Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Kenkia gumoms, valytuvams labai, aišku ne tau smile.gif
Atsakyti
Na, kaip visoms sekasi adaptuotis šalčiuose? biggrin.gif
Aš tai šąlu žiauriai. Nu taaaip, kad ui doh.gif O dar tas šildymas mano... Kol pradeda ką šiltesnio pūst, jau ir iš darbo parvažiuoju.

nu tai pasigirsiu tik savo adaptaciniais pasiekimais:
Škia, prie mašinos artinuosi jau iškart su pirštinėm.
Susiradau patį prasčiausią, niekam tikusį gremžtuką, taigi žinodama, kad juo teks dirbti intensyviau, jaučiuosi drąsiau lotuliukas.gif . Įkvepiu ir sėdu automobilin (stengdamasi kuo mažiau liestis prie sėdynių), jį užvedusi skubiai įjungiu pūtimą į priekinį stiklą ir staigiai šoku lauk. Iš inercijos porąkart apibėgu mašiną, neva tikrindama ar tebėr visi ratai, o tada puolu tuo atbukusiu gremžtuku įnirtingai vaduot langą nuo plono, ale atsparaus šerkšno-ledo sluoksnio. Reikia-nereikia, ale itin kruopščiai. Nu, pirštų vis tiek nejaučiu, bet pati apšylu. Tada dar kartą įkvepiu ir neriu vidun. Tuo vienu įkvėpimu ir parvažiuoju. Nieko, dar gyva rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 30 lapkričio 2010 - 23:56
Atogrąža - prajuokinot thumbup.gif

Aš šalčius kol kas atlaikau normaliai, ir mašina mano kol kas laikosi... rolleyes.gif
Svarbiausia durys atsidaro (draugo dėka viskas sutepta, paruošta šalčiams), nes per pirmą šaltuko rytą tai plėšėm jas abu! biggrin.gif Tai va svarbiausia atsidaro durelės, užsiveda mašinytė. Šildyti gan greitai pradeda...Bet nėra ko norėt, jai metų nemažai blush2.gif Tai į tai atsižvelgus dar labai patenkinta esu... Aišku tik pusiaukelėj galiu pasimėgauti šiluma ir atsipalaiduoti, ens nuo šalčio sutraukia visą kūną..bet tai netrukdo vairuoti. smile.gif Žiūrėsim kaip toliau...pranešė šalčius didesnius... unsure.gif
Beje, palikau ir vėl rankinį užtrauktą...ir grįžus namo prisiminiau tėčio kaltus žodžius - tik per šalčius neužtrauk rankinio doh.gif biggrin.gif Nežinau kaip reiks nuo to atprasti...
Atsakyti
o kodel negalima uztraukti? smile.gif kas bus ? gi jei neuztrauksi, tai rizikuoji jog gali nuredet ar dar ka, mano draugai visas saltas ziemas ir ana, praita uztraukdavo, na tikrai dar neteko is ju girdeti jog kazkas butu blogai per salcius
Atsakyti
QUOTE(minde0445 @ 2010 12 01, 12:14)
o kodel negalima uztraukti? smile.gif kas bus ? gi jei neuztrauksi, tai rizikuoji jog gali nuredet ar dar ka, mano draugai visas saltas ziemas ir ana, praita uztraukdavo, na tikrai dar neteko is ju girdeti jog kazkas butu blogai per salcius

Prisalti gali smile.gif nors as tris ziemas atvazinejau visada traukdama rankini, nes tiesiog buvau taip ipratusi rolleyes.gif tik nakciai garaze kai palieku masina netraukiu rolleyes.gif Dabar su kita masina irgi traukiu, bet ne tiek kiek anksciau, vasara du kartus patraukdavau, dabar viena rolleyes.gif
Atsakyti
Prisalti gali smile.gif nors as tris ziemas atvazinejau visada traukdama rankini, nes tiesiog buvau taip ipratusi rolleyes.gif tik nakciai garaze kai palieku masina netraukiu rolleyes.gif Dabar su kita masina irgi traukiu, bet ne tiek kiek anksciau, vasara du kartus patraukdavau, dabar viena rolleyes.gif

Man MB ikale i galva irgi netraukt rankinio,tai dabar tik ant begio palieku...nors baisu man,a vdrug issoks begis ir nuriedes masina...

