Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 35 namučiai

QUOTE(reeva @ 2010 10 20, 19:38)
**kaip man ji patiko  wub.gif  wub.gif  Kadanors nusipirksiu asmeninę ir skaitysiu,skaitysiu ne kartą  wub.gif

Taip smarkiai patiko? Tada reiks su 19 litų ir man atsisveikint. smile.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 20, 19:41)
O aš šiandien nusipirkau metų pirkinį (ir apskritai tai turbūt pati brangiausia mano kada nors pirkta knyga doh.gif ). Tai Dantės "Dieviškoji komedija" su Gustavo Dorė iliustracijomis.

Sveikinu, tikrai neeilinis pirkinys. thumbup.gif Ten, kaip suprantu, visos trys dalys, ne tik "Pragaras"?
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 20, 18:45)
Kiek kainavo?  blush2.gif

Akcijinė kaina -69 Lt. O šiaip be akcijų ji kainuoja apie 119 Lt doh.gif Nuolaida gan solidi. Aš galvoju, kad tokia knyga labai tinka dovanojimui. Galvojau, užsisakysiu ją pas MB kaip kalėdinę dovaną. Bet kai šią savaitę išsiaškinau, kad jos dar gerai paieškoti akcijine kaina reikia doh.gif , spjoviau į visus pasvarstymus ir pati nusipirkau.
Ta, kurią paskutinę palikau Pegase, šiek tiek sugadintu viršeliu (nubrėžtas kamputis).

Papildyta:
QUOTE(katilina @ 2010 10 20, 18:49)
Sveikinu, tikrai neeilinis pirkinys.  thumbup.gif  Ten, kaip suprantu, visos trys dalys, ne tik "Pragaras"?

Ačiū 4u.gif Taip, ten viskas nuo... iki, visos trys dalys.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 20, 18:49)
Akcijinė kaina -69 Lt. O šiaip be akcijų ji kainuoja apie 119 Lt doh.gif  Nuolaida gan solidi. Aš galvoju, kad tokia knyga labai tinka dovanojimui. Galvojau, užsisakysiu ją pas MB kaip kalėdinę dovaną. Bet kai šią savaitę išsiaškinau, kad jos dar gerai paieškoti akcijine kaina reikia doh.gif , spjoviau į visus pasvarstymus  ir pati nusipirkau.
Ta, kurią paskutinę palikau Pegase, šiek tiek sugadintu viršeliu (nubrėžtas kamputis).

Tai ne taip daug smile.gif As uz Irvinga Kol tave rasiu mokejau 63 lt be jokiu iliustraciju 4u.gif o mano pati brangiausia pirkta Statkeviciaus Grozio kirtis - apie 150 lt kainavo blush2.gif
Atsakyti
Mano dukra biškį poetė lotuliukas.gif
Atsisveikins su klasės drauge (ši persikrausto kitur ir pakeis mokyklą). Ir nusprendė maniškė ta proga draugei sukurti eilėraštį tongue.gif
Va toks (sukurtas ekspromtu) tongue.gif :

Skraido aplink baltas pūkas.
Saulė šviečia aplink dangų.
O žolė linksmai mojuoja.
O medeliai garsiai dainuoja saulės dainą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 20 spalio 2010 - 19:07
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 20, 10:12)
Tiesa, Fati - to Uzburto rato dar nera, naujiena ir kainos niekas nezino smile.gif ir kada iseis neaisku, jos nelabai zino, bet artimiausiu metu sake smile.gif

Dėkui už pastangas 4u.gif Matai jų puslapį pateiktas tik bendras katalogas, tai labai nuspėti, kurios jau pasirodė, kurios dar ne.

QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 20, 10:30)
O pati ziurejau i Stebuklas Anduose.. bet nenupirkau. Jauciu sekanti karta imsiu  rolleyes.gif http://www.jotema.lt...ew?pid=3&id=492

Šitą jau esu nusipirkusi ax.gif

QUOTE(Biancca @ 2010 10 20, 12:48)
Registruojuosi su Juozo Erlicko "Mano meilė stikliniais kaliošais".  4u.gif

Bus labai labai įdomu perskaityti atsiliepimą apie šią knygą.
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 10 20, 19:49)
Taip smarkiai patiko? Tada reiks su 19 litų ir man atsisveikint.  smile.gif

kur ji tiek kainuoja? blink.gif
Ingėniau,sveikinu 4u.gif Aš irgi turiu visas tris dalis,tik seno leidimo

Pasukit saules biškį,kąąą? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 10 20, 19:15)
Ingėniau,sveikinu  4u.gif  Aš irgi turiu visas tris dalis,tik seno leidimo

Pasukit saules biškį,kąąą?  ax.gif  blush2.gif

Ačiū 4u.gif

Čia apie kokias saules? biggrin.gif Jei čia man, tai turiu pareikšti, kad autorės kalba netaisyta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 20, 20:19)

Čia apie kokias saules? biggrin.gif  Jei čia man, tai turiu pareikšti, kad autorės kalba netaisyta lotuliukas.gif

apie tas,kur sėkmę neša blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 10 20, 19:22)
apie tas,kur sėkmę neša  blush2.gif

Tada tikrai nieko nesupratau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 20, 20:25)
Tada tikrai nieko nesupratau blush2.gif

Na sekmes zmogus praso palinketi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2010 10 20, 19:45)
įdomu, nuo kada ši tas žaidimas bigsmile.gif norėčiau ir aš laimėt  ax.gif

Turbūt kaip visada- mėnesį ar du (pamiršau pasakyt, kad reikia pirkt su Pegaso kortele).
QUOTE(reeva @ 2010 10 20, 20:15)
kur ji tiek kainuoja?  blink.gif

Pegaso išpardavime.
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 10 20, 19:47)
Na sekmes zmogus praso palinketi. doh.gif

Na tai linkiu sėkmės reevai 4u.gif Matyt, kažką praleidau beskaitydama blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 20 spalio 2010 - 19:51