Įkraunama...
Įkraunama...

Iš kelinto karto išlaikėte egzaminus regitroj?

Is pirmo karto abu,nors ir nesitikejau,nes per pamokas pievas gatvej dariau o egze atvirksciai praviaziavau kaip pagal vadoveli lotuliukas.gif stresas taip suveike matyt lotuliukas.gif Klaipedos regitra 4u.gif
Atsakyti
Teorija is pirmo.Vaziavimas is antro.
Atsakyti
Ir teoriją, ir važiavimą išlaikiau iš pirmo karto smile.gif Šiauliuose.
Atsakyti
Kaune teorija iš pirmo karto, praktikai reikėjo trijų bandymų... ax.gif
Atsakyti
Teoriją iš antro, o vairavimą tik iš penkto blush2.gif Na nesisekė man nors tu ką..matyt jaudulys darė savo. O paskutinį kartą laikydama, kai pamačiau egzaminuotoją, pamaniau irgi nieko gero nebus, bet pasirodo blogai galvojau smile.gif Laikiau Vilniuje.
Atsakyti
teorija iš 2 praktika iš 3:)
Atsakyti
sveikos
s.o.s
nezinau,kurioj temoje rasyti blink.gif
ziurekit,radau nete,kad regitros islaikyta teorija galioja 1metus,taip?man mokyklinis baigsis greitai,bet manau,kad jis visiskai ne prie ko,kai regitroje teorija isislaikiau pries pora men (ilga istorija),tad gal galesiu laikyt praktikos egza ilgiau,nei baigsis moklyklos popiergalis,nes logiskai mastant-jis jau ne prie ko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolių Delčia @ 2012 04 05, 10:50)
sveikos
s.o.s
nezinau,kurioj temoje rasyti blink.gif
ziurekit,radau nete,kad regitros islaikyta teorija galioja 1metus,taip?man mokyklinis baigsis greitai,bet manau,kad jis visiskai ne prie ko,kai regitroje teorija isislaikiau pries pora men (ilga istorija),tad gal galesiu laikyt praktikos egza ilgiau,nei baigsis moklyklos popiergalis,nes logiskai mastant-jis jau ne prie ko doh.gif

Nu ir suveltas klausimas biggrin.gif Supratau, kad:
1. Tu jau esi issilaikius teorija regitroj
2. Nori laikyti praktikos egzamina metu begyje po teorijos islaikymo

Taigi:
Ta mokyklini teirijos gali padeti giliai i stalciu, tau jo nebereikia. Regitros teorijos popieriuka nesiesi i regitra pries laikydama vairavimo egzamina, taip pat jis reikalingas rezervuojant laika egzaminui laikyti (kiek pamenu ten kodas kazkoks yra)
4u.gif

P.S. Ale pripazink, kad net neziurejai kur rasyti, nes si tema visai ne i tema tavo klausimui biggrin.gif Reikejo eiti i mokomes vairuoti, ar kazka pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Passion*: 05 balandžio 2012 - 11:30
Na va, beveik visi is pirmo karto, pavydziu smile.gif Teorija man isejo tik is antro karto, o praktika poryt. Bijau ziauriai. Lygtais vaziavau puse velnio, su klaidom, bet nekritinem. Padariau dvi savaites pertraukos, ir snd taip blogai gavosi papildomam. Ar atpratau, ar jau stresas, baime. Atrodo kad poryt tikrai neislaikisiu, kad pasitaikis sunkiausias marsrutas, ziauriausias instruktoris smile.gif Ypac girdejau rizas grieztas Klaipedoj. Baisuuu, o taip norisi
Atsakyti
QUOTE(Helene2012 @ 2012 04 05, 13:24)
Na va, beveik visi is pirmo karto, pavydziu smile.gif Teorija man isejo tik is antro karto, o praktika poryt. Bijau ziauriai. Lygtais vaziavau puse velnio, su klaidom, bet nekritinem. Padariau dvi savaites pertraukos, ir snd taip blogai gavosi papildomam. Ar atpratau, ar jau stresas, baime. Atrodo kad poryt tikrai neislaikisiu, kad pasitaikis sunkiausias marsrutas, ziauriausias instruktoris smile.gif Ypac girdejau rizas grieztas Klaipedoj. Baisuuu, o taip norisi

Teoriją ir aš iš antro karto išlaikiau ir rytoj einu laikyt taip pat antrą kartą praktiką ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angel666: 05 balandžio 2012 - 15:22
Kelinta eini? =) Kada geriau laikyti net nezinau, is ryto kai masinu maziau ar po pietu =(
Atsakyti
QUOTE(Helene2012 @ 2012 04 05, 19:28)
Kelinta eini? =) Kada geriau laikyti net nezinau, is ryto kai masinu maziau ar po pietu =(

Eisiu devintą ryto, na idealiausia manau eit šeštadienį ryte, tik sunkoka laiką pagaut greit
Atsakyti