Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 35 namučiai

QUOTE(shiaudine @ 2010 10 22, 11:05)
Sveikos mergaitės ir moterys  biggrin.gif  Neužsuku pas jus, nes vien čia įlindus greit neišlysi  rolleyes.gif  Studijuoju mediciną pirmam kurse, todėl laiko nebelieka knygoms beveik, tik vakarais  štai paskaitydavau po keletą puslapių Marukamio "Dansu dansu dansu", Altegen "Išdavystė". Pastaroji knyga man nepatiko, šlykšti pasirodė ir nemaloni. Perskaičius kažkoks nemalonus prieskonis liko  g.gif O Marukamis tai kaip visada atpalaiduojamai veikia ir nuramina. Dabar svajoju apie atostogas, kada nusipirksiu sau knygų už tą triūsą moksluose  biggrin.gif

toks jausmas, kad aš parašiau lotuliukas.gif
tik mano kursas jau antras ax.gif
jau sapnuoju visokius virusų ir vaistų pavadinimus doh.gif
laukiu kada ateis praktika, baigsis ištisinės askaitos, gal nugriebsiu kokias minutes laisvas cool.gif

Žiauriai noriu paskaityt Larsson trilogiją, bet jau kainos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 22, 11:23)
Tu dar jų neskaičius? Kaip aš dar kalbuos su tavim  g.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif jau issigandau.. nu jei tu su zmonem bendrauji tik pagal tai ka jie skaito tai ka as zinau.. lotuliukas.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 22, 11:26)
Ai vistiek neaišku ar patiks, istorinių irgi nelabai mėgstu  rolleyes.gif

zinok as irgi nemegau, kol neperskaiciau Popiezes Joanos ir Istorikes 4u.gif visokiu ju buna.. man sausi faktai nepatinka, bet sios knygos toli grazu tokios ner 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Tahir Shah "Kalifo rūmai"

Porą naktų skaitymo iki 5 ryto ir knyga užbaigta. Istorija apie afganų kilmės rašytoją, su šeima persikėlusį į Maroką ir bandantis perprasti vietos kultūrą. Suvokti jų tikėjimą džinais, susitaikyti su nebaigtais darbininkų darbais, egzorcizmo seansais ir t.t. Skaitydama galvojau, kad aš tokios kantrybės neturėčiau. Vieną dieną po tavo namus laksto žiurkės, kitą neatsigini uodų ar savo darbininkų giminaičių. Man, kaip vienatvės megėjai, ten būtų pragaras, tarnai tau nurodinėja kaip gyventi, praradę namus atsikrausto su pusę giminės ir neaišku kuriam laikui, jokios ramybės, nervinies dėl kiekvieno menkniekio ir pan. Visos nelaimės bandomos suversti džinams, netgi jeigu netyčia sudaužei vazą. O jeigu sulaukė sunkvežimįio vairuotoją su tavo smėliu, tai žinok, kad gręsia skyrybos su žmona smile.gif
Gaila, kad knyga buvo skolinta, nes pirmą kartą tikriausiai jutau, kad noriu tiek citatų pasibraukti. Tokių paprastai genialių perliukų atradau knygoje. Aišku nepraleidau pro akis ir tų vietų, kur buvo minimos knygos, ypač aprašymai kaip atkeliauja autoriaus knygų kolekcija ar lentynų gaminimas iš juodmedžio.

"- Jie liepė jums duoti visas knygas išversti į arabų kalbą oficialiai patvirtinam vertėjui.
- Bet tų knygų daugiau kaip dešimt tūkstančių, - tariau. - Kiekvienoje daugiau kaip du šimtai puslapių. - Paskaičiavau. - Mažiausiai du milijonai puslapių. "

Norėjau prisiminti, kokią panašią knygą esu skaičiusi, bet negalėjau. Net neprisiminiau nei vienos knygos su kuria galėčiau šią palyginti. Manau, kad ši knyga tiks, kai esi pavargęs nuo "must read" knygų, bet nesinori ir chick lit skaityti. Tai puiki juoko dozė, linksma ir prikaustanti savo smagiom istorijom knyga.
Šioje knygoje yra viskas, ko reikia linksmam, lengvam "kelionių romanui": smagūs kuriozai, nutikantys pagrindiniam veikėjui, kultūrų skirtumų ypatumai, šiek tiek liūdesio ir nervų pagadinimo bei sąlyginai laiminga pabaiga.
Skaitydama bandžiau įsivaizduoti kaip iš tikrųjų atrodo tie Kalifo rūmai, bet pamačius tikras nuotraukas, likau nustebinta, nes tai pranoko visus mano vaizdinius. Aš tik galiu pasvajoti apie tokią biblioteką...

