Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Bet sunkiausia situacijatai rasti vietos ir pastatyti masina.

man tai tikriausiai cia irgi pati didziausia problema,kastuva jau senai veziojuos,tik dar neteko pasinaudot...gerai kad vyras padeda blush2.gif tai atkasa ,tai uzkasa zodziu viskas ko reik biggrin.gif Nes kartais tikrai gryzti po darbo ir ner kur pastatyt auto,suki suki ratus po rajona,galiausiai isibegejus neriu i pusni,paskui vakare einu su vyru atsikasti ...nu o ka daryt...nors namo neskis ta masina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(čelsė @ 2011 01 03, 17:33)
Man tai peršasi išvada, kad iš forumo neverta ieškoti instruktoriaus, nes čia tiek "geradarių", kurie rekomenduoja "gerus" instruktorius, kad jau ir susigaudyti sunku  verysad.gif O patarimas kitoms vienintelis - jei matot, kad tas "geradaris" naujokas ir parašęs vos kelias žinutes, tai venkit tokių apsimetėlių ir "gudručių"  mirksiukas.gif Kitaip tik išlaidų nereikalingų ir nenaudingų turėsit  mirksiukas.gif

nu jau nu... aš irgi kažkada buvau naujokė ir su vos keliom žinutėm, bet. niekad neskubėkit daryt išvadų anksčiau laiko ;}
rekomendavau ir rekomenduosiu savo baigtą mokyklą, savo instruktorių ir ne tik todėl, kad išmokė superiškai, bet ir todėl, kad bendravo kaip žmonės su žmonėm, o ne kaip su nemokšom kokiais... smile.gif
Atsakyti
kiekvienai savo...o kam tada prasot,kad rekomendaciju kas duotu jei paskui peikiat...tai ka man dabar daryt,kad as naujoke?...jus prasot,as rekomenduoju ta ka pati patikrinau...juk ir pacios rekomenduojat tik tuos ka pacios zinot...nes galiu irgi papasakot istoriju apie kauno diziasias mokyklas baisiu dalyku kokiu esu girdejus...ir manau kad cia yra zmoniu kurie daro anti reklamas tikrai gerom mokyklom...vat taip vat:)
Atsakyti
Niekas sioje temoje rekomendaciju neprase smile.gif cool.gif
Atsakyti
!!! ATSARGIAI !!!

Užkliuvau ir noriu perspėti visas, būkite atsargios imdamos privačias/papildomas pamokas. Pasiėmiau ir aš egzamino dieną "pasitreniruoti"... Mašina su ženklais, dėdė mandagus... Sustabdė policija, o pasirodo- JIS NETURI TEISĖS MOKINTI. 4 KARTUS TEISTAS UŽ TAI,KAD JĮ TAIP SUSTABDĖ,JIS NETURĖJO LICENZIJOS-UŽ VAIRO MOKINĖ,O JI ŽINOMA, TEISIAMA PAGAL ĮSTATYMĄ- VAŽIAVIMAS BE TEISIŲ. O tamsta instruktorius pasitenkina 300lt baudele, kad neteisėtai transporto priemonė perleido kitam. Teisme turinris pažinčių, privalėsite sumokėti 500-2000lt baudą, o iš jo moralinės ir piniginės, kai atrodo realu ir esate nekaltas neišeis, nes jis turi gerą stogą. Štai man ir egzaminas. Nelaikiau aišku. Šokas...
Bauda + sugadinti nervai. Aišku eisiu per teismus, visko taip nepaliksime.
Be jokio širdies skausmo viešinu duomenis:

Skelbimas:

http://vairavimokursai.blogspot.com/

http://www.komersant...as/1/puslapis-3

Tel nr: 865328017, Antanas. Apeikite šonu... Būkite budrios ir prieš vairuodamos, gink Dieve, pasiprašykit licenzijos... El. paštas - vairavimopamokos@gmail.com...

AČIŪ DIEVUI, dar gerai, kad ne kokia avarija...
Atsakyti
kai jau turėjau pradėti pati vairuoti,ėmiau papildomas pamokas pas savo vairavimo instruktorę,nekilo mintis ieškoti kažko nepažįstamo...
Atsakyti
O būna kam kyla, ir nemažai, kad pvz.: su kita mašina pavažinėt...;//
Atsakyti
stiprybės jums Vannila,nepalikit to brudo nenubausto.Tikrai nemaloni situacija

aš papildomas jau su kita mašina važinėjau,ieškojau automato ,o teises laikiausi ir mokiausi ant "mechaninės"
Atsakyti
Na jeigu nueini į vairavimo mokyklą pirkti pravažiavimų su kita mašina, pas kitą instruktorių, tai nemanau, kad galėtų kilti kokių nors įtarimų.. smile.gif
Šiaip man visada duodavo lapą pasirašyti, užpildyti, kad sutinku su ta mokykla važinėtis, už sumokėtus pinigus irgi parašus dėdavau ir t.t.
Aišku , tų aferistų pilna visur ir kartais nespėji susigaudyti kas ir kaip... g.gif
Atsakyti
Nu jau tikrai nesugalvočiau imti nieko iš pašalės doh.gif Gal pats su policija ir susitaręs.
Atsakyti
na pagaliau nuvale kelkrascius , kur nebuvo masinu bigsmile.gif . Tai siandien masina normaliai pastaciau. nereikes rytoj kasti ax.gif . Tris dienas vazinejau su trupiku, tai rytoj jau su masina varysiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vannila @ 2011 01 04, 19:20)
!!! ATSARGIAI !!!

Užkliuvau ir noriu perspėti visas, būkite atsargios imdamos privačias/papildomas pamokas. Pasiėmiau ir aš egzamino dieną "pasitreniruoti"... Mašina su ženklais, dėdė mandagus... Sustabdė policija, o pasirodo- JIS NETURI TEISĖS MOKINTI. 4 KARTUS TEISTAS UŽ TAI,KAD JĮ TAIP SUSTABDĖ,JIS NETURĖJO LICENZIJOS-UŽ VAIRO MOKINĖ,O JI ŽINOMA, TEISIAMA PAGAL ĮSTATYMĄ- VAŽIAVIMAS BE TEISIŲ. O tamsta instruktorius pasitenkina 300lt baudele, kad neteisėtai transporto priemonė perleido kitam. Teisme turinris pažinčių, privalėsite sumokėti 500-2000lt baudą, o iš jo moralinės ir piniginės, kai atrodo realu ir esate nekaltas neišeis, nes jis turi gerą stogą. Štai man ir egzaminas. Nelaikiau aišku. Šokas...
Bauda + sugadinti nervai. Aišku eisiu per teismus, visko taip nepaliksime.
Be jokio širdies skausmo viešinu duomenis:

Skelbimas:

http://vairavimokursai.blogspot.com/

http://www.komersant...as/1/puslapis-3

Tel nr: 865328017, Antanas. Apeikite šonu... Būkite budrios ir prieš vairuodamos, gink Dieve, pasiprašykit licenzijos... El. paštas - vairavimopamokos@gmail.com...

AČIŪ DIEVUI, dar gerai, kad ne kokia avarija...

Na nieko sau, net ir sitaip buna blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 06 sausio 2011 - 21:43