Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Almost @ 2010 12 04, 14:22)
jofana, vairavau iki kurorto. pustė, kelias nevalytas, smagumėlis  doh.gif  unsure.gif

ar čia su automatu per pusnis grūdais?

QUOTE(Aga @ 2010 12 04, 21:11)
Aš apšąlus kaip kyla dyzelio kaina, šiandien  jau 3,86 ohmy.gif kai aną savaitę buvo 3.62....

ir kitos kuro rūšys į viršų kyla..ryt dar brangiau bus nei šiandien
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2010 12 04, 21:46)
Siaubas. Aš irgi su dyzelinu važinėju. Bet kažkaip iki šiol bandžiau save įtikinti, kad tos didesnės kainos tai to žieminio dyzelino doh.gif Ne?

mb sakė, kad taip. nestej pila, pažymėta 2** . 3,80 kainavo vakar...

QUOTE(Mantilė @ 2010 12 04, 22:57)
ar čia su automatu per pusnis grūdais?

aha doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2010 12 03, 22:15)
1.O kas taip sakė?  blink.gif
Nieko panašaus nebuvo pasakyta, kam ta kūryba?

2.Kodėl mechaninė - jėga, jau kalbėjom. Įvaldyk ją ir suprasi  mirksiukas.gif .

Laba diena,

1. Jeigu perfrazavau tai nepiktybiškai smile.gif Forume rimtu tonu nerašau smile.gif
2. Aš įvaldžius ir mechaninę ir automatą... mirksiukas.gif

O jūs automatą pabandykit, gal irgi susidarysit savo nuomonę smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 12 05, 13:06)
2. Aš įvaldžius ir mechaninę ir automatą...  mirksiukas.gif 

manyčiau, kad drąsu teigti... rolleyes.gif nes skaitau taip, kaip parašyta, o ne tai, ką turite minty 4u.gif kiek laiko turite teises? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 12 05, 13:06)
O jūs automatą pabandykit, gal irgi susidarysit savo nuomonę smile.gif  4u.gif

Aš tikrai pabandyčiau, jei tik jį turėtumėm biggrin.gif . Bet dabar ir mano, ir vyro - mechanininės tik, nu ir neplanuojam automatų. Nebent, kai keisiu mašiną koks labai širdį pavergtų dėl kitų dalykų. Tada tektų į tą jo automatizmą akis užmerkt. Nu ir užmerkčiau, kai myli, žinai gi, myli visą wub.gif
Atsakyti
Dzieve dzieve kokie baisūs keliai doh.gif Bent jau užmiestyje cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2010 12 05, 20:08)
Dzieve dzieve kokie baisūs keliai  doh.gif Bent jau užmiestyje  cool.gif

išėjo mb į lauką, grįžo ir pasidalino įspūdžiais: vėjas nenormalus, pusto, sniego taip iki pusės blauzdų bigsmile.gif bigsmile.gif o rytoj ryte anksti važiuot iš kurorto į univerkę wub.gif jaučiu keliai bus nuostabūs biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man tai pikčiausia, kad kiek šiandien važiavau, kelyje nesutikau nei vieno sniego valytuvo. Ką bekalbėt, kai pagrindiniam kely Kretinga-Klaipėda tik leduotos provežos kelio viduriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 12 05, 14:31)
manyčiau, kad drąsu teigti...  rolleyes.gif nes skaitau taip, kaip parašyta, o ne tai, ką turite minty  4u.gif kiek laiko turite teises?  unsure.gif

Teises turiu nuo 2009 rugsėjo, nes tik tada išsilaikiau, o vairuoti pradėjau nuo 2007 spalio. Kodėl drąsu? smile.gif

QUOTE(Atogrąža @ 2010 12 05, 15:22)
Aš tikrai pabandyčiau, jei tik  jį turėtumėm  biggrin.gif . Bet dabar ir mano, ir vyro - mechanininės tik, nu ir neplanuojam automatų. Nebent, kai keisiu mašiną koks labai širdį pavergtų dėl kitų dalykų. Tada tektų į tą jo automatizmą akis užmerkt. Nu ir užmerkčiau, kai myli, žinai gi, myli visą  wub.gif

Na taip, tas tiesa biggrin.gif
O šiaip gerai, kad mechaninės, aš joms pirmenybę teikiu... smile.gif
Nors jeigu ateity palikčiau labai veikli motera, mielai persimesčiau ant automato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2010 12 05, 20:28)
Man tai pikčiausia, kad kiek šiandien važiavau, kelyje nesutikau nei vieno sniego valytuvo. Ką bekalbėt, kai pagrindiniam kely Kretinga-Klaipėda tik leduotos provežos kelio viduriu  doh.gif

irnesakyk.gif Kretinga dar Kretinga, o ką apie toliau bešnekėt link jūros? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(agnite @ 2010 12 05, 20:36)
Teises turiu nuo 2009 rugsėjo, nes tik tada išsilaikiau, o vairuoti pradėjau nuo 2007 spalio. Kodėl drąsu? smile.gif

na nežinau, nes aš žodį "įvaldyti" suvokiu taip, kad nu jau puikiai vairuoti/valdyti tiek mechaninę, tiek automatą smile.gif nu "Įvaldžiau tą matieką, gavau 10" biggrin.gif tai apie vairavimą atsiliepti "įvaldžiau", mano nuomone, yra drąsu smile.gif bet čia žodžių žaismas 4u.gif
Atsakyti
Aš Kaune šiemet išvis nemačiau, nei barstant, nei valant, nors dirbu pagrindinėj gatvėj, gyvenu irgi antroj pagal didumą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 12 05, 21:42)
na nežinau, nes aš žodį "įvaldyti" suvokiu taip, kad nu jau puikiai vairuoti/valdyti tiek mechaninę, tiek automatą  smile.gif nu "Įvaldžiau tą matieką, gavau 10"  biggrin.gif tai apie vairavimą atsiliepti "įvaldžiau", mano nuomone, yra drąsu  smile.gif bet čia žodžių žaismas  4u.gif

Žodis "puiku" ir vairavimas mano nuomone sunkiai derinasi...nes net ir patiems geriausiems, patiems atrodo puikiausiai bevairuojantiems nutinka tragiškų ir baisių dalykų.. Ar aš klystu? smile.gif
Na drąsu tai drąsu. Ačiū biggrin.gif

QUOTE(Aga @ 2010 12 05, 21:47)
Aš Kaune šiemet išvis nemačiau, nei barstant, nei valant, nors dirbu pagrindinėj gatvėj, gyvenu irgi antroj pagal didumą g.gif

Kad nėra ką valyti ir barstyti, gi nuvažinėta beveik viskas... smile.gif
Atsakyti