Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų kursai Kaune

QUOTE(Axxa @ 2009 01 19, 17:25)
As uzklausiau Krikscioniskuose namuose del siu nemokamu paskaiteliu:
pirmadieniais-vaikelio vystymasis, patarimai nesciosioms-14val.
antradieniais-gimdymas, nuskausminimas-14val.
treciadieniais-kudikio zindymas -14val.
ketvirtadieniais-kudikio prieziura -14val.
ir gavau atsakyma "aciu, kad domites musu istaigos renginiais. Paskaiteliu laikas nepasikeite, jos vyksta kiekviena savaite. Registruotis nebutina, vyrai t.p. laukiami." Galvoju, man kaip tik jau dekretines, tai ir nueisiu paklausyt. Bet siandien nuejau, sako ateikit rytoj, nes siandien paskaitos nebus. Tikiuosi, kai rytoj nueisiu, nepasiulys vel rytoj ateit smile.gif

Mane ir domintu kaip sie kursai, ar siandiena jau prieme? g.gif ir kur randasi krikscioniski GN?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1turte: 20 sausio 2009 - 20:25
Buvau KGN paskaitelese: antradieni - apie gimdyma, siandien - apie zindyma. Paskaiteles trunka apie valanda, per jas parodo filmuka ir pries ji ar po jo pakomentuoja/apibendrina viska. Man asmeniskai tikrai buvo nadingos ir patiko.
Be to, po paskaiteliu gali aprodyti gimdykla, priesgimdyvini kambareli, palatas.
KGN yra Misko g. 27 (ten visai salia yra centro pol-ika, o uz jos pasukus - Akropolis).
Atsakyti
QUOTE(Axxa @ 2009 01 21, 18:33)
Buvau KGN paskaitelese: antradieni - apie gimdyma, siandien - apie zindyma. Paskaiteles trunka apie valanda, per jas parodo filmuka ir pries ji ar po jo pakomentuoja/apibendrina viska. Man asmeniskai tikrai buvo nadingos ir patiko.
Be to, po paskaiteliu gali aprodyti gimdykla, priesgimdyvini kambareli, palatas.
KGN yra Misko g. 27 (ten visai salia yra centro pol-ika, o uz jos pasukus - Akropolis).

paskaiteles kaip supratau nemokamos, taip?
Atsakyti
QUOTE(Axxa @ 2009 01 21, 18:33)

Axxa labai dekui uz naudinga info 4u.gif mes su puzzzziku jau ir greit zingsniuosim pasimokinti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Saulutė @ 2009 01 21, 23:23)
paskaiteles kaip supratau nemokamos, taip?

Manau, kad tu teisingai supratai mirksiukas.gif ...bent jau as supratau taip pat, kad jos nemokamos...

Beje dar uzsiregistravau ir i paskaitele "Musu rupestis- sveikas mazylis" centro poiklinikoj ji vyks kovo 4d 11h. (kiek supratau ir nemokamai) bigsmile.gif
O jei dar spesim su savo brangiausiuoju, kaip pavyzdingi teveliai skubesim i "obuoliuko psichologija", tvarkarastis sudarytas kiekvienam menesiui (vasariui/kovui/balandziui), porai kainuoja 100 lt visos 4 pamokeles (www.pkg.lt), butina registracija... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
KGN paskaiteles 1mad-4tad nuo 14val. nemokamos.
Atsakyti
o mazdaug kada eiti i tas paskaiteles???kai nestumas jau antroj pusej, ar visai pabaigoj??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edikute @ 2009 01 29, 13:03)
o mazdaug kada eiti i tas paskaiteles???kai nestumas jau antroj pusej, ar visai pabaigoj??? g.gif

na toks reikalas su tom paskaitelem, pirmadieni Krikscioniskuose paskaitele tom kur virs 10 sav. nestumas. Mes uzejom tik pasiteiraut (man 33 sav.), tai sake neverta i ja eit jau tongue.gif
o kitos manau individualiai, kada gali tada ir eini.
As kadangi planuoju gimdyt Mazylyje, tai kita savaite eisiu i mokama paskaitele apie gimdyma Mazylyje. Gal kas buvot, ir galetumet parasyt atsiliepimu apie sia paskaitele? ax.gif
O kitas jei spesiu (nes gyvenam ne Kaune) eisiu i KGN.
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Neziniuke81 @ 2009 01 16, 16:07)
VYksta Kaune, kaip tik sia savaite prasidejo nauja grupe, truks sia ir kt sav. Vyksta Studentu g. 25, nuo 18 val.

O kaip susizinoti? Gal turite koki tel kur pasiskambinti del Semetos kursu butu galima?
Atsakyti
buvau paskaitelej Mazyly apie gimdyma, mokama 15 Lt, uztruko apie 3,5 val.
Siulyciau nueit tom, kurios planuoja ten gimdyt, tikrai labai daug ir naudingos informacijos pateike biggrin.gif

Atsakyti
Uzsirasiau i Semetos kursus, prasideda nuo pirmadienio (vasario 23 d.) Vyks dvi savaites kiekviena vakar po tris valandas, kaina siuo 380 Lt, bet sake, kad jei veliau noresiu paskaitas kartoti, tai bus nemokamai thumbup.gif Super, o jau snekos pasigirdo, kad Kaune sie kursai nebevyksta, tai va, vyksta ir pilnu tempu mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,
uzsirasiau ir as, prisiklausiusi daugybe teigiamu atsiliepimu, i Semetos kursus...Visos pazistamos nurode tik neabejotina ju nauda, tad nustojau dvejojusi, nepaisant krizes ir $ rolleyes.gif Siandien paskambinau ir sake, kad Kaune ka tik baige kursa, kita numatoma pradeti tik 2009.04.20, taciau jeigu Kaune susirinks grupe, tai prades ir anksciau. Dabar daro tik vakarais, kad dirbantys galetu lankyti ir ju trukme visu 8 dienos, tai yra dvi savaites nui I-nio iki IV-nio nuo 18 iki 21 val. Man dabar 24 savaite baigiasi, tai sake, kad pavelavau gerokai, tad patarimas-netempkit i gala, nes kazkoks po to kaltes jausmas viduj krebzda verysad.gif
Kadangi pati ilgai ieskojau ju inernetinio puslapio ir kontaktu, tai imetu.
http://seima.ot.lt/
Nėščiųjų sveikatingumo mokykla
Tauro g. 10, LT-51421 Kaunas
Tel. (8 ~ 37) 348357, 764262
Mob. 8 ~ 687 64757, 8 ~ 689 56446
Atsakyti
Na va kai as i Semetois kursus ejau buvo man 25sav tai buvau pati jauniausia nestuke.gif O kad vakarais pradeja daryti tai gerai, nes anksciau budavo nuo 10val taigaledavo eiti tik i dekreta isejusios, man pasiseke is darbo galedavau pabegti mirksiukas.gif
Atsakyti