Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Almost @ 2010 11 18, 18:28)
būna čia visokiu - neramių ir itin nemandagių hihihi.gif bet pliusas Klaipėdos gatvėse vienas ir riebiai didelis - pasiklyst čia beveik neįmanoma  biggrin.gif  biggrin.gif

Tai ir gyvenime visokiu pasitaiko biggrin.gif ir kas baisiausia- gatvese irgi cool.gif
drinks_cheers.gif na tikrai- Klaipeda kaip sasyska - varai sau tiesiai, kol neatsiremi i laukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 11 18, 19:25)
kur miškai aplink ir realu sutikt pasivaikščiot išėjusią stirną,
klausimas turėjo būti toks, koks ir buvo - be jokių prasmių tarp eilučių. jis buvo konkretus ir gana nesudėtingas  smile.gif malonu, kad išanalizavot visas peripetijas  mirksiukas.gif

Pritariu dėl žvėrių naktį.. Labai to bijau, kažkada kai grįžinėjom iš Maskvos 4ryto tai skerdienos kelyje sočiai. Ir šiaip neaiškios kilmės burundukai po kelią lakstė biggrin.gif

Be abejo, klausimas nesudėtingas buvo smile.gif
Ir aš atsakiau į jį smile.gif Tai ne peripetijos, o nuomonės pagrindimas smile.gif 4u.gif

Gyvenkime bent šioje temoje draugiškai smile.gif
Kiekvienas žmogus turi savo natūrą... 4u.gif O čia dar virtuali erdvė tai išvis begalė nesusipratimų kyla...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aga: 18 lapkričio 2010 - 19:45
 ! 
Užteks jau barnių, aiškinkitės per až

QUOTE(Almost @ 2010 11 18, 18:28)
būna čia visokiu - neramių ir itin nemandagių hihihi.gif bet pliusas Klaipėdos gatvėse vienas ir riebiai didelis - pasiklyst čia beveik neįmanoma  biggrin.gif  biggrin.gif

Nu Klaipėdoj kiek buvau, tiek pasiklydau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 11 18, 18:22)
o visiems nepakantiems, žiopliams, per daug mandriems ir kitiems ekstremalių pojūčių mėgėjams nieko nerodau ir nesignalizuoju  smile.gif

tokiems pypintojams pasakyk"mame svojej papypikaj"( iš filmo NAŠA RAŠA) tongue.gif
Atsakyti
Niekad nekreipiu dėmesio į pypintojus, tegul sau pypina, o kas man irnesakyk.gif Aišku pradžioj susinervindavau žiauriai blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 11 18, 19:17)
Nu Klaipėdoj kiek buvau, tiek pasiklydau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

doh.gif lotuliukas.gif sugebek taip dar biggrin.gif

Del pypinimo, mane viena karta buvo ale mandruolis apipypines prie papildomos zalios lenteles, pasitraukti nebuvo kur, o pasukti kur man nereikia, juo labiau nesiruosiu biggrin.gif Tai dar "specialiai" isijungus zaliam signalui, palengva isijungiau begi ir neskubedama pajudejau is vietos, lai aps... cool.gif Man daznai tenka laukti taip pasukant i desine, bet kazkaip dzin, nu palauksiu as tas kelias sekundes, kol zalias uzsidegs, jokios bedos nematau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 11 18, 19:26)

o jeigu tuo pypinimu jis prašė, o ne mandruoliu apsimetė? ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2010 11 18, 20:20)
tokiems pypintojams pasakyk"mame svojej papypikaj"( iš filmo NAŠA RAŠA) tongue.gif

Geras biggrin.gif thumbup.gif

QUOTE(Aga @ 2010 11 18, 20:21)
Niekad nekreipiu dėmesio į pypintojus, tegul sau pypina, o kas man irnesakyk.gif Aišku pradžioj susinervindavau žiauriai blush-anim-cl.gif

Mane labiausiai nervina, kad dėl NIEKO pypina biggrin.gif Jeigu kokią kliurkę padaryčiau - dar suprasčiau...

