teoriją - iš pirmo, o praktika iš antro karto. Nelabai supratau kas ten su mašiniuku regitros ( golfiukas) negerai - užgesau 5 kartus
- susinervino instruktorius ir egzaminas neišlaikytas (i regitra parvairavau pati, apvazinejau visa miesta)
antra karta papuole opeliukas - visai kitas vaziavimas - neuzgesau nei karto, kritiniu klaidu nebuvo - egzaminas išlaikytas
iki tol vazinejau su vyru po miesta kiekviena diena apie pusantro men - va ir suprask kas ten su regitros masinom
valio vaziavimas iveiktas is pirmo karto
Papildyta:
jus gal su 6 golfu vaziavot
? nes 6 golfu sankabos labai jautrios, jautresnes nei opeliuku (man taip mokykloj buvo pasakyta, kurioj teises laikiausi).
Papildyta:
QUOTE(editukassk @ 2011 11 25, 14:00)
teoriją - iš pirmo, o praktika iš antro karto. Nelabai supratau kas ten su mašiniuku regitros ( golfiukas) negerai - užgesau 5 kartus
jus gal su 6 golfu vaziavot
Teorija iš pirmo karto, praktiką iš antro (šiandien
). Pirmąkart ant estakados neužvažiavau.
Abu kartus su golfu laikiau, na, jautruolis toks.. šian vienąkart prie stop ženklo užgęsau, daugiau lyg klaidų nebuvo.
Laikiau Kaune.
ir praktika ir teorija is pirmo karto!!!
Tiek teorija, tiek praktika islaikiau is pirmo karto.
Teorija ir praktika is pirmo karto
ir praktika ir teorija islaikiau is pirmo karto
Pavyko iš antro karto ir teorija, ir praktika. Bet nesigailiu, daugiau pasimokiusi saugiau jauciausi kelyje.
Pasigirsiu kaip ir visos
išlaikiau iš pirmo abu, tik laikiau prieš 8 metus
jau stažas yra. Bet kai laikiau buvau nėščia, gal todėl kiek atlaidžiau praktiką vertino, nes sugebėjau užgest kelis kart
laikiau Klaipėdoj
Pabusiu ir as pagyru puodas - abu islaikiau is pirmo karto
Egzaminuotojas santūrus pasitaike, be jokiu kalbu apvazinejom visa marsruta, zodziu jis man netrukde, as jam netrukdziau