Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

...ir kai perskaičiau šią frazę, kuri kažkiek skambėjo taip "Gyvenimas - kaip pieštukinė, kurioje nėra tik vieno elemento - trintuko", suvokiau, kad taip yra iš tiesų... Todėl ir sau, ir kiekvienai iš jūsų linkiu vieno vienintelio ir kartais, atrodo, svarbiausio pažado tiek šį būsimą šventinį vakarą, tiek prie rytojaus ryto stebuklingo Kalėdų paslapties medžio - mėgautis kiekviena, ABSOLIUČIAI KIEKVIENA gyvenimo akimirka... Nes tik tokiomis progomis, kaip ši, suvokiam, ką padarėm, ko pridarėm, ko nepadarėm ar ne(da)darėm... Atsiprašyti tų, kuriuos įskaudinom, niekada ne vėlu. Tik ne visada tam randam progų..

Atleiskit, ne(si)pykit, tikėkit ir pasitikėkit. Džiaukitės ir mėgaukitės. Būkit žavingai moteriškos, moteriškai žavingos ir turėkit paslaptį.. Kaip Kalėdos ją turi kiekvienais metais vis iš naujo 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Visas Visas sveikinu su Šv. Kalėdom ir linkiu gražiai praleisti kūčiu vakara prie stalo su savo artimais ir brangiais žmonėmis newyear.gif
Atsakyti
Linksmų Šv Kalėdų ,vaikučiam daug dovanėlių,laimės ir sėkmės keliuose visoms merginoms 4u.gif
Atsakyti
Geru svenciu visoms!!!!!!!!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Su gražiausia metų švente visas! 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Ir as jus visas sveikinu su sventemis ! Bukit laimingos newyear.gif
Atsakyti
Gražiū metų visoms, neslidaus, tiesaus kelio ir malonumo vairuojant smile.gif

Mes tai žemaitijoj baisiom sąlygom važiavom, teko ir stumt, ir brist kelis kilometrus...
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 12 26, 18:12)
Gražiū metų visoms, neslidaus, tiesaus kelio ir malonumo vairuojant smile.gif

Mes tai žemaitijoj baisiom sąlygom važiavom, teko ir stumt, ir brist kelis kilometrus...

Kelis km? blink.gif
Baisi ir nemaloni ši žiema. Greičiau ji baigtusi verysad.gif
Atsakyti
Na pirmyn gal apie kokį kilometrą bridom, bet labai sunkiai, nes net vėžių jokių nebuvo, šiandien atgal jau daugiau bridom, gal apie du su biškiuku, nes pieninė buvo sugedus ir kelią užblokavus, nei traktoriu neištraukė doh.gif
Atsakyti
laba vakareli

pirmiausia noriu jus visas ir visus pasveikinti su graziom baltom sventem newyear.gif newyear.gif newyear.gif

ir turiu klausimeli blush2.gif vakar isvazinedama is kiemo, nors ir benzas, bet vienas vyras bestumdamas sako ko pas tave smirda dujom, kiba nevaziuojam benzinu, o pas mane tik benzinas, nera duju, tai siandien vaziuodama is karto smirdejo dar dujom, bet po pusantros valandos man pasijaute ne dujos, o svilesiu kvapas, kas galetu buti ka blush2.gif g.gif ir ar man ant greituju vezti i servisa ar dar kelias dienas galiu palaukt nes masinos kaip ir reiktu dar siom dienom cool.gif
Atsakyti
Nu atsidaryk kapotą, žiūrėk užvedus ar kur kokie laidukai nesiliečia ir nesvyla g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2010 12 27, 22:12)
laba vakareli

pirmiausia noriu jus visas ir visus pasveikinti su graziom baltom sventem  newyear.gif  newyear.gif  newyear.gif

ir turiu klausimeli  blush2.gif  vakar isvazinedama is kiemo, nors ir benzas, bet vienas vyras bestumdamas sako ko pas tave smirda dujom, kiba nevaziuojam benzinu, o pas mane tik benzinas, nera duju, tai siandien vaziuodama is karto smirdejo dar dujom, bet po pusantros valandos man pasijaute ne dujos, o svilesiu kvapas, kas galetu buti ka  blush2.gif  g.gif  ir ar man ant greituju vezti i servisa ar dar kelias dienas galiu palaukt nes masinos kaip ir reiktu dar siom dienom  cool.gif

Aš į servisą keliaučiau smile.gif Nėra ko laukt, o paskui dar didesni nuostoliai bus... g.gif
O gal turit kažką šalia kas nusimano mašinose bent kažkiek, apžiūrėtų smile.gif
Aš pvz kai nelabai ką susigaudau tai nelaukčiau nieko ir kreipčiausi pagalbos 4u.gif
Atsakyti