nijako, eik į mašiną ir išpurkšk visą dabar jei dar neužšąlo, ryt užsipilsi normalų. Aš taip ryte dariau, išpurškiau tuščiai, nes vėl užšąltų greit, susipyliau dabar žieminį.
QUOTE(Aga @ 2010 12 07, 19:53)
nijako, eik į mašiną ir išpurkšk visą dabar jei dar neužšąlo, ryt užsipilsi normalų. Aš taip ryte dariau, išpurškiau tuščiai, nes vėl užšąltų greit, susipyliau dabar žieminį.
dabar neturiu galimybiu iseiti. bet jei rytoj vakare purksis, tai taip ir padarysiu. Tuomet bus ramu.

QUOTE(Almost @ 2010 12 08, 16:11)
nieko naujo
jau buvom šįmet, netgi šios savaitės pradžioj, patekę į tokias sąlygas važiuojant, kad prieky matosi... pūga 

Tai, kad pajuri ne rytoj tokie orai bus, penktadieni ryte

QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 12 08, 16:22)
pirmadienį apie 8-9val ryto buvo ir pūga, ir kruša, ir liūtis, ir baltas kelias... visko buvo. ir mašinų buvo

QUOTE(Almost @ 2010 12 08, 17:11)
nieko naujo
jau buvom šįmet, netgi šios savaitės pradžioj, patekę į tokias sąlygas važiuojant, kad prieky matosi... pūga 

Man tai baisu. Aš dar neapturėjau tokios "pramogos" tai ir nenoriu to patirti

QUOTE(Auklyte-mokytoja @ 2010 12 08, 18:57)
Norejau pasiteirauti, gal kas turi ir zino kur isigyti klevo lapa su taip vadinamom prisoskem. Mat turesiu su vyru kolkas dalintis masinyte, tai kai jis vairuos, reiks nuimt.
Kaune tai "Senukuose" maciau

QUOTE(Auklyte-mokytoja @ 2010 12 08, 19:57)
Sveikos, jungiuosi prie pradedanciuju vairuoti. Sestadieni issilaikiau teises
Norejau pasiteirauti, gal kas turi ir zino kur isigyti klevo lapa su taip vadinamom prisoskem. Mat turesiu su vyru kolkas dalintis masinyte, tai kai jis vairuos, reiks nuimt.

Sveikinu su išlaikymu

QUOTE(agnite @ 2010 12 08, 19:21)
na man tai irgi baisu