Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 35 namučiai

QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 23, 17:03)
Kristinyte tavo AZ pilna- prasitrink.  4u.gif
Papildyta:
Kuriai cia PAJURIO MUZIKA buvo ta knyga, kuria skaitytu ir skaitytu?  g.gif
Pradejau skaityt, turiu pasakyt kad po 20 psl - knyga jau veza  thumbup.gif  Pati pradzia apie Italija - jau man prie sirdies, o ir siaip viskas labai gerai einasi. Tik turiu bloga nuojauta, kad nepasieksiu nei puses, o jau begsiu i knygyna pirkti savo sios knygos, nes maciau jai 40 proc. nuolaida  doh.gif  siaubas kazkoks.  biggrin.gif

KUR?
Papildyta:
As ja Vagoj varciau, tai ten ji apie 35lt kainuoja. Truputi mazulytes raides isgasdino unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 10 23, 16:13)
KUR?
Papildyta:
As ja Vagoj varciau, tai ten ji apie 35lt kainuoja. Truputi mazulytes raides isgasdino unsure.gif  biggrin.gif

Jo, jau zinok raideles tai patikek rolleyes.gif atrodo daug skaiciau, bet perskaiciau tik 25 psl blink.gif biggrin.gif O pegase maciau ji padeta ir prie jos lentele- su Pegaso kortele 40 proc nuolaida siai knygai Mole smile.gif
Del visa ko pasuksiu i Pegasa dbr pasitikslint 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskute5: 23 spalio 2010 - 16:15
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 23, 17:14)
Jo, jau zinok raideles tai patikek  rolleyes.gif  atrodo daug skaiciau, bet perskaiciau tik 25 psl  blink.gif  biggrin.gif  O pegase maciau ji padeta ir prie jos lentele- su Pegaso kortele 40 proc nuolaida siai knygai Mole smile.gif
Del visa ko pasuksiu i Pegasa dbr pasitikslint  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu ne sad.gif ta kortele matyt nusistumus buvo. Nu nieko - skaitau toliau, gal visai nepatiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 23, 17:24)
- skaitau toliau, gal visai nepatiks  biggrin.gif

Informuok kas kelios dienos kaip patinka bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 10 23, 16:28)
Informuok kas kelios dienos kaip patinka  bigsmile.gif biggrin.gif

drinks_cheers.gif pradzia tai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 10 23, 16:13)

tikiu ir man patiks drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba

QUOTE(Dorifore @ 2010 10 23, 12:17)
Turiu "Mažmožių dievas" PDF formatu, jeigu kam reikia, sakykit

Man ax.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 23, 12:59)
Būsiu nekukli ir pasigirsiu, kad šiandiena gavau labai daug gerų knygelių, tai:
1. IRENE NEMIROVSKY - Prancūziška siuita
2. EVELYN WAUGH - Vargingi kūnai
3. ARTURO PEREZ-REVERTE - Pietų karalienė
4. ALAN BRADLEY - Saldumas pyrago dugne
5. ELIZABETH GILBERT - Valgyk, melskis, mylėk
6. ELIZABETH GILBERT - Pasižadėję
7. JUDI PICOULT - Trapumas

ax.gif

Kaip faina bigsmile.gif Trapumą tai aš šiandien planuoju pradėt ax.gif
Atsakyti
Laba, kai retai lankausi, jau nebepagaunu kampo doh.gif kaip jūs čia darot- keičiatės knygomis, ar parduodat viena kitai...nieko nebsuprantu blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Vakar vyras vakare kaip tik žiūrėjo Drakulą, Coppola pastatymo- sakė, kad geras, bet aš nemačiau doh.gif ot bėda, kad vakarais negaliu kinų pažiūrėt, mažius labai jautriai miega ir iškart pajaučia, kai bandau išeit iš miegamojo blush2.gif

Va ir aš turiu knygų, kurias mielai ir apsikeisčiau, jeigu ką domins blush2.gif gal kas ieško kažko panašaus ...

Meškute, kaip tavo sveikatėlė, jau gi greitai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklo karoliukai: 23 spalio 2010 - 16:45
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 10 23, 16:44)

Meškute, kaip tavo sveikatėlė, jau gi greitai blush2.gif

Jau greitai unsure.gif aciu, i lauka beveik neinu, nes niekas nesusisega per pilva, jokia striuke tongue.gif vaziuoju tik su masina visur. siaip viskas gerai, jau greiciau issiridenciau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 23, 17:49)
Jau greitai  unsure.gif  aciu, i lauka beveik neinu, nes niekas nesusisega per pilva, jokia striuke  tongue.gif  vaziuoju tik su masina visur. siaip viskas gerai, jau greiciau issiridenciau  wub.gif

Ojezaujezau.. as turbut labiau bijau nei tu tavo to ridenimosi lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 23, 16:55)
Ojezaujezau.. as turbut labiau bijau nei tu tavo to ridenimosi lotuliukas.gif  4u.gif

Nebijok thumbup.gif viskas bus ok tongue.gif

Fati nepamenu- tu skaicius ta Pajurio muzika ar ne? g.gif
Atsakyti