QUOTE(Almost @ 2010 11 18, 20:28)
o jeigu tuo pypinimu jis prašė, o ne mandruoliu apsimetė?  ax.gif  smile.gif

Koks gali būti prašymas ar išvis kažko išreiškimas tuo pypinimu? smile.gif
Kai visi pradeda pypint dėl nieko, blaško tik labiau, o kai kritinė situacija, tada ką daryt? atsidarius langą dar klykt? smile.gif Žodžiu nepatinka man tas naudojimas ne pagal paskirtį... smile.gif

Beje, dabar mąstau, prie ko čia prašymas pypinant kad pasitrauktų ir leistų pasukti..? Kur tai mašinai trauktis ir kaip įgyvendinti tą prašymą? tongue.gif
Tamsta, panele, jaučiu mieste sau kelią skinat irgi signalizuodama? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 11 18, 19:33)
Koks gali būti prašymas ar išvis kažko išreiškimas tuo pypinimu?  smile.gif
Kai visi pradeda pypint dėl nieko, blaško tik labiau, o kai kritinė situacija, tada ką daryt? atsidarius langą dar klykt?  smile.gif  Žodžiu nepatinka man tas naudojimas ne pagal paskirtį...  smile.gif

Beje, dabar mąstau, prie ko čia prašymas pypinant kad pasitrauktų ir leistų pasukti..? Kur tai mašinai trauktis ir kaip įgyvendinti tą prašymą?  tongue.gif
Tamsta, panele, jaučiu mieste sau kelią skinat irgi signalizuodama?  biggrin.gif

toli gražu ne. kažkaip jūs šiandien labai piktybiškai nusiteikę visi prieš mane lotuliukas.gif lotuliukas.gif ironiją įžvelgiat mano raidėse ar dar ką? g.gif
vakar buvo tokia situacija - ėjom mes su brangiausiuoju gatve ir matom - dvi mašinos viena paskui kitą stovi. vienai reik tiesiai, kita suks į dešinę. dega raudonas, bet pridėtinė rodyklė. jis pyptelėjo, pirma mašina pasitraukė, antra pravažiavo. pasitraukė pirmoji į antrą juostą, patį priekį, bet ne į sankryžą, o vis dar į juostą. abu laimingi ir patenkinti - vienas nuskubėjo kur jam reikėjo, o kitas padarė gerą darbą smile.gif

labai daug situacijų priklauso nuo to, kaip į jas reaguosi - jei galvosim, kad čia yra šūstras pyptelėjimas, tai taip ir bus. bet jeigu pagalvosim, kad gal jo ten kažkur laukia alpstanti žmona ir jis tikrai labai skuba, todėl pypteli, nes tiki, jog jį supras, tai ir bus tas pagarbus pyptelėjimas smile.gif

o šita tamsta panelė apskritai pypuką naudojus gal du kartus - vriednai bobai, užlindusiai žiede, ir pasibandymui, kaip veikia. tai buvo kieme biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 11 18, 20:37)
toli gražu ne. kažkaip jūs šiandien labai piktybiškai nusiteikę visi prieš mane  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ironiją įžvelgiat mano raidėse ar dar ką?  g.gif
vakar buvo tokia situacija - ėjom mes su brangiausiuoju gatve ir matom - dvi mašinos viena paskui kitą stovi. vienai reik tiesiai, kita suks į dešinę. dega raudonas, bet pridėtinė rodyklė. jis pyptelėjo, pirma mašina pasitraukė, antra pravažiavo. pasitraukė pirmoji į antrą juostą, patį priekį, bet ne į sankryžą, o vis dar į juostą. abu laimingi ir patenkinti - vienas nuskubėjo kur jam reikėjo, o kitas padarė gerą darbą  smile.gif

labai daug situacijų priklauso nuo to, kaip į jas reaguosi - jei galvosim, kad čia yra šūstras pyptelėjimas, tai taip ir bus. bet jeigu pagalvosim, kad gal jo ten kažkur laukia alpstanti žmona ir jis tikrai labai skuba, todėl pypteli, nes tiki, jog jį supras, tai ir bus tas pagarbus pyptelėjimas  smile.gif

o šita tamsta panelė apskritai pypuką naudojus gal du kartus - vriednai bobai, užlindusiai žiede, ir pasibandymui, kaip veikia. tai buvo kieme  biggrin.gif

