Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

nijako, eik į mašiną ir išpurkšk visą dabar jei dar neužšąlo, ryt užsipilsi normalų. Aš taip ryte dariau, išpurškiau tuščiai, nes vėl užšąltų greit, susipyliau dabar žieminį.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 12 07, 19:53)
nijako, eik į mašiną ir išpurkšk visą dabar jei dar neužšąlo, ryt užsipilsi normalų. Aš taip ryte dariau, išpurškiau tuščiai, nes vėl užšąltų greit, susipyliau dabar žieminį.

dabar neturiu galimybiu iseiti. bet jei rytoj vakare purksis, tai taip ir padarysiu. Tuomet bus ramu. ax.gif
Atsakyti
blink.gif

Rytojaus orai:

http://www.delfi.lt/...o.d?id=39467965
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnite: 08 gruodžio 2010 - 16:10
QUOTE(agnite @ 2010 12 08, 16:09)
blink.gif

Rytojaus orai:

nieko naujo irnesakyk.gif jau buvom šįmet, netgi šios savaitės pradžioj, patekę į tokias sąlygas važiuojant, kad prieky matosi... pūga hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 12 08, 16:11)
nieko naujo irnesakyk.gif jau buvom šįmet, netgi šios savaitės pradžioj, patekę į tokias sąlygas važiuojant, kad prieky matosi... pūga hihihi.gif

Tai, kad pajuri ne rytoj tokie orai bus, penktadieni ryte ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 12 08, 16:22)
Tai, kad pajuri ne rytoj tokie orai bus, penktadieni ryte ax.gif

pirmadienį apie 8-9val ryto buvo ir pūga, ir kruša, ir liūtis, ir baltas kelias... visko buvo. ir mašinų buvo lotuliukas.gif taip kad nababijau nieko hihihi.gif tada išsibijojau vos ne iki šlapių kelnių lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 12 08, 17:11)

Man tai baisu. Aš dar neapturėjau tokios "pramogos" tai ir nenoriu to patirti schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi prie pradedanciuju vairuoti. Sestadieni issilaikiau teises cool.gif
Norejau pasiteirauti, gal kas turi ir zino kur isigyti klevo lapa su taip vadinamom prisoskem. Mat turesiu su vyru kolkas dalintis masinyte, tai kai jis vairuos, reiks nuimt.
Atsakyti
QUOTE(Auklyte-mokytoja @ 2010 12 08, 18:57)
Norejau pasiteirauti, gal kas turi ir zino kur isigyti klevo lapa su taip vadinamom prisoskem. Mat turesiu su vyru kolkas dalintis masinyte, tai kai jis vairuos, reiks nuimt.

Kaune tai "Senukuose" maciau 4u.gif
Atsakyti
Aciu, jau pati radau kontaktus. Pasirodo salia namu gamina zenklus su magnetiniu pagrindu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auklyte-mokytoja: 08 gruodžio 2010 - 19:11
QUOTE(Auklyte-mokytoja @ 2010 12 08, 19:57)
Sveikos, jungiuosi prie pradedanciuju vairuoti. Sestadieni issilaikiau teises  cool.gif

Sveikinu su išlaikymu 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 12 08, 19:21)
Man tai baisu. Aš dar neapturėjau tokios "pramogos" tai ir nenoriu to patirti  schmoll.gif  biggrin.gif

na man tai irgi baisu unsure.gif Jau net kazkaip nerimauju del rytojaus,kaip reiks i darba vaziuot....jei ryte bus puga,tai gal net vyro prasysiu,kad nuveztu blush2.gif
Atsakyti