Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(agnite @ 2010 12 28, 13:47)
Aš į servisą keliaučiau  smile.gif  Nėra ko laukt, o paskui dar didesni nuostoliai bus...  g.gif
O gal turit kažką šalia kas nusimano mašinose bent kažkiek, apžiūrėtų  smile.gif
Aš pvz kai nelabai ką susigaudau tai nelaukčiau nieko ir kreipčiausi pagalbos  4u.gif

taip ir padariau, nes bijau su tokia vazinet, tai dabar laukiu skambucio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2010 12 28, 14:43)
taip ir padariau, nes bijau su tokia vazinet, tai dabar laukiu skambucio smile.gif

Ir teisingai 4u.gif
Įdomu kas ten nutiko g.gif
Atsakyti
o as vakar apturejau streso,vaziavom vakare is sveciu,tetis vairavo ir netoli Aleksoto tilto kur yra isukimas i dauksos gatve belaukdami kol galesime sukti sulaukem didelio "BUM" doh.gif susidure priesais mus priespriesineje eismo juostoje 2 masinos o viena is ju atskriejo sonu i mus. Taigi atsidureme netinkamu laiku netinkamoje vietoje. Tik aciu dievuj kad ne as vairavau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(welnia @ 2010 12 29, 12:42)
o as vakar apturejau streso,vaziavom vakare is sveciu,tetis vairavo ir netoli Aleksoto tilto kur yra isukimas i dauksos gatve belaukdami kol galesime sukti sulaukem didelio "BUM"  doh.gif susidure priesais mus priespriesineje eismo juostoje 2 masinos o viena is ju atskriejo sonu i mus. Taigi atsidureme netinkamu laiku netinkamoje vietoje. Tik aciu dievuj kad ne as vairavau  unsure.gif

Vargšai 4u.gif

Na kai toks oras, nieko keisto dėl tų visų BUM... doh.gif

Aš šiomis dienomis nevairuoju, nes kur reikia, mane nuveža. Tai šian savo mašiną nusivaliau, užvedžiau.
Pasiilgau, pabuvom kartu ir užtenka. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 12 29, 19:41)
Vargšai  4u.gif

Na kai toks oras, nieko keisto dėl tų visų BUM...  doh.gif

Aš šiomis dienomis nevairuoju, nes kur reikia, mane nuveža. Tai šian savo mašiną nusivaliau, užvedžiau.
Pasiilgau, pabuvom kartu ir užtenka.  biggrin.gif

Tai kad ne del slidumo avarija ivyko,o del zioplumo. nes kaltininkas bande apsisukti is pirmos juostos ir dar kai uz jo nuo sviesaforo atvazinejo gal 20 masinu srautas ir pirmajam vaziavusiam antra juosta jis uzkirto kelia viskas ivyko taip staigiai kad tas vargsas net stabdziu paspaust nespejo,o mes kadangi vos judejom nes zadejom sukti i kaire tai ir sulaukem...

as isvis dar ziema uz vairo nesedejau ir kazkodel nenoriu blush2.gif nebent kokioje aiksteleje arba kaimo keliais pavaziuot galeciau. blush2.gif
oj meluoju sedejau prie vairo,bet kartingo tai smagumelis,saules piesi nes neimanoma jo suvaldyti i pusnis ivaziuoji,kol issistumi tai tenka pavargti thumbup.gif
Atsakyti
Kiek daug sniego ir vis dar sninga verysad.gif ,siaubas kaip noriu greičiau pavasario schmoll.gif ,taip nusibodo atsikasinet mašiniuka schmoll.gif ,o dar prieš akis sausis ir vasaris g.gif ,net baisu pasidaro kiek dar reiks šliaužiot nevalytom gatvem bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(welnia @ 2010 12 29, 19:30)
as isvis dar ziema uz vairo nesedejau ir kazkodel nenoriu  blush2.gif  nebent kokioje aiksteleje arba kaimo keliais pavaziuot galeciau. blush2.gif 

o aš labai patarčiau pasėdėt ir rimtai, ne tik kaimo keliukais mirksiukas.gif nes paskui ir gimsta nepaaiškinamos baimės visokios...

QUOTE(tapse @ 2010 12 30, 07:49)
Kiek daug sniego ir vis dar sninga verysad.gif ,siaubas kaip noriu greičiau pavasario schmoll.gif ,taip nusibodo atsikasinet mašiniuka schmoll.gif

kelininkai jau dabar išnaudojo 2/3 druskos keliams barstyti, o žiema... net neįpusėjo lotuliukas.gif taip kad bus dar vaizdo, oi bus...

bet šiaip iš nevairavimo pusės, visą laiką būna burbėjimai, kad va, šventės be sniego, neįdomu, bla bla bla... tik gauk sniego - kosmosai, iškart vėl blogai... tiems žmonėms niekad gerai nebus biggrin.gif

