Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Almost @ 2010 12 03, 23:26)
šios savaitės pradžioj kaimynų mašiną iš kiemo nuvarė... taip kad ne tik bagažinės atrakintos nepalikčiau, bet iš viso per vakarą bent 3 kartus patikrinu mašiną pro langą  doh.gif

O, čia, žinok, žiūrint kokia mašina. Jei, pvz., kaip mano - Astra 95-ų, (nesvarbu, kad graži ir tvarkinga flirt.gif ), gali laisvai palikinėt nerakintą. Apie signalizaciją nė nekalbu. Nėr jos pas mane. Per tris metus niekam nieko neprireikė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nijako @ 2010 12 03, 20:05)
man tokia baime buvo, kol mokiausi ir teises laikiau. Letas pajudejimas is vietos. Netgi egzaminuotojas sake, kad mokykis greiciau pajudeti, nes ypac zieduose tai svarbu. Momentas yra - ir momento nera. Tai siuo metu po 3 men vairavimo, ir kiekviena diena tenka ivaziuoti i zieda, jau nebeliko problemos. Matau masinas, ivertinu atstumus ir gana greitai pajudu. Tik kartais koja sudreba, tai uzgestu  blush2.gif . va tuomet jau beda. Prasideda pyyyp is kitu eismo dalyviu.

Ju bedos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Atogrąža @ 2010 12 04, 00:43)
O, čia, žinok, žiūrint kokia mašina. Jei, pvz., kaip mano - Astra 95-ų, (nesvarbu, kad graži ir tvarkinga  flirt.gif ), gali laisvai palikinėt nerakintą. Apie signalizaciją nė nekalbu. Nėr jos pas mane. Per tris metus niekam nieko neprireikė  smile.gif

Nesnekam ir neprisisnekam biggrin.gif thumbup.gif siaip mes irgi kuri laika turejom antra golfa biggrin.gif niekam ne akis neuzkliudavo, kiek kartu paliktas atrakintas buvo biggrin.gif dbr jau palaidojom senuka, pirksim auto, kuria galetume abu vazinet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2010 12 03, 23:43)
O, čia, žinok, žiūrint kokia mašina. Jei, pvz., kaip mano - Astra 95-ų, (nesvarbu, kad graži ir tvarkinga  flirt.gif ), gali laisvai palikinėt nerakintą. Apie signalizaciją nė nekalbu. Nėr jos pas mane. Per tris metus niekam nieko neprireikė  smile.gif

žinai, kaip mano grupiokas pasakė? palieku mašiną užrakintą vien todėl, kad neprišiktų ant sėdynės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 12 04, 00:26)
šios savaitės pradžioj kaimynų mašiną iš kiemo nuvarė... taip kad ne tik bagažinės atrakintos nepalikčiau, bet iš viso per vakarą bent 3 kartus patikrinu mašiną pro langą  doh.gif

Tokiu kaip maniske nevagia,o ir jei vogtu-taigi akumuliatoriaus nera,nenuvarys ir labai noredami biggrin.gif Tiesa,dar nejau ziureti kaip jin ten,dar akumas kraunasi,tikiuosi,kad stovi uzsnigta biggrin.gif Beje,darbo dienom masinos kieme nestatau,palieku toliau,nes bijau kad gali uzstatyti ir darban neisvaziuosiu,buvo jau taip viena karta,tai gerai kad dar i budincia spejau,taip sutapo kad kaip tik turejo atvaziuoti,bet paprastai isvaziuoju veliau,kai budinti jau nuvaziavus buna.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2010 12 04, 10:22)
Tokiu kaip maniske nevagia,o ir jei vogtu-taigi akumuliatoriaus nera,nenuvarys ir labai noredami biggrin.gif Tiesa,dar nejau ziureti kaip jin ten,dar akumas kraunasi,tikiuosi,kad stovi uzsnigta biggrin.gif Beje,darbo dienom masinos kieme nestatau,palieku toliau,nes bijau kad gali uzstatyti ir darban neisvaziuosiu,buvo jau taip viena karta,tai gerai kad dar i budincia spejau,taip sutapo kad kaip tik turejo atvaziuoti,bet paprastai isvaziuoju veliau,kai budinti jau nuvaziavus buna.

niekam nelinkiu tokio įvykio, niekam absoliučiai...
buvo dar situacija vieną vasaros naktį/paryčius. Vaikėzai tol mėtė kažką į senutės Astros langą, kol jį išdaužė. Tada pažvengė ir pabėgo. Nieko nereikėjo, tik išdaužt langą... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 12 04, 11:30)
niekam nelinkiu tokio įvykio, niekam absoliučiai...
buvo dar situacija vieną vasaros naktį/paryčius. Vaikėzai tol mėtė kažką į senutės Astros langą, kol jį išdaužė. Tada pažvengė ir pabėgo. Nieko nereikėjo, tik išdaužt langą...  doh.gif

Tie vaikezai daug bedu pridaro... pries menesiuka vaziavom is siauliu atgal i kauna, tai miesteli buvo tamsu, kazkas tik bum bum i mano puse... persigandau, galvoju slapia, nieko nesimato, o jei ka nutrenkem... vos ne i isterija puoliau, o paaiskejo, kad vaikai pasislepe obuoliais apmete doh.gif
Atsakyti
jofana, vairavau iki kurorto. pustė, kelias nevalytas, smagumėlis doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Aš apšąlus kaip kyla dyzelio kaina, šiandien jau 3,86 ohmy.gif kai aną savaitę buvo 3.62....
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 12 04, 21:11)
Aš apšąlus kaip kyla dyzelio kaina, šiandien  jau 3,86 ohmy.gif kai aną savaitę buvo 3.62....

Siaubas. Aš irgi su dyzelinu važinėju. Bet kažkaip iki šiol bandžiau save įtikinti, kad tos didesnės kainos tai to žieminio dyzelino doh.gif Ne?
Atsakyti
Nu ką žinau, šiandien švieslentėj tokia švietė dyzelio kaina g.gif O po naujų dyzeliui akcizas didėja...
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2010 12 04, 21:46)
Siaubas. Aš irgi su dyzelinu važinėju. Bet kažkaip iki šiol bandžiau save įtikinti, kad tos didesnės kainos tai to žieminio dyzelino doh.gif Ne?

Dyzelinas dar vasarinis degalinese, jeigu ka blush2.gif Na siam savaitgaliui gal kai kurios jau pradejo prekiauti zieminiu, o siaip, tai... ax.gif
Ir jis kuo toliau, tuo daugiau brangs unsure.gif
Atsakyti
Statoile turėjo pradėt prekiauti nuo gruodžio 1, kai kur net diena anksčiau. Nors realiai, kiek girdėjus, iš tikro Lietuvoje arktiniu dyzeliu prekiauja tik Neste, o visos kitos tik blefas doh.gif
Atsakyti