Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Aga @ 2010 12 01, 19:45)
... Bet savaitgalį mačiau Klaipėdoj iki plius 1 clap.gif

huh.gif niekur nematau tokios info... gis sako, kad bus iki -5 ar -6 ...

QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 12 01, 19:49)
Tikekimes unsure.gif siandien ryte apie 9:30 buvo -12,5 salcio unsure.gif

žiema žiema atėjo į kiemą hihihi.gif liezuvis.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2010 12 01, 20:07)
Ryte aš maldelę sukalbu, kad tik užsivestų  lotuliukas.gif Tikiuos atšils, nes bagažinė užšalus, nenoriu draskyt kol labai nereikia. Bet savaitgaliui reikės  biggrin.gif

Aš irgi panašiai lotuliukas.gif

http://www.meteo.lt/oru_prognoze.php
Atsakyti
denaxa-tu visuomeninį vairuoji darbe? ar senai?
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2010 12 01, 18:58)

As dabar esu tokiuose apmastymuose,gal apskritai ziema nevazineti  unsure.gif  nu baisiai bijau ar to ledo ir sniego  unsure.gif

Tai važiuokit tol, kol išeina. Ar bent mažas atkarpas - iki parduotuvės kokios, iki draugės ar pan smile.gif
Aš sakiau taip darysiu...bent iki universiteto ir atgal kad nuvažiuoti, daugiau man nieko nereikia biggrin.gif

QUOTE(Prula @ 2010 12 01, 21:07)
Ryte aš maldelę sukalbu, kad tik užsivestų  lotuliukas.gif Tikiuos atšils, nes bagažinė užšalus, nenoriu draskyt kol labai nereikia. Bet savaitgaliui reikės  biggrin.gif

Pas mane jaučiu bagažinė irgi prišalus. Bet viską vis tiek ant galinių sėdynių kraunu, tai nerikia.
Atvažiuoju šįryt pilt kuro...neatšoksta dangtelis blink.gif galvoju ką dabar daryti, kaip kurą piltis, jeigu neatidarysiu bakelio biggrin.gif
Skambinu draugui - tas man "važiuok namo, vėliau užsipilsi.."
O man reikia DABAR ir viskas biggrin.gif Tai ką, draugo idėja pastumdyti dangtelį, pasiteisino...kažkas prasijudino, tai užkišau dar dildę (stiklinę, mažytę biggrin.gif ) ir atlupau. Tai laimės buvo... O diedas šone stovėjo ir tokio akim blink.gif - į mane žiūrėjo biggrin.gif Jaučiu nesuprato kas ten per daiktas toks fainas pas mane, įrankis kritiniam atvejui biggrin.gif
Atsakyti
as irgi antradieni benziaus piltis vaziavau. Bandau atidaryti dangteli, o tas prisales. doh.gif . Bet kazkaip pavyko atidaryti be jokiu papildomu instrumentu. O bagazines neatidarineju. Kol kas nereikia, o kitai savaitei jau silciau pranesa, tuomet ir atidarysiu. Po to reikes sutepti gumas. Dureliu tepiau, o bagazine pamirsau.
Atsakyti
QUOTE(nijako @ 2010 12 02, 13:34)
as irgi antradieni benziaus piltis vaziavau. Bandau atidaryti dangteli, o tas prisales.  doh.gif . Bet kazkaip pavyko atidaryti be jokiu papildomu instrumentu. O bagazines neatidarineju. Kol kas nereikia, o kitai savaitei jau silciau pranesa, tuomet ir atidarysiu. Po to reikes sutepti gumas. Dureliu tepiau, o bagazine pamirsau.

Jo...reiks ir man bagažine pasirūpinti, dėl visa ko smile.gif

Dabar kaip pusto verysad.gif Vakare reiks važiuoti, tai bijau, kad pripustys tiek, kad iš vietos nepajudėsiu biggrin.gif
Atsakyti
Aš prieš geras 20 min. pro langą žvilgterėjus pasidžiaugiau, kad mašina ne balta, važiuojant namo nereiks nei grandyt, nei šveist. Ale dabar jau taip nebeatrodo doh.gif lotuliukas.gif

Klaipėdietės, kur netoli surast kokią aikštelę pasipraktikuot per sniegą važiuot, būtų geriau kur pietinėj dalį, nes šiaurinėj mastau apie Melnragės invalidų pliažo aikštelę. Noriu pasimokyt slyst ir nepaslyst biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2010 12 02, 13:01)
Aš prieš geras 20 min. pro langą žvilgterėjus pasidžiaugiau, kad mašina ne balta, važiuojant namo nereiks nei grandyt, nei šveist. Ale dabar jau taip nebeatrodo  doh.gif  lotuliukas.gif

Klaipėdietės, kur netoli surast kokią aikštelę pasipraktikuot per sniegą važiuot, būtų geriau kur pietinėj dalį, nes šiaurinėj mastau apie Melnragės invalidų pliažo aikštelę. Noriu pasimokyt slyst ir nepaslyst biggrin.gif

šiušiuką pusto doh.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

tos pusės iš viso nežinau, o bet tačiau dėl Melnragės atsargiai - policija žiemą ypač tokiais orais kursuos (turiu įtarimą), tai gali baudos gaut... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2010 12 02, 13:01)

I Big'o aikstele vakare biggrin.gif Tik ilgai nesivazinekit, pasivazinesit ir lauk, kad chuliganizmo nepripaisytu lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip kaunietėms šiandien važiuojasi? ax.gif
Atsakyti
Į parodos kalną kylant sumėtė ir Aukštaičių prie Stop ženklo stabdant nė nesimatė, kad stabdžiau, taip ir pralėkiau ohmy.gif Visa laimė nebuvo mašinų, kas ten reta doh.gif
Baisu dabar, Taikos pr užsnigtas ir kaip pusto. Vieną mašinos pusę nusivalai, kitą apipusto, pasaka be galo doh.gif

O gumas man sutepė prieš šalčius, tai ta proga prišalo visos durys ir bagažinė doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 12 02, 19:10)
Į parodos kalną kylant sumėtė ir Aukštaičių prie Stop ženklo stabdant nė nesimatė, kad stabdžiau, taip ir pralėkiau ohmy.gif Visa laimė nebuvo mašinų, kas ten reta doh.gif

Man pacia pirma salcio diena taip buvo, kad stabdau, bet rezultato jokio ir ciuoziu tiesiai i priekyje stovincia masina doh.gif Ir meldziuosi, kad tik pajudeti spetu, bet aciu D suveike visos antipraslidimo sistemos ir sustojau turbut per 10 cm nuo jos doh.gif karsta.gif
Atsakyti