į vairavimo pusę - pati nevairuoju dabar (bet žiemą vairavau ir mašiną valdyt pratinausi) dėl tam tikrų priežasčių, tai "mėgaujuosi" (saugau kelnes nuo peršlapimo lotuliukas.gif) pavežiojimu... vakar vieno tokio metu stabdžiai nebepadėjo, tai gerai, kad mb vairavimas vos ne aukštasis pilotažas biggrin.gif o tai būtų reikėję man stumt mašiną iš pusnies... ir visai ne kokiam kieme, o normaliam pagrindiniam kely ant apsisukimo įlėkė doh.gif gerai, kad išmanevruot sugebėjo, pusnį pataškėm į šonus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 12 30, 10:03)
bet šiaip iš nevairavimo pusės, visą laiką būna burbėjimai, kad va, šventės be sniego, neįdomu, bla bla bla... tik gauk sniego - kosmosai, iškart vėl blogai... tiems žmonėms niekad gerai nebus  biggrin.gif

į vairavimo pusę - pati nevairuoju dabar (bet žiemą vairavau ir mašiną valdyt pratinausi) dėl tam tikrų priežasčių, tai "mėgaujuosi" (saugau kelnes nuo peršlapimo  lotuliukas.gif) pavežiojimu... vakar vieno tokio metu stabdžiai nebepadėjo, tai gerai, kad mb vairavimas vos ne aukštasis pilotažas biggrin.gif o tai būtų reikėję man stumt mašiną iš pusnies... ir visai ne kokiam kieme, o normaliam pagrindiniam kely ant apsisukimo įlėkė doh.gif gerai, kad išmanevruot sugebėjo, pusnį pataškėm į šonus  biggrin.gif

Niekada nesiskundziau sniego trukumu schmoll.gif Visa ziema su visu sniegu del manes gali isnykti nuo zemes pavirsiaus rolleyes.gif

Oi tokiu jau ne viena maciau biggrin.gif Tie apsisukimai labai slidus yra, o matyt ir ereliu dar nemazai liko nepajutusiu ziemos "malonumu" biggrin.gif
O kodel tau stumti? g.gif Sestum uz vairo, o TB stumtu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 12 30, 10:09)
Niekada nesiskundziau sniego trukumu schmoll.gif Visa ziema su visu sniegu del manes gali isnykti nuo zemes pavirsiaus rolleyes.gif

Oi tokiu jau ne viena maciau biggrin.gif Tie apsisukimai labai slidus yra, o matyt ir ereliu dar nemazai liko nepajutusiu ziemos "malonumu" biggrin.gif
O kodel tau stumti? g.gif Sestum uz vairo, o TB stumtu cool.gif

man tai patinka žiema hihihi.gif linčiuokit dabar mane lotuliukas.gif

nu ką žinau, mb nei erelis, nei ką... bet grynai slidu buvo, net stabdžiai nepadėjo. o mūsų maškė tokia nuostabiai tobula - rankinis ant priekinių ratų sumontuotas lotuliukas.gif stabdo priekinius, tai žodžiu...

o stumti... nu jau geriau eičiau stumt ir kas nors man padėtų iš vyrukų, nei kankinčiaus su ta mašina ir nervinčiausi, nes tikrai neišvairuočiau jos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tapse @ 2010 12 30, 08:49)
Kiek daug sniego ir vis dar sninga verysad.gif ,siaubas kaip noriu greičiau pavasario schmoll.gif ,taip nusibodo atsikasinet mašiniuka schmoll.gif ,o dar prieš akis sausis ir vasaris g.gif ,net baisu pasidaro kiek dar reiks šliaužiot nevalytom gatvem bigsmile.gif

Aš jau irgi laukiu pavasario... smile.gif O tie mėnesiai tai nieko nereiškia...dar ir kovo mėnesį gali duoti sniego pilnu tempu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 12 30, 10:15)
nu ką žinau, mb nei erelis, nei ką... bet grynai slidu buvo, net stabdžiai nepadėjo. o mūsų maškė tokia nuostabiai tobula - rankinis ant priekinių ratų sumontuotas  lotuliukas.gif stabdo priekinius, tai žodžiu...

o stumti... nu jau geriau eičiau stumt ir kas nors man padėtų iš vyrukų, nei kankinčiaus su ta mašina ir nervinčiausi, nes tikrai neišvairuočiau jos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai rasydama neturejau omeni taviskio, snekejau apie tuos kuriuos maciau smile.gif wink.gif

Nera labai sunku ja islinguoti, jei moki rolleyes.gif Tik pasirodo, kad ne visi moka, si ryta juokemes su vyru is kaimyno, kuris iklimpo ir manasis nuejo padeti isstumti, kad nemoka islinguoti masinos, tai ten stumk nestumes - nepades irnesakyk.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 12 30, 11:09)
Tai rasydama neturejau omeni taviskio, snekejau apie tuos kuriuos maciau smile.gif wink.gif

Nera labai sunku ja islinguoti, jei moki rolleyes.gif Tik pasirodo, kad ne visi moka, si ryta juokemes su vyru is kaimyno, kuris iklimpo ir manasis nuejo padeti isstumti, kad nemoka islinguoti masinos, tai ten stumk nestumes - nepades  irnesakyk.gif rolleyes.gif

tai tikiu tikiu, šiaip pasamprotavau hihihi.gif mirksiukas.gif

tai va. moki. o Tu žinai, kaip ten kas man yra lotuliukas.gif lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti