labu.
skaitau vis dar ,
,aklumą''. nėr taip, kad galėčiau prisėst ilgiau nei valandą prie jos, tai vos imu įsijausti, reik eiti kažkur
QUOTE(amber123 @ 2010 10 22, 20:10)
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 22, 20:23)

su amber visada pakeliat nuotaiką
QUOTE(Skiautelė @ 2010 10 22, 22:15)
Kazuo Ishiguro "Dienos likučiai" irgi žiauriai erzino savo papročiais ir rėmais,bet tai viena geriausių knygų apie Angliją.O kadangi parašyta japono,tai tiesiog galvoj nesutelpa...
Mergučės,aštuntą kartą prašau:perskaitykit Vernerio Diuko "Jonos tikėjimas"
kaip tik po truputį į suknyga sukurtą lentyną deduos sąrašui 1001 knyga priklausančias į lietuvių kalbą išverstas knygas, tai ,,dienų likučiai'' yra tam sąraše
,,Jonos tikėjimą'' įsidėjau prie norimų
QUOTE(Pajauta @ 2010 10 23, 01:13)
Nes iš patirties ir apie literatūrą ir apie muziką, tapybą, meną daug skaitant, klausant muzikos, ar domintis menu mūsų visų skonis kinta, lavėja.
Anksčiau , kas man būtų pasakęs, kad su malonumu klausysiu klasikinės muzikos, tai tikrai su pirštu būčiau į smilkinį pasukiojus.
Na dar vienas dalykas viskas ateina ir su laiku. Jaunimas jei patinka, tegul tik skaito, kad ir saulėlydžius, svarbu jie draugauja"su knyga" Ir praeis daugiau laiko jie jau ieškosis klasikos.
anksčiau tą patį būčiau padariusi, jei būtų kas pasakę, kad klausysiuos mamontovo
jis man nepatiko, o dabar
klasika man (tai, kuriai dar siūlai skaityti bele ką, svarbu, kad tik skaityčiau

) yra dar toks gan baugus dalykas, nors visai nesipurtau. patiko ir puikybė ir prietarai, ir paryžiaus katedra (ši be galo įdomi, neskaitant tų ilgų aprašymų), norėčiau kada perskaityti ir tris muškietininkus, ir dar kažką (dabar galvon neateina ), bet dažnai linkstu prie populiaresnės vien dėl to, kad ji lengviau skaitosi.
nors ir žinau, kad, norėdama perskaityti kai kurias knygas, dar turiu nemažai paaugti, nemažai pragusti literatūroje. nujaučiu, kad Hugo (Vargdieniai, Žmogus, kuris juokiasi) ar kokį Žaną Žaką Ruso (noriu jo knygą perskaityt, tik dabar pavadinimas užstrigo) dabar tikrai net neįpusėjus numesčiau.
tai va, čia tik tarp kitko
QUOTE(katilina @ 2010 10 23, 15:11)
O aš vakar baigiau
Gintarės Adomaitytės "Sparnuotos iškabos".
dar viena norimų sąraše