Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 35 namučiai

QUOTE(adžani @ 2010 10 20, 15:55)
O as is vis net jos neturiu.  doh.gif

as turiu ir bandysiu artimiausiu metu skaityt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 20, 17:53)
Dar vis..  g.gif  as tai surijau per dvi dienas. Aisku tau mokslai, gal laiko neturi, bet nuo jos beveik neimanoma atsitraukti smile.gif

Į dieną max valandą pasakaitau.. doh.gif nes šią savaitę trys atsiskaitymai ir dar namų darbą reikia parašyti .. verslo idėja.. o minčių nulis.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(miaubraske @ 2010 10 20, 15:56)
Radau vln viena galvoju gal siustis  g.gif  Galėjau užsisakyt kai jūs užsisakinėjot  doh.gif  Nieko jaučiu tu poto pardavinėsi ane?  bigsmile.gif  jei taip tai PIRMA (turbūt)  užsisakau  lotuliukas.gif  hi.gif

Aha, as tikrai pardavinesiu ir kadangi esu uzsakius tris egzempliorius - sau Ingenui ir Agnei, tai jei juos visus ir gausiu- mano liks neparduotas niekam. Tu pirma drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2010 10 20, 16:54)
Pradėjau knygą
„Musių valdovas“. Bus matyt kaip ten bus smile.gif

man ji vidutinė pasirodė.
žiūriu, suknyga pažymėjai, kad perskaitei musių valdovą blink.gif galvoju : oho, na ir greitai lotuliukas.gif bet dabar perskaičiau čia, kad tik pradėjai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2010 10 20, 17:01)
man ji vidutinė pasirodė.
žiūriu, suknyga pažymėjai, kad perskaitei musių valdovą  blink.gif galvoju : oho, na ir greitai  lotuliukas.gif bet dabar perskaičiau čia, kad tik pradėjai  ax.gif

Pradžioje netyčia paspaudžiau, kad perskaičiau ir pakeičiau po sekundės smile.gif Tik pirmą skyrių perskaičiau, dabar sušalau labai ir lįsiu po antklode.... doh.gif:
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 20, 15:57)
Aha, as tikrai pardavinesiu ir kadangi esu uzsakius tris egzempliorius - sau Ingenui ir Agnei, tai jei juos visus ir gausiu- mano liks neparduotas niekam. Tu pirma  drinks_cheers.gif

Olialia bigsmile.gif ploja.gif Kur čia tas vyrukas kur pardavinėja, paraginsiu as jį tuoj ... triniti.gif pomidorai2.gif
Atsakyti
QUOTE(miaubraske @ 2010 10 20, 16:07)
Olialia  bigsmile.gif  ploja.gif  Kur čia tas vyrukas kur pardavinėja, paraginsiu as jį tuoj ...  triniti.gif  pomidorai2.gif

eik tu. Jis beviltiskas fart.gif bet jau prizadejo, kad savaites gale issius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 20, 16:15)
eik tu. Jis beviltiskas  fart.gif bet jau prizadejo, kad savaites gale issius  rolleyes.gif

Tai jau supratau, kad ne kažką su juo mirksiukas.gif Einu toliau skaityt book.gif
Atsakyti
Šiandien mano nuotaika tokia patik kaip ir oras,tai nusprendžiau nueiti į Mint Vinetu.
Sakiau,kad jei rasiu "Kolekcionierių",tai vadinas,jis man skirtas.Radau cool.gif

Ir šiaip daug knygų,"Pienių vyną" palikau,dar ten kažką,"Drakulą" angliškai...

Labas,beje
Registras su Ivanauskaitės "Pakalnučių metais" ir vis dar "Metais Provanse" doh.gif
Atsakyti
Laba,

Registruojuosi su Mara Meimaridi. Smirnos burtininkės. .
Patinka man, apie moteris, apie senovę...

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 19, 19:56)
[color=red]Dabar norėčiau padaryti tokia mažą apklausėlę:

Šiauliuose man geriausias nuo senų laikų bulvare esantis Žiburio knygynas, kuris tikriausiai jokiam tinklui nepriklauso. Jame nėra nei sofkučių, nei kavutės, bet bent jau žinau, kur kokios knygos sudėtos.

QUOTE(linamog @ 2010 10 20, 13:12)
Dekui uz tema. Registruojuosi su perskaityta J.Picoult "Trapumas".

Na jau labai liūdnai viskas nuskambėjo, gerai, kad kol kas dar jos ir neturiu... g.gif

Atsakyti
Kątik per FB gavau žinutę iš tos panelės,kur su Dori varžosi blink.gif
Prašė prabalsuoti doh.gif
Atsakyti
Papūgėle, aš irgi turiu "Be likimo" ir kaip tik norėjau tau pasiūlyti paskaityti kitą Franklio "Žmogus ieško prasmės", buvau ilgą atsiliepimą parašiusi, ne ten paspaudžiau ir dingo mano atsiliepimas, tai dabar susinervijus visa. doh.gif Žodžiu atkreipk dėmesį. Franklio knyga man labai patiko.

QUOTE(Dorifore @ 2010 10 20, 16:11)
Pradžia ir nėra lengva  g.gif  pati tikiuosi, kad įsivažiuosiu  ax.gif
Ooo. Erlickas, lauksiu atsileipimo  ax.gif

Pajauta, pažiūrėjau tavo mėgstamiausias knygas, tai man irgi patiko: R. Gary ir taip mano meilė , "M ir M", "Sidharta", "Nutikimai". Labai ieškau Frankl knygos, žiūriu ir tau patiko. Tik jau tas "Alchemikas" tai
Papildyta:

a) žinau, turiu jau tą medį, bet nesinaudoju. Jeigu dar pradėsiu nagrinėtis pagal jį, tai dar labiau užsitęs tas knygos skaitymas. Dar tik trečdalį teperskaičiau, parašysiu paskui atsiliepimą tikrai 
c) "Dienos Paryžiuje ir Londone" skaitysi?  Šitos dar neskaičiau, tai lauksiu atsiliepimo 
showtopic=652459&view=findpost&p=41324883]http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...&p=41324883[/url]

Man tai Erlickas patinka labai.
Gary mano meilė, smile.gif Skaičiau, kad baltos lankos planuoja išleisti kitą jo knygą "Dangaus šaknys".Laukiu.
Franklio ieškai nusipirkti? Jei taip, tai ji leista "Katalikų pasaulio leidyklos" ir ją kaip tik tos leidyklos knygynėlyje radau pirktis.
Va kaip tik Franklio naujieną radau, norėdama tau knygyno nuorodą įdėti.Geras

http://www.katalikul...amp;book_id=630

c) taip , tai tada po Pasilinos "Kaukiančio malūnininko" ir pradėsiu, nors su mano tempais užtruks.
Atsakyti