Įkraunama...
Įkraunama...

Iš kelinto karto išlaikėte egzaminus regitroj?

teoriją - iš pirmo, o praktika iš antro karto. Nelabai supratau kas ten su mašiniuku regitros ( golfiukas) negerai - užgesau 5 kartus blink.gif - susinervino instruktorius ir egzaminas neišlaikytas (i regitra parvairavau pati, apvazinejau visa miesta) blink.gif antra karta papuole opeliukas - visai kitas vaziavimas - neuzgesau nei karto, kritiniu klaidu nebuvo - egzaminas išlaikytas rolleyes.gif iki tol vazinejau su vyru po miesta kiekviena diena apie pusantro men - va ir suprask kas ten su regitros masinom doh.gif
Atsakyti
tiek teorija tiek vaziavima is pirmo karto smile.gif
Atsakyti
valio vaziavimas iveiktas is pirmo karto thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(editukassk @ 2011 11 25, 14:00)
teoriją - iš pirmo, o praktika iš antro karto. Nelabai supratau kas ten su mašiniuku regitros ( golfiukas) negerai - užgesau 5 kartus  blink.gif 

jus gal su 6 golfu vaziavot ax.gif ? nes 6 golfu sankabos labai jautrios, jautresnes nei opeliuku (man taip mokykloj buvo pasakyta, kurioj teises laikiausi).
Atsakyti
Teorija iš pirmo karto, praktiką iš antro (šiandien ax.gif ). Pirmąkart ant estakados neužvažiavau. unsure.gif Abu kartus su golfu laikiau, na, jautruolis toks.. šian vienąkart prie stop ženklo užgęsau, daugiau lyg klaidų nebuvo. bigsmile.gif Laikiau Kaune.
Atsakyti
ir praktika ir teorija is pirmo karto!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
Tiek teorija, tiek praktika islaikiau is pirmo karto.
Atsakyti
Teorija ir praktika is pirmo karto thumbup.gif
Atsakyti
ir praktika ir teorija islaikiau is pirmo karto smile.gif
Atsakyti
Pavyko iš antro karto ir teorija, ir praktika. Bet nesigailiu, daugiau pasimokiusi saugiau jauciausi kelyje.
Atsakyti
Pasigirsiu kaip ir visos tongue.gif išlaikiau iš pirmo abu, tik laikiau prieš 8 metus ax.gif jau stažas yra. Bet kai laikiau buvau nėščia, gal todėl kiek atlaidžiau praktiką vertino, nes sugebėjau užgest kelis kart doh.gif laikiau Klaipėdoj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julija_15: 23 gruodžio 2011 - 11:53
Siandien islaikiau vairavima is pirmo karto. Tiek buvau prisiskaicius, kad sunki misija yra islaikyti is pirmo karto. Pasirodo vis tiktai imanoma ir labai malonus egzaminuotojas pasitaike. Sekmes visoms!
Atsakyti
Pabusiu ir as pagyru puodas - abu islaikiau is pirmo karto smile.gif Egzaminuotojas santūrus pasitaike, be jokiu kalbu apvazinejom visa marsruta, zodziu jis man netrukde, as jam netrukdziau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti