Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 35 namučiai

Sveikos mergaitės ir moterys biggrin.gif Neužsuku pas jus, nes vien čia įlindus greit neišlysi rolleyes.gif Studijuoju mediciną pirmam kurse, todėl laiko nebelieka knygoms beveik, tik vakarais štai paskaitydavau po keletą puslapių Marukamio "Dansu dansu dansu", Altegen "Išdavystė". Pastaroji knyga man nepatiko, šlykšti pasirodė ir nemaloni. Perskaičius kažkoks nemalonus prieskonis liko g.gif O Marukamis tai kaip visada atpalaiduojamai veikia ir nuramina. Dabar svajoju apie atostogas, kada nusipirksiu sau knygų už tą triūsą moksluose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shiaudine @ 2010 10 22, 11:05)
Sveikos mergaitės ir moterys  biggrin.gif 

Sveika prisijungus,vanduo drambliams skaitei? g.gif bigsmile.gif Jei ne tai turesi perskaityti,nes kiekviena atejus naujoke ja butinai perskaito. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 10 22, 11:07)
Sveika prisijungus,vanduo drambliams skaitei? g.gif  bigsmile.gif Jei ne tai turesi perskaityti,nes kiekviena atejus naujoke ja butinai perskaito.  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ji ne naujoke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 10 22, 11:07)
Sveika prisijungus,vanduo drambliams skaitei? g.gif  bigsmile.gif Jei ne tai turesi perskaityti,nes kiekviena atejus naujoke ja butinai perskaito.  biggrin.gif

Aš nesu naujokė tongue.gif Bent savęs tokia nelaikau biggrin.gif Taip, skaičiau, bet negaliu pasakyti, kad man ji ypatingai patiko. Knyga kaip knyga, perskaičiau ir tiek cool.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 22, 11:00)
Ši dalis mane atbaidė nuo knygos  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet zinok nera ten kazkokia fantastika.. o daugiau istoriniai faktai 4u.gif as zinau ka tu pagalvojai, bet ten ne per daug tos Drakulos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 22, 11:08)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ji ne naujoke 4u.gif

AAAA. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 10 22, 11:11)
AAAA. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif as tai taupau Dramblius vandeniui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 22, 11:15)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif as tai taupau Dramblius vandeniui wub.gif

Kazin kaip tau ji patiks?As tikejaus is jos daugiau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 10 22, 11:16)
Kazin kaip tau ji patiks?As tikejaus is jos daugiau. doh.gif

Nu kai visos tiek prigyre tai speju ir as nusivilsiu, visada taip buna.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 22, 11:15)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif as tai taupau Dramblius vandeniui wub.gif

Tu dar jų neskaičius? Kaip aš dar kalbuos su tavim g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shiaudine @ 2010 10 22, 11:05)
Marukamio "Dansu dansu dansu",

Sveika wink.gif baigei šią ar dar skaitai? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2010 10 22, 11:10)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif bet zinok nera ten kazkokia fantastika.. o daugiau istoriniai faktai 4u.gif as zinau ka tu pagalvojai, bet ten ne per daug tos Drakulos lotuliukas.gif

Ai vistiek neaišku ar patiks, istorinių irgi nelabai mėgstu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 22, 11:26)
Ai vistiek neaišku ar patiks, istorinių irgi nelabai mėgstu  rolleyes.gif

O as megstu ir ja turiu. biggrin.gif
Atsakyti