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 22, 09:59)
lyginant su Meskute mano aprasymas kaip 5m vaiko lotuliukas.gif

Visai kvarkst tau. Tu pati is savo aparasymo padarai bajeri, nes pridedi be saiko sypseneliu ir snukuciu lotuliukas.gif jei juos isimtum- butu rimtas aprasymas. Ir isvis ka tu cia su manim lyginies? as kai i mokykla ejau - skaiciau ir skaiciavau - tu dar po stalu sliauziojai lotuliukas.gif blink.gif

Ingenai- tavo knyga Fati padaviau drinks_cheers.gif
Fati - aciu uz knyga, perskaitysiu ir tada, kai gausiu Trapuma Ingenui- galesim susitikt ir tau atiduosiu tavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskute5: 22 spalio 2010 - 11:40
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 22, 11:12)
user posted image
Tahir Shah "Kalifo rūmai"

Dorifore, kaip džiugu skaityti, kad tau ši knyga patiko thumbup.gif 4u.gif
Taip pat labai smagu buvo skaityti ir Meskute5 liaupses knygai "Metai Provanse".
O tai kažkada jau buvau bemananti, kad aš viena šiomis dviejomis knygomis kliedžiu tongue.gif

QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 22, 11:37)
Ingenai- tavo knyga Fati padaviau  drinks_cheers.gif
Fati - aciu uz knyga, perskaitysiu ir tada, kai gausiu Trapuma Ingenui- galesim susitikt ir tau atiduosiu tavo.

Ačiū tau labai 4u.gif Ir ačiū Fati 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 22 spalio 2010 - 11:58
Ingėnai, o kodėl manei, kad man ji nepatiks? ax.gif
Atsakyti
Ziuriu dabar i ta knyga, kur Fati paskolino... beveik 600 psl. tooookiom mazom raidelem.. ojezus doh.gif lotuliukas.gif Va baigiu Kaulu soda snd, rytoj Provansa- ir pradedu sia.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 22, 13:05)
Ziuriu dabar i ta knyga, kur Fati paskolino... beveik 600 psl. tooookiom mazom raidelem.. ojezus  doh.gif  lotuliukas.gif Va baigiu Kaulu soda snd, rytoj Provansa- ir pradedu sia..  4u.gif

Kokia gavai is Fati? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 10 22, 12:30)
Kokia gavai is Fati? ax.gif

Pajurio muzika http://www.baltoslan...p?productID=744
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 22, 12:01)
Ingėnai, o kodėl manei, kad man ji nepatiks?  ax.gif

Ne tai, kad maniau, jog tau nepatiktų. Tiesiog galvojau, kad kažin ar tau įdomios tokios temos.
Tai tuomet siūlau perskaityti ir "Metai Provanse". Toji dar geresnė.
Panašaus stiliaus knygų dar keletą žinau, bet jos tikrai neprilygsta "Kalifo rūmams" bei "Metai Provanse", tai gal nelabai ir dėmesio vertos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 22 spalio 2010 - 12:34
Rytoj vaziuoju i Latvija tai gal kam ko reikia parvezciau bigsmile.gif Knygu skirtuku ar siaip ko. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnė @ 2010 10 22, 10:38)
Labas rytas 4u.gif
Aš registruojuosi vis dar su A. Nair "Moterų kupė". Labai įdomiai skaitosi, tik laiko trūksta skaitymui, bet šiandien arba ryt pabaigsiu. Ir dar kartu pradėjau vakar skaitinėt M. Starkaus "Šilko kelias".
O kokia knyga?

Marijos Garbačiauskaitės "Jei laimė nebūtų lydėjusi".

Žiūriu,dauguma jūsų skaito knygas,kurios dabar labai "madingos",nors aš paskaičius, dauguma knygų,nusiviliu..Nežinau ,gal mano skonis kitoks,ar aš jų nesuprantu..
Atsakyti