As dabar esu tokiuose apmastymuose,gal apskritai ziema nevazineti unsure.gif nu baisiai bijau ar to ledo ir sniego unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2010 11 30, 23:55)
Na, kaip visoms sekasi adaptuotis šalčiuose?  biggrin.gif

pasikeitėm akumą, tepalus su filtru. liko pakeist du filtrus dar ir bus jaučiu ramu unsure.gif
o šiaip tai ką. užvakar neužsivedėm patys, teko pagalbon imt krokodilus. vakar užsivedėm iš 3 karto. šiandien jau iš pirmo biggrin.gif biggrin.gif dyzelis ne žieminis, bet akumo ir tepalų pakeitimas pasiteisino thumbup.gif
gerai, kad man nei langų gramdyt nereik, nei šalčio kęst. naglai ir vriednai palaukiu, kol galėsiu bėgt mašinon ir viskas... šitos valties per žiemą jaučiu taip ir nepavairuosiu - nepatink man ji iš viso... unsure.gif
Atsakyti
aš turiu tą purškiklį ledui atitirpinti,įsimesiu į mašiną,nereiks tiek gramdyti ,kai šlapia ir šąla ledas greit.
o jis ne tokios pat sudėties kaip "neužšalantis langų skystis",kur pilamas į mašina ir purškiamas ant lango? nes kvapas tai lyg toks pat...
Atsakyti
QUOTE(minde0445 @ 2010 12 01, 13:14)

As irgi visada traukiu (tik viena ziema netraukiau,nes galiniu stabdziu neturejau,nebuvo ka ten traukti lotuliukas.gif ),ir nieks neprisala,bet cia todel kad kasdien vazineju.O jei masinos ruosiesi kelias dienas nejudinti tai gali prisalti,tada geriau tik ant begio palikti.
Papildyta:
QUOTE(Atogrąža @ 2010 12 01, 00:55)
Na, kaip visoms sekasi adaptuotis šalčiuose?  biggrin.gif
Aš tai šąlu žiauriai. Nu taaaip, kad ui  doh.gif  O dar tas šildymas mano... Kol pradeda ką šiltesnio pūst, jau ir iš darbo parvažiuoju.
...

Va va,as irgi salu.I darba prisirengiu kaip meska i siaure,golfas,ant jo du vilnoniai megztiniai,dvejos kelnes,dvejos vilnones kojines...vnz... doh.gif ir du kapisonai-megztinio ir striukes,dar salikas iki nosies uzvyniotas...ir visa drebu... doh.gif I salta masina sestis viena kancia,susilti ji nespeja,iki darbo per 5 min. nuvaziuoju,o ten laukia dar viena salta masina... doh.gif Bet ten jau puse velnio,ji didele,tai kol apibegi aplink,patikrini visus ratus (o ju 10 vnt. doh.gif )ir visa kita,jau ir susyli biskuti,o dar jei langus tenka apsigramdyt ar sniega "nusikasti" jau ir visai silta pasidaro biggrin.gif Bjauriausia tai komposterio vinis pakeisti-saltas metalas prie ranku limpa,skauda,zaraza,gerai,kad tik vienas dabar yra... doh.gif Turiu tokia ideja susirasti vilnoniu siulu (namie voliojasi visokiu atlieku),ir is ju nusimegzti toki "padekliuka" po subine ant sedynes,nebus taip salta sedet ax.gif
Atsakyti
Per naktį drąsiai gali prišalti, tada jau amen, kol orai atšils tektų laukt. Visad ant bėgio žiemą laikau.
Šiandien jau maniau mano paspirtukas užsispirs, ryte -15 buvo važiuojant, tai naktį tikrai daugiau. Bet savaitgalį mačiau Klaipėdoj iki plius 1 clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 12 01, 19:45)
Šiandien jau maniau mano paspirtukas užsispirs, ryte -15 buvo važiuojant, tai naktį tikrai daugiau. Bet savaitgalį mačiau Klaipėdoj iki plius 1 clap.gif

Tikekimes unsure.gif siandien ryte apie 9:30 buvo -12,5 salcio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 12 01, 19:45)

Ryte aš maldelę sukalbu, kad tik užsivestų lotuliukas.gif Tikiuos atšils, nes bagažinė užšalus, nenoriu draskyt kol labai nereikia. Bet savaitgaliui reikės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prula: 01 gruodžio 2010 - 20:08