Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(cirkininke @ 2010 11 18, 09:29)
Gal kuri turit idėjų kaip klevą prisitvirtint, kad būtų lengva nuimti kiekvieną kart?
Nes dabar teks dažnai paimti mamos mašiniuką, tai galvoju kaip ten jį tvirtint kiekvieną kart, kad būtų paprasta nuimti, paskui vėl uždėti...  doh.gif

Kazkada Senukuose maciau su 'nasoskem'- na su tokiais guminiais siurbtukais, prie lango prisilipdo is vidaus ax.gif

Jums leidus, as irgi jungiuosi i jusu buri ax.gif pries pora savaiciu islaikiau teises, dabar laukiu, kol sutvarkys masiniuka ir vaizuosiu i Vilniaus gatves eismo dalyviu gasdinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgachka @ 2010 11 18, 09:44)
Jums leidus, as irgi jungiuosi i jusu buri  ax.gif pries pora savaiciu islaikiau teises, dabar laukiu, kol sutvarkys masiniuka ir vaizuosiu i Vilniaus gatves eismo dalyviu gasdinti  biggrin.gif

Gerai, kad ne i Klaipedos gatves lotuliukas.gif Sveikinu issilaikius ir prisijungus prie musu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(cirkininke @ 2010 11 18, 09:29)
Gal kuri turit idėjų kaip klevą prisitvirtint, kad būtų lengva nuimti kiekvieną kart?
Nes dabar teks dažnai paimti mamos mašiniuką, tai galvoju kaip ten jį tvirtint kiekvieną kart, kad būtų paprasta nuimti, paskui vėl uždėti...  doh.gif

turiu. elementaru, Vatsonai - įsilaminuokit tą šūdlapį ir pastoviai, kai važiuosit, užkiškit jį viduj į kairį apatinį kampą. taip VISAD darau (nes iš senų laikų turiu visus 4 įlaminuotus lapus doh.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ) ir niekad niekam problemų nekyla. lapas yra, kairėj pusėj ir ramu smile.gif nei jokių lipinimų ir lango valymų paskui. laminavimas copy1 pakankamai pigus smile.gif

QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 11 18, 09:59)
Gerai, kad ne i Klaipedos gatves lotuliukas.gif Sveikinu issilaikius ir prisijungus prie musu drinks_cheers.gif

hihihi.gif tikrai, užtenka jau čia tų gąsdintojų lotuliukas.gif lotuliukas.gif

jofana, vakar paskaičiavau, kad kiek čia man beliko iki normalių teisių - 3mėn ir 10dienų bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif kažkaip greit tas laikas eina...
Atsakyti
Man vyras lapą priklijavo ant plastiko, irgi užsikišu už kairiojo kampo, o už dešiniojo-dyglių ženklą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltupyte @ 2010 11 18, 11:55)
Man vyras lapą priklijavo ant plastiko, irgi užsikišu už kairiojo kampo, o už dešiniojo-dyglių ženklą  rolleyes.gif

as tai su lipnia juosta prisiklijuoju is vidaus,ant kiekvieno kampucio po gabaleli lipnios juostos,lengva ir patogu,aisku tik po to po kazkiek laiko ta lipnia juosta reikia perklijuot nes nebelimpa,bet nematau tame bedos mirksiukas.gif
Atsakyti
Prakalbot dabar apie lapus... biggrin.gif Man juokinga darosi pagalvojus, kad pas mane tas lapas taip užklijuotas , kad bet kuriuo kampu matosi biggrin.gif bet jaučiuosi dėl to saugiau smile.gif
O jums gerai, kad už lango užkištas..? pas kitus net nesimato lens.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 11 18, 13:28)
O jums gerai, kad už lango užkištas..? pas kitus net nesimato  lens.gif

super. labai aiškiai matosi, pati užkišus pasižiūriu iš lauko. kas gali nesimatyt? jis normalaus dydžio (skaičiau, kad nuo kažkelintų metų, berods 2012 ar net 2011 jo išmatavimai dar labiau mažės), užsikiša tik tam tikra dalis šone ir apačioj, o visas lapas matosi. nereikia nei lipučkių, nei stiklo valymo papildomo (lipnios juostos klijai - bloooogis, kai juos reik gremžt lauk paskui doh.gif biggrin.gif biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 11 18, 14:35)
super. labai aiškiai matosi, pati užkišus pasižiūriu iš lauko. kas gali nesimatyt? jis normalaus dydžio (skaičiau, kad nuo kažkelintų metų, berods 2012 ar net 2011 jo išmatavimai dar labiau mažės), užsikiša tik tam tikra dalis šone ir apačioj, o visas lapas matosi. nereikia nei lipučkių, nei stiklo valymo papildomo (lipnios juostos klijai - bloooogis, kai juos reik gremžt lauk paskui  doh.gif  biggrin.gif  biggrin.gif )

