Įkraunama...
Įkraunama...

Iš kelinto karto išlaikėte egzaminus regitroj?

ir praktika ir teorija is pirmo karto thumbup.gif
Atsakyti
teorija - pirma, praktika - antra.
Atsakyti
viską išlaikiau iš 1 karto dar 1997m, kai dar tikrai buvo lengva.
Tiesa ir JAV teises išsilaikiau iš 1 karto ir teoriją ir praktiką. Iš kokių 15 laikančiųjų - 3 išlaikėme vairavimą. Teorijos net skaičiusi nebuvau, bet važiavusi buvau - tiesiog pagal LT teoriją į visus klausimus atsakinėjau ir pasisekė smile.gif
Atsakyti
blink.gif oi visos iš pirmo, o aš..
teorija iš pirmo, praktika iš penkto blush2.gif
nu susigėdau, kad taip,
pirmą kartą iš vis nerealiai ėjau, ten buvo didžiausia nesąmonė, antrą-nepavyko prisiparkuoti prie bordiūro, nuoširdžiai patariu jei įvažiavote blogai, iš vis išvažiuokite ir darykite pratimą iš naujo, o tai aš pradėjau maltis š....ir gavosi š...., trečią kartą per daug priartėjau prie stop linijos, nors ratai neužvažiavo, bet buferis susilygino blink.gif , ketvirtas, prie regitros nepraleidau mašinos, prie įsukimo į regitrą doh.gif doh.gif , o buvo mokyklinis automobiliukas, tai posūkį rodė, tai stabdė, nu ir galvoju prašoksiu, tada stabdė tikrai, ir aš gavau kritinę klaidą, o penktas-sėkmingas thumbup.gif
kiek streso mano būsimam 2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rentabili: 23 sausio 2012 - 08:26
sveikos,kur geriu mokytis sprendziat?>
ar ketbilietai.lt ,ar arsleidiniai.lt?
kurie panasesnu i regitroj bunancius.??
Atsakyti
teorija is pirmo , praktika is trecio 4u.gif laikiau Marijampoles regitroje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolių Delčia @ 2012 01 23, 23:52)

man regitroj buvo praktiskai identiski alsket.lt, tik keli klausimai skyresi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukelis2009 @ 2012 01 27, 01:07)
teorija is pirmo , praktika is trecio 4u.gif  laikiau Marijampoles regitroje smile.gif

Lygiai taip pat, tik laikyta Kaune smile.gif
Atsakyti
viska is pirmo karto thumbup.gif
Atsakyti
Viskas ir pirmo karto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolių Delčia @ 2012 01 23, 22:52)

Siaip tai regitra visada pasilieka 5% klausimu, kuriu jokioj programoj nera.. Geriausias dalykas yra KET isiskaityti.. 4u.gif
Atsakyti
Iš pirmo karto abu.Geriausias mokytojas buvo vyras.
Atsakyti