Nenusiteikę nenusiteikę smile.gif Viskas čia normaliai, šnekamės gi biggrin.gif 4u.gif
Na ta situacija, kurią tu matei - visiškai normali ir manau jeigu man taip būtų ir aš pasitraukčiau, bet kalba eina apie tai, kad atsiranda tokių, kurie vis tiek pypina, atseit pabarti nori ar ką, nors nėra tam priekyje stovinčiam kur ir trauktis... smile.gif
Nu va, aš net vriedniems nepypinu.. Tegul jie sau, patys mato ką išdarinėja. Man pvz šiandien tiek užkišinėjo, tiek staigių stabdymų buvo, kad po to jau juokas imt pradėjo..kaip užkeikta diena.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 11 18, 19:47)
Nenusiteikę nenusiteikę  smile.gif  Viskas čia normaliai, šnekamės gi  biggrin.gif  4u.gif
Na ta situacija, kurią tu matei - visiškai normali ir manau jeigu man taip būtų ir aš pasitraukčiau, bet kalba eina apie tai, kad atsiranda tokių, kurie vis tiek pypina, atseit pabarti nori ar ką, nors nėra tam priekyje stovinčiam kur ir trauktis...  smile.gif
Nu va, aš net vriedniems nepypinu.. Tegul jie sau, patys mato ką išdarinėja. Man pvz šiandien tiek užkišinėjo, tiek staigių stabdymų buvo, kad po to jau juokas imt pradėjo..kaip užkeikta diena..  rolleyes.gif

matai, kaip yra (mano nuomone) pakantumą ugdo ne pats vairavimas, o stebėjimas (sėdėjimas šalia vairuotojo ir situacijų analizavimas). pripažinsiu - kai pypinau moteriškei, iššokusiai žiede ir pasimetusiai, tai buvau supykus ir ji sudarė avarinę situaciją - vos nešoviau jai į galą. būtų blogai buvę abiems.

tokių situacijų, kokią vakar mačiau aš, būna labai dažnai. pripažinkim tai sau - stovim juk prie to šviesoforo pirmoj juostoj, už mūsų taip nerimastingai stovi žmogus, rodo posūkį, norėtų pyptelt, bet bijo, kad bus palaikytas už įžūlų skubantį chamą, o mes vis tiek nesitraukiam (nors vietos, kad ir kokia ji bebūtų, yra). nepasitraukiam smile.gif aš tikrai turbūt nepasitraukčiau, įskiepijo tėtis, mokydamas vairuot - kol nemoki normaliai važinėt, tol nėr čia ko traukinėtis - tau reikia tiesiai, tai ir važiuoji, o geriau vairuojantis palauks. bet vis tiek viduj kirba toks žmogiškas suvokimas, kad gal jis tikrai labai skuba? pati esu patekus į tokias situacijas, kuriose mano draugas turėjo skubiai reaguot ir skubiai atvykt man padėt. bet juk kiti eismo dalyviai to nežinojo... smile.gif

Klaipėdietės žinos - sankryža šalia Jūros 1 esančio policijos komisariato, kur tiesiai važiuojama link Lornos, o sukant į dešinę - Klaipėdos viešbutis. Mane toje sankryžioje karts nuo karto pykdo tokie, kurie nesuvokia, kad šiek tiek, vos šiek tiek pasitraukę kairiau, bet neišlindę iš savo pirmos/antros juostos, leis man pratilpt pro tarpą ir ramiai pasukt į dešinę, nes vietos ten yra SOČIAI. jie geriau sau įsikimba į juostos vidurį ir stovi ir tikrai tikiu, kad galvoja "Ach Tu, va gavai, padariau Tave, gauni laukt dabar" smile.gif
Atsakyti
Bet kiek pastebėjau, paskutinius mėnesius kelisu užplūdo idiotai vairuotojai ir dar kvailesni pėstieji, kurie lenda bet kur po ratais doh.gif Nu *****, kad tu esi pėstysis, ir prie perėjos, tai nereiškia, kad stačia galva pulk eit, nė nepasukęs galvos. Gi ne visad gali staigiai sustabdyti, o ypač tamsoj, kai iš tolo nieko nesimato, įšoka į gatvę ir lekia doh.gif Gi mašina ne pėstysis, ir ne dviratis, slidu, slysta, ir stabdymo atstumas yra šioks toks doh.gif O dar labiau be atšvaitų biesina doh.gif Nupirkau mamai, prikabinau prie rankinuko, išdurnino, nusiėmiau, sau užsikabinau, po savaitės sako, nupirk ir man doh.gif Tikiuos dašuto, kad tamsoji ji visiškas niekas ir nesimato doh.gif
Atsakyti