Tai gerai smile.gif Nes mačiau tokių lapų kur kažkokie mikroskopinio dydžio, bele, svarbu užklijuoti kažkur ir viskas OK...bet juk lapas ir yra skiriamasis ženklas smile.gif Kad vairuotojai jį matytų ir būtų budresni smile.gif ...
Gerai, kad man nereikia su niekuo mašinos dalintis..galėčiau kad ir visą galą apsiklijuoti vien lapais biggrin.gif (taip mielai padaryčiau, nes atsibodo kai kurių nepakantumas mano atsargumui) g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 11 18, 15:03)
Tai  gerai  smile.gif  Nes mačiau tokių lapų kur kažkokie mikroskopinio dydžio, bele, svarbu užklijuoti kažkur ir viskas OK...bet juk lapas ir yra skiriamasis ženklas  smile.gif  Kad vairuotojai jį matytų ir būtų budresni  smile.gif  ...
Gerai, kad man nereikia su niekuo mašinos dalintis..galėčiau kad ir visą galą apsiklijuoti vien lapais biggrin.gif  (taip mielai padaryčiau, nes atsibodo kai kurių nepakantumas mano atsargumui)  g.gif

manau, kad turiu teisę užduoti vieną klausimą - ar Jūsų atsargumas visuomet turėtų pelnyti kitų pakantumą, ar kartais jis būna itin perdėtas? mastau.gif smile.gif klausiu, nes būdavo man pačiai tokių situacijų ir šiaip matau kelyje tikrai tokių klevukų dažnai...
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 11 18, 15:12)
manau, kad turiu teisę užduoti vieną klausimą - ar Jūsų atsargumas visuomet turėtų pelnyti kitų pakantumą, ar kartais jis būna itin perdėtas? mastau.gif  smile.gif klausiu, nes būdavo man pačiai tokių situacijų ir šiaip matau kelyje tikrai tokių klevukų dažnai...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ech... norejau pacituoti, prirasiau ir istryniau, tebunie irnesakyk.gif O tai vel cia karas prasides lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 11 18, 14:35)
super. labai aiškiai matosi, pati užkišus pasižiūriu iš lauko. kas gali nesimatyt? jis normalaus dydžio (skaičiau, kad nuo kažkelintų metų, berods 2012 ar net 2011 jo išmatavimai dar labiau mažės), užsikiša tik tam tikra dalis šone ir apačioj, o visas lapas matosi. nereikia nei lipučkių, nei stiklo valymo papildomo (lipnios juostos klijai - bloooogis, kai juos reik gremžt lauk paskui  doh.gif  biggrin.gif  biggrin.gif )

na nezinau nelieka jokios zymes kai nuimu ta lapa g.gif o uzkist pvz man neiseina,nes bagazines dangtis kilnojasi ir lapas pastoviai iskrenta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 11 18, 15:18)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ech... norejau pacituoti, prirasiau ir istryniau, tebunie irnesakyk.gif O tai vel cia karas prasides lotuliukas.gif

ne nu aš konkrečiai žmogaus paklausiau hihihi.gif o ne iš tų senų laikų kai kurių narių biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Meshkiukas @ 2010 11 18, 15:18)
na nezinau nelieka jokios zymes kai nuimu ta lapa  g.gif o uzkist pvz man neiseina,nes bagazines dangtis kilnojasi ir lapas pastoviai  iskrenta. smile.gif

o tai Jūs kai važiuojat už vairo, tai kilnojat bagažinę? mastau.gif nu nesuprantu tikrai, galit stebėtis, bet aš, kai užkišu lapą už lango, tai man nei jis iškrenta, nei jo nesimato, nei kelia nepatogumų... g.gif
Atsakyti