, tai ant jos buvo prikaltas katinas už letenų. Kiek žinau, kabėjo kol nusibaigė. vat šitas man gerokai kraupiau nei kačiukų atsikratymas, nes jau geriau kai užkasa, nei kai tamposi po kiemus jų dešimtys ir platina ligas po to... tik, žinoma, tokius dalykus reiktų daryti ne prie vaikų. Faktas.
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 21, 16:17)
Gerai, kad pasakei. gerai, kad pirma ja perskaitei
Jo, o neperskaicius-
Vanduo drambliams- isvis nei vienos zinutes cia parasyt negalima.
QUOTE(reeva @ 2010 10 21, 17:33)
Laaaaaabas,šiandien aš laiminga
o aš tai atvirkščiai, žiauriai liūūdna. nepamenu, kad tiek žliumbiau paskutinį kartą, kaip